Kote Null AS

Vår visjon er basert på ett enkelt prinsipp, nemlig at de aller fleste ønsker å ta vare på det de er glad i og setter pris på. Vi i Kote Null ønsker å legge til rette for at alle skal kunne oppleve sjøen og skjærgården i form av gode opplevelser, og på denne måten fremme et ønske om å ta våre på kysten vår slik at vi kan ha glede av den i lang tid fremover. Hvis alle som bruker sjøen også tar litt vare på den, kan dette utgjøre store forskjeller i fremtiden.

Kote Nulls verdier bygger på et sterkt engasjement med grunnlag i en felles visjon. Vi ønsker å bidra til:
• Glede på sjøen
• Uforglemmelige opplevelser
• Blå vekst
• Lokalt samarbeid
• Bruk av sjøen hele året
• At sjøen og skjærgården er tilgjengelig for alle
• Å vekke interessen for sjøen
• Videreformidling av kunnskap til yngre generasjoner
• Reduksjon av marin forsøpling


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Bonsai introduksjonskurs - Hva er Bonsai i Norge?

Vi tilbyr Bonsai introduksjonskurs. Bonsai introduksjon er for de som ønsker å høre og lære om bonsai og spesielt hvordan denne tradisjonen utføres i Norge. Her kan man lene seg tilbake med kopp kaffe og høre Per Arild fortelle om sin store lidenskap.

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 3 timer 300 kr  

Bonsai workshop

Vi tilbyr Bonsai workshop. Bonsai workshop er for de som ønsker å komme et godt stykke på vei med sitt bonsaiobjekt, og det er mulighet for å delta på opptil to sammenhengende dager. Alle deltakere får tildelt et emnet som de kan jobbe med hvis de ikke har med et selv.

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 - 2 dager Fra 990 kr  

Bonsaikurs for nybegynnere

Vi tilbyr Bonsai kurs for nybegynnere er et 8 timers kurs fordelt på to dager der deltakere får jobbe med sin egen bonsai. Alle deltakerne får tildelt et bonsaiemnet, og nødvendig redskap er tilgjengelig på kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 2 dager 1.140 kr  

Dagskurs i brettseiling

Vi tilbyr introduksjonskurs i brettseiling. Vår skjærgård er helt ypperlig for brettseiling, og det ikke mer enn et kurs som skal til før du kan mestre seilbrettet på egenhånd og begynne å glede deg over de vindfulle dagene!

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 dag 1.1190 kr  

Dagskurs i fridykking

Vi tilbyr dagskurs i fridykking. Lær deg å dykke på den aller beste måten Bli med på et grunnleggende kurs og lær deg hvordan du kan få mest mulig ut av denne aktiviteten som garantert vil gjøre deg hekta. Fridykking er for alle, og bør virkelig oppleves!

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 dag 990 kr  

En dag på sjøen

Vi tilbyr en dag på sjøen. «En dag på sjøen» innebærer akkurat det! Å tilbringe en dag på sjøen. Vi tilbyr vannsport med wakeboard, vannski, tubering og kneeboard som trekkes etter båt, samt padling med SUP og sit-on-top kajakker.

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 dag Ta kontatk kr  

Fridykkerhelg på Lyngørporten

Vi tilbyr fridykkerhelg på Lyngørporten. Sammen med Kote Null har Hotel Lyngørporten gleden av å invitere til fridykkerhelg i fantastiske naturomgivelser på Gjeving utenfor Tvedestrand

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 helg Fra 3.350 kr  

Future Camp

Vi tilbyr future camp. Å unngå å forsøple selv samtidig som man plukker opp det man finner, er en flott ting å gjøre. men man skal ikke glemme at det å tilegne seg kunnskap også er et bidrag. Velkommen til future camp!

Sted Dato Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 dag Ta kontatk kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>