Andreas Dønåsen

Fysioterapeut & Livsstilsveileder Få hjelp med utmattelse, smerte, stress, fordøyelse og diffuse plager med funksjonell behandling og veiledning. Min tilnærming innebærer å lytte aktivt til problematikken og skape rom for trygghet og tillit. Jeg møter mine klienter med åpent sinn, raushet og tverrfaglig bredde. Privat praksis og formidling siden 2014.


Fermenteringskurs viderekommende

Vi tilbyr kurs i fermentering for viderekommende. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer  

Fermenteringskurs viderekommende - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 10.000 kr  

Fermenteringskurs viderekommende - privatundervisning

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå som privatundervisning. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honning

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer Avtales kr  

Introkurs i fermentering - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 9.500 kr  

Introkurs i fermentering - privatundervisning

Vi tilbyr introkurs i fermentering som privatundervisning. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer Avtales kr  

Wim Hof Metoden, Pust & Isbading

Få kontroll over nervesystemet med pustens kraft! Jeg tilbyr kurs innen Wim Hof Method (Fundamentals & Adcanced) og Oxygen Advantage med innleid instruktør. Du lærer blant annet om viktigheten av riktig pust ved ro/hvile og fysiske utfordringer, som for eksempel ved kulde-eksponering.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 - 3 timer  

Workshop - den frie kroppen

Vi tilbyr workshop om den frie kroppen. Bli med på workshop hvor vi tar opp ulike treningsprinsipper, myter og typiske treningsfeller. Lær om kroppens unike tilpasningsevne: det er aldri for seint! Workshopen varer i 4 timer (2 timer med øvelser).

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 timer