Mexicanske tacos



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen, 2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Maridalsveien 17a, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.500
Neste kurs: 23.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Kursinnhold:
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan du lager alt fra lefser og tacokrydder, til tilbehør og ulike hovedråvarer som brukes i Mexico. Etter demonstrasjonen deltar du selv og lager fem ulike typer tacoer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Slik gjennomføres kurset:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Deltagerne tilbereder sine egne tilbehør
• Deltagerne ferdigstiller en og en taco-rett og spiser underveis
• Gjestene får med seg kryddermix hjem etter kurset, og skulle det være rester igjen av tilbehøret, får man selvsagt ta med dette hjem!

Etter kurset har du lært:
• Grunnprinsippene i mexicansk taco
• Hvordan du lager mexicanske tacolefser samt tilbereder forskjellige hovedråvarer og tilbehør
• Forskjellen på norsk og ekte taco

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker tacokurs

Antall deltagere: 12 - 22 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3 - 4 timer)
• Oppskriftshefte
• Forkle til å ta med hjem
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere