Hvitt i glasset modul 2 - digitalt vinkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: fra 179

Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.

Innhold:
Med andre ord et lite dypdykk i enkelte hvite druetyper fra hele verden. Vi gjennomgår totalt 8 viner i kurset som består av modul 1 og 2 (du får tilsendt to videoer), og du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen, og om du vil se hele kurset eller bare en av modulene. Vi har valgt ut viner i den rimelige prisklassen og går i gjennom følgende viner i denne rekkefølgen.

Modul 2 - vi prøver følgende viner:
• Casillero del Diablo Chardonnay
• Clotilde Davenne Petit Chablis, Frankrike
• Wageck Kalkstein Riesling Trocken, Tyskland
• Cono Sur Bicicleta Gewürztraminer, Chile

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende viner med samme druer. Serveringstemperatur ca 10 - 12 grader på de hvite (og vanligvis ca 14 - 16 grader for røde viner). Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin på mail. I dette finner du et Aromahjul - og det anbefales å ha dette tilgjengelig under smakingen - det gjør det litt enklere å finne dufter og smaker.

Ved kjøp får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset flere ganger i egen stue med hvem du vil og når du vil. Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken til videokurset, og så er vi i gang. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder.

Målgruppe for kurset:
Digitalt vinkurs for deg som kan litt, men vil vite mer - modul 2

Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltagere:
Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!
- Tone Nygård

Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konferansier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1 - 6 for sitt vinkurs!
- Trine-Lise Jagge

Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.
- Pierre Wilhelm Jansson

Vis flere tilsvarende kurs: