Bartenderkurs på nettSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer deg
Varighet: Tilgang til kurset for resten av livet
Pris: 409

Vi tilbyr bartenderkurs på nett. Mestre grunnleggende bartenderferdigheter når du selv vil og i ditt eget tempo. Vil du få en fot innenfor bransjen? Forbedre ferdighetene dine? Eller bare lære deg hvordan du lager fantastiske drinker? Hva enn du ser etter, vil du finne det i internettkurset vårt.

I løpet av de siste 20 årene har vi utviklet noen av verdens ledende bartenderkurs. For dette nettprogrammet har vi konsentrert vår omfattende ekspertise ned til 3,5 timer, og med det lager vi bransjens mest omfattende bartenderkurs på internett.

Innhold:
• Over tre timer med steg for steg-videoer
• Tilgang til kurset for resten av livet
• Tilgang til vår eksklusive arbeidsbok
• Et EBS-sertifikat for internettkurs

Møt instruktøren din: Gavin Wrigley
• Utdanningslederen for European Bartender School.
• 20 år i bartenderbransjen
• 6 år som bartenderlærer
• 10 år som sjef for ledende barer, nattklubber og cateringselskaper for cocktailer
• Dommer i bartendingkonkurranser verden rundt

På 3,5 timer vil du lære deg...

Perfekt servering:
Når det gjelder å lage cocktailer, er det å få til smakene bare begynnelsen. Å få til perfekt servering inkluderer alt fra glasstøy og is til garnityr og mikser. Gavin vil vise deg hvordan du setter sammen en perfekt gin og tonic, aperol spritz og rusty nail.

Historien bak cocktailer:
Bartending har en innholdsrik og variabel fortid som har bidratt sterkt til dagens bransje. Følg cocktailens spennende reise, fra starten av 1800-tallet til Amerika før forbudstiden og tiki-perioden – helt frem til dagens miksologi.

Grunnleggende metoder og teknikker:
Dette kurset vil gi deg grunnleggende teknikker som du kan øve på i enhver bar. Gavin vil lære deg grunnleggende teknikker som risting, helling, muddling, røring og rulling. Han vil også ta for seg mer avanserte teknikker, som helling fra to flasker og chase-pour.

Utstyr:
Bli kjent med grunnutstyret du vil bruke i en ekte bar – eller i din egen bar hjemme. Du kommer til å jobbe med røreglass, ristere (shakers), Hawthorn-siler, skjeer, sitruspressere, muddlers, jiggers med mer.

Cocktailoppskrifter:
En vidunderlig verden av cocktailer er i vente. Du starter med de enkle, men går raskt videre til mer komplekse varianter. Oppdag daiquiri, mojito, white russian, pisco sour og mange flere.

Smaker:
Du vet hva som skal være i en cocktail. Nå er det på tide å finne ut hvorfor. Gavin vil fortelle om de fem hovedsmakene: søt, sur, bitter, salt og umami. Deretter forklarer han hvordan du oppnår den rette balansen og lager dine egne varianter.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer både nybegynnere og etablerte bartendere

Eksamen / sertifisering:
En praktisk og en teoretisk prøve, og etter endt kurs får du et diplom.