Bobler i glasset samlepakke modul 1 og 2 - digitalt vinkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: fra 360

Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset som samlepakke - modul 1 og modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke.

Innhold:
Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning, og det anbefales å se hele kurset i riktig rekkefølge. Vi lærer om forskjellen på champagne, prosecco, cava, crémant og tysk sekt - og du lærer selvsagt også litt historie og om forskjellige produksjonsmetoder. Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under smaking av viner - det gjør det litt enklere å finne dufter og smaker. Ved kjøp får du opp et vindu med downloadlink til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset hele tre ganger i løpet av et år når du har tid og lyst.

Modul 1 - vi prøver følgende viner i prisklasse 99 til 159 kr:
• Yellowglen Pink, rosé musserende - Australia
• Vinicola Abbazia, prosecco - Italia
• Campo Viejo Brut Reserva, cava - Spania
• Cave de Pongracz, musserende - Sør-Afrika

Modul 2 - vi prøver følgende viner i prisklasse 269 til 489 kr:
• Von Buhl Riesling Brut 2017, sekt - Tyskland
• Gusbourne Brut Reserve 2016, musserende - England
• Louis Roederer Brut, champagne - Frankrike
• Henriot Brut Rosé, champagne - Frankrike

Serveringstemperatur på musserende vin ca 4 - 8 grader. Om du ikke finner akkurat disse, kjøp liknende viner. Når du har kjøpt vinene, er det bare å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue når du har tid og lyst - enklere og smartere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker digitalt vinkurs om bobler i glasset som samlepakke - modul 1 og modul 2.

Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltagere:
Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende somalier.
- Karoline Storbråten, NHST Media Group

Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.
- Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!
- Bent F.

Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.
- Hege H.

Vis flere tilsvarende kurs: