TransProvence

Vi i TransProvence legger vekt på grundighet, gode lokalkunnskaper i Frankrike, nært og solid samarbeid med våre franske samarbeidspartnere og nøye oppfølging av våre gjester. Vårt mål er å bli oppfattet som Frankrikespesialisten i Norge. Vi har flere ganger vært fristet til å inkludere reisemål utenfor Frankrike i vårt program, men vi har valgt ”å bli ved vår lest” – vi vil heller rendyrke Frankrike-produktene våre, gå ytterligere i dybden og bredden og favne hele landet.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Fottur i Cevennene

Denne turen går i det vakre landskapet nord for Avignon og øst i Cevennene i Ardèchedistriktet. Det er en behagelig og middels lettgått fottur med sin frodige natur, sine hvite kalkstensberg, kastanjelunder og morbærtrær.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 7 dager fra 7.400 pr pers kr  

Fottur i Mercantour - i Rivieraens bakland

Oppdag de vakre fjellene øst i Provence og like nord for Nice på grensen mellom les Alpes Maritimes og Les Hautes Alpes de Provence. I en nesten svimlende vakker natur starter vi turen ved å gå opp til den lille landsbyen Peyresq, der den henger som et ørnerede 1525 meter over havet.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager fra 6.750 pr pers kr  

Fottur i Provence-Alpene

Den lille landsbyen Veynes ligger mellom Sisteron og Gap i Provence-Alpene, med grei adkomst fra byer som Lyon, Marseille eller Nice. Her er utgangspunktet for vår fottur i de vakre og mektige Provence-Alpene som danner inngangsporten til de franske Alper.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager fra 6.500 pr pers kr  

Fottur i Pyrénéene, Arièges

Ta fly til Toulouse, og fortsett derfra halvannen time med toget til Tarascon-sur-Ariège, og du befinner deg midt i Pyrénéene, dette fantastiske fjellområdet som danner grensen mellom Frankrike, Andorra og Spania.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager fra 6.750 pr pers kr  

Sykkel- og vinlanghelger i Frankrike, Bordeaux og Saint Emilion

Bordeaux og Saint Emilion - - tre opplevelser i en Ikke bare får du bli kjent med den vakre middelalderlandsbyen Saint Emilion, du får også stifte bekjentskap med de verdensberømte vinområdene som omkranser landsbyen, og ikke minst vil dagen i storslagne Bordeaux gi deg varige minner.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 7 dager fra 7.450 pr pers kr  

Sykkel- og vinlanghelger i Frankrike, Champagne

Champagne - en sprudlende sykkeltur Champagnekorkene skal sprette i løpet av den korte, men innholdsrike sykkelturen i Champagne, et sjarmerende stykke Frankrike øst for Paris, som har gitt navnet sitt til den edle og musserende eliksir

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 4 dager fra 6.750 pr pers kr  

Sykkeltur i Frankrike, Alpene for alle

Herlig ”Sound of Music”-landskap, alpelandsbyidyll og vakre byer som Annecy og Aix-les-Bains, vinmarker som klorer seg fast i solvendte åssider, klar luft, kjølige bad i friske innsjøer, taggete fjell kneisende i bakgrunnen, en polyfoni av fuglesang og fargesterke sjatteringer av grønt.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 6 dager 9.600 pr pers kr  

Sykkeltur i Frankrike, Alsace

Alsace har definitivt vært den flinkeste i klassen blant alle franske regioner når det gjelder utbygging av et eget sykkelveinett! Hele 80% av turen går på sykkelveier eller asfalterte småveier med minimal trafikk, det er velstelt og pent overalt og ruten er merket i terrenget.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 7 dager fra 9.950 pr pers kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>