Bartender kurs - Mixologi



Sted: Kos
          Utlandet, Hellas
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 3.600
Neste kurs: 10.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr 2 dagers bartenderkurs - Mixologi. Lær deg hvordan du lager dine egne infusjoner, sirup og cocktailer ved hjelp av avanserte teknikker.

Lær deg hvordan du lager dine egne infusjoner og sirup, og lag cocktailer ved hjelp av avanserte teknikker med disse innovative og avanserte cocktailklassene.

Hopp inn i en fascinerende verden av mixologi og lag dine egne produkter og moderne vrier på klassiske cocktailer.

Studer cocktailenes og bartenderyrkets bemerkelsesverdige historie, fra før forbudstiden til fantastiske moderne cocktailer.

Dette er vårt nest mest populære kurs, siden det perfekt utfyller vårt internasjonale bartenderkurs.

Øk dine kunnskaper om bartending og bli inspirert av vårt mixologikurs

Lag en rekke fantastiske produkterEn stor del av kurset vil fokusere på å lage produkter som danner grunnlaget for mange utrolige cocktailer. Du vil tilberede og dekke en rekke ulike produkter som kreves for å lage fantastiske cocktailer, fra enkel sukkersirup til mer kompleks grenadin.

Lag din egen deilige cocktail
På den andre dagen av kurset, vil du bruke alt du har lært og piske opp den beste cocktailen du kan. Det kan være en vri på en klassiker eller noe du har oppfunnet selv. Etterpå kan du dele oppskriften med gruppen og bli inspirert av hverandres fantastiske kreasjoner.

Lær deg elegante teknikker for tilbereding og garnityr
Du vil lære avanserte garnityr-metoder for å forvandle cocktailene dine og få dem til å se ut som om de hører hjemme i en eksklusiv cocktailbar. Du kommer til å lage sjokoladeskjeer, sukkerplater, dehydrert frukt, karamelliserte nøtter og mer.

Kursets høydepunkter
Mixologikurset er en mulighet for dyktige bartendere eller forhenværende og nåværende EBS-studenter å introdusere seg for mixologiens fascinerende verden. Du vil lære om bartenderyrkets opprinnelse, bemerkelsesverdige produkter, teknikker og moderne vrier på klassiske cocktailer. Etter kurset vil du ha et helt nytt syn på kunsten og du vil kunne imponere kundene med dine kunnskaper og ferdigheter.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
Ikke for nybegynnere.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Eksamen / sertifisering

En praktisk og en teoretisk prøve, og etter endt kurs får du et diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: