Kaffekurs (1 dag)



Sted: London
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 950

Få en innføring i kaffebransjen og lær deg hvordan du lager nydelig kaffe hjemme.

Er du lidenskapelig når det gjelder kaffe? Dette kaffekurset på én dag er det perfekte startpunktet uansett om du vil lære deg mer om kaffe bare for din egen del eller om du vil utvikle profesjonelle kaffeferdigheter.

Lær deg alt du trenger å vite for å lage deilig kaffe i baristastil hjemme eller for å begynne å jobbe i en kafé.

Du trenger ingen tidligere erfaring, bare en lidenskap for kaffe og et ønske om å lære!

Det perfekte kurset for kaffeelskere

Et kaffekurs utviklet av eksperter
Dette praktiske kurset er utviklet av dr. Andrej Godina og Fabio Milani. Begge er ledende figurer i den globale kaffebransjen med flere års erfaring til sammen, og har brukt all sin kunnskap og ekspertise for å utvikle et morsomt dagskurs som vil lære deg kunsten å lage kaffe.

Utvikle kaffekunnskapene dine
Imponer venner med kaffekunnskapene dine. Du vil lære om alle stegene i den fascinerende prosessen for kaffeproduksjon fra gård til kopp, inkludert bryggemetodene som brukes for å trekke ut bønnene, hvordan kaffebrennere skaper særegne smaker ved å bruke ulike brennprofiler samt hvordan du brygger en perfekt italiensk espresso.

Lær deg hvordan du lager perfekt kaffe
Du vil raskt bli trygg på å bruke espressoutstyr, inkludert kverna og maskinen, for å lage alle drikkene på den espressobaserte menyen, fra macchiato til cappuccino på baristanivå.

Kursets høydepunkter
På dette omfattende dagskurset vil våre ekspert-instruktører lære deg grunnleggende italienske barista-ferdigheter og bryggeteknikker ved hjelp av praktisk øving. Du vil lære deg hvordan du lager og serverer en perfekt espresso, macchiato, cappuccino og mer i din egen baristastasjon, som er bygd for formålet.

Ikke bare vil du imponere vennene dine med dine fantastiske kaffeferdigheter og kunnskaper, men du vil også vite hvordan du bruker alt kaffeutstyret som en profesjonell og begynne å jobbe i en kafé og føle deg trygg på det du gjør.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
Ikke for nybegynnere.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Eksamen / sertifisering

En praktisk og en teoretisk prøve, og etter endt kurs får du et diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: