Dessertvin og andre kule viner - digitalt vinkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 279

Vi tilbyr digitalt vinkurs om dessertvin og andre kule viner. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det ikke. Vi gjennomgår totalt 6 viner i dessertvin og andre kule viner, 2 viner i hver modul - du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen - også i hver modul.

Innhold:
Modul 1. Rosévin
Modul 2. Portvin og sherry
Modul 3. Dessertvin

Hvilke viner vi skal prøve kommer senere

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende. Serveringstemperatur ca 6 - 8 grader på rosévinene. Serveringstemperatur på portvinen og sherry, samt dessertvinen kommer vi tilbake til når vi har valgt vinene. Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin på mail. I dette finner du et Aromahjul som jeg anbefaler å ha tilgjengelig under smakingen - det vil gjøre det litt enklere å finne dufter og smaker. Du finner Aromahjulet i del 7 i kompendiumet.

Ved kjøp får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset hele ti ganger i løpet av et år. Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken til videokurset, og så er vi i gang. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det faktisk ikke, så vi sees hjemme hos deg! Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker digitalt vinkurs om dessertvin og andre kule viner

Vis flere tilsvarende kurs: