Mat og vin i kombinasjon



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 2100
Neste kurs: 07.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige? Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om mat og vin i kombinasjon

Antall deltagere: 12 - 36 personer

Kursmateriell:
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
• Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
• To ulike viner til hver rett
• Et virkelig grundig oppskriftshefte som omhandler maten og vinene
• Foredragsholdere