Bartender kurs - Basiskurs



Sted: Sydney
          Utlandet, Australia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 uke
Pris: 8.400
Neste kurs: 29.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr 1-ukes bartenderkurs - Basiskurs. Ta ditt første steg inn i bartendingens verden!Ta en snarvei inn i den konkurransepregede bartendingbransjen uten store forpliktelser når det gjelder tid og penger.

Våre godt opplærte instruktører vil gi deg alle de grunnleggende bartendingferdighetene på én morsom uke.

Få jobb på restauranter, barer, puber og arrangementer som serverer enkle cocktailer så snart du fullfører kurset.

Få flere ferdigheter på CV-en
Få erfaring som tilsvarer to måneders arbeid i en bar som serverer enkle drinker på bare én uke. Etter kurset vil du ikke ha noen problemer med å finne en nybegynnerstilling i en rekke puber, barer og klubber.

Kos deg med praktisk øving
Vi tilbyr 5 timers opplæring med instruktør hver dag og en rekke teoriøkter, workshops, drinktester og mer, og vi lærer deg alt det grunnleggende innen bartending for å gi deg selvtilliten du trenger for å jobbe i bar.

Få en morsom opplevelse
Du vil ikke bare utvikle dine grunnleggende bartendingferdigheter, du vil også møte fantastiske folk, få nye opplevelser og utvide horisonten din på mange ulike måter. Etter eksamensfesten vil du forlate EBS med nye venner og minner for resten av livet.

Kursets høydepunkter
Få erfaring som tilsvarer to måneders erfaring i bar på bare én uke ved hjelp av praktisk øving med våre svært erfarne instruktører. Du vil mestre mer enn 18 klassiske cocktailoppskrifter og grunnleggende teknikker i din egen barstasjon.

Ikke bare vil du få tildelt et EBS-sertifikat for å vise frem ferdighetene dine til arbeidsgivere på slutten av kursen, du vil også få en morsom og sosial opplevelse, møte likesinnede folk og skape minner.

Merk at vårt basiskurs (1 uke) ikke inkluderer flair-trening eller tilgang til EBS MatchStaff, vår eksklusive jobbplattform på nettet som kobler sammen EBS-uteksaminerte og prestisjetunge servicelokaler verden rundt. Hvis du vil ta et mer omfattende bartendingprogram, er vårt internasjonale bartenderkurs (4 uker) det perfekte valget.

Målgruppe for kurset

Minimumsalderen er 18 år

Forkunnskaper:
Det er ikke nødvendig med forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Eksamen / sertifisering

En praktisk og en teoretisk prøve, og etter endt kurs får du et diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: