Bobler i glasset modul 2 - digitalt vinkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: fra 179

Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.

Innhold:
Du kan velge enkeltvise moduler - men det anbefales å se hele kurset i riktig rekkefølge. Vi lærer om forskjellen på champagne, prosecco, cava, crémant og tysk sekt - og du lærer selvsagt også litt historie og om forskjellige produksjonsmetoder.

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen - det gjør det lenklere å finne dufter og aromaer. Du får tilsendt link til kompendium og det digitale vinkurset på mail og kan se kursene flere ganger i løpet av et år. Dette er Modul 2 - ønsker du å kjøpe modul 1 og 2 samlet finner du et samletilbud her.

Modul 1 - vi prøver følgende viner i prisklasse 99.- til 159.-
• Yellowglen Pink, rosé musserende - Australia
• Abbazia, prosecco - Italia
• Campo Viejo Brut Reserva, cava - Spania
• Cave de Pongracz, musserende - Sør-Afrika


Modul 2 - vi prøver følgende viner i prisklasse 269 til 489 kr:
• Von Buhl Riesling Brut 2017, sekt - Tyskland
• Gusbourne Brut Reserve 2016, musserende - England
• Louis Roederer Brut, champagne - Frankrike
• Henriot Brut Rosé, champagne - Frankrike

Serveringstemperatur på musserende vin ca 4 - 8 grader. Om du ikke finner akkurat disse, kjøp liknende viner. Når du har kjøpt vinene, er det bare å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue når du har tid og lyst - enklere og smartere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 2

Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltagere:
Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende somalier.
- Karoline Storbråten, NHST Media Group

Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.
- Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!
- Bent F.

Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.
- Hege H.

Vis flere tilsvarende kurs: