Matkurs - viltmat

Partering og slakting

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1.000 kr

Viltmatkurs

Vi tilbyr kurs i matlaging av vilt som går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat, slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr
Telemark Telemark 1 kveld 3.000 kr
Vestfold Vestfold 1 kveld 3.000 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vilt, fugl og dyr mat kurs

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i å tilberede vilt, fugl og dyr. For deg som har frysen full av vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 09.10.2019 1 kveld09.10.2019 1.495 kr

Vilt, fugl og dyr mat kurs - Bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i å tilberede vilt, fugl og dyr. For deg som har frysen full av vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.495 kr

Viltkurs - Bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i å tilberede vilt. For deg som har frysen full av vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.495 kr

Matlaging på klubbhuset

Vi tilbyr kurs i matlaging på klubbhuset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 01.11.2019 1 kveld01.11.2019 Gratis kr

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs - viltmat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Nese til hale / bruk hele dyret

Vi tilbyr matkurs i nese til hale / bruk hele dyret. På dette kurset tar vi for oss stykningsdeler fra hele dyret. Forskjellige typer kjøtt, med forskjellige egenskaper, som krever litt forskjellige tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 24.08.2019 24.08.2019 1.350 kr