Vin og Vilt sesongens mat og vin



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: KA Sagene
          Oslo
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0461 Olso (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 16:30
Varighet: 4 timer
Pris: 2.200

Velkommen til årets mat og vin med vilt i fokus! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.

Velkommen til sesongens Mat & Vin med vilt i fokus.

Denne kvelden utforsker vi nøye utvalgte råvarer fra skog og fjell. Fugl, småvilt og storvilt er kjerneelementene i vår sammensatte meny.

Vi inviterer til en kveld hvor vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse, fylt med fantastiske råvarer fra den norske høsten og tilhørende vinkombinasjoner. Dere vil lære om mat-og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor, fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere – det vil bli servert en serie nydelige retter med spennende smakskombinasjoner, perfekt akkompagnert av tilpassede viner. Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære og kjenne på ulike smakskombinasjoner.

Grunnprinsippene bak mat og vin i kombinasjon vil bli forklart av våre kokker, som gjerne deler sin kunnskap om råvarer, smak og teknikk.

Vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme!

Informasjon
Oppmøte fra 16:30
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3,5 til 4 timer
Oppleves på Sagene


Matallergi og -intoleranse
Vår hensikt er å gjøre våre matkurs tilgjengelige for alle, uavhengig av eventuelle allergier eller intoleranser. For å sikre en trygg og hyggelig opplevelse, ber vi deg vennligst informere oss om dine allergier i forkant av kursstart. Dette kan gjøres enten ved å kontakte vår bookingavdeling direkte eller ved å inkludere relevant informasjon som en kommentar/melding under kjøpsprosessen. På denne måten kan vi forberede oss grundig og tilpasse opplevelsen best mulig eller etter beste evne.

Ved Sesongens Mat og vin vilt i kombinasjon er det satt meny, og på dette kurset er tilpasning for vegetarianere, pescetarianere og veganere dessverre ikke mulig.

Vi ber om forståelse for at enkelte kurs har faste elementer og begrensninger som ikke kan endres.


Kursavgiften dekker følgende
5-retters middag under kurset.
Demonstrasjonskurs
Vin til hver rett
Et hefte som omhandler maten og vinene
Foredragsholdere