Nettverket! for SFO

Nettverket! for SFO er et landsomfattende nettverk for skolefritidsordninger. Vi har over 1100 skolefritidsordninger og aktivitetsskoler som medlem og ca 10 000 ansatte har gjennom medlemskapet tilgang til fagartikler, ideer og innspill til SFO-hverdagen på sfonett.no og i et magasin som distribueres i to årlige utgaver.

Bli en del av Nettverket! for SFO. Du får tilgang til en stor database av fagartikler, verktøy, tips og ideer.


 |  1 2   |  Neste side >>

Barn som tester grenser i SFO

«Vi ser at de ikke trives. Vi kan lese det i blikket og kroppsspråket. Det er ikke moro å være barnet som stadig havner i trøbbel. Heldigvis har barnet DEG. Det gir håp om en bedre hverdag.»

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Glade & robuste barn i SFO - bestillingskurs

Vi tilbyr bestillingskurs om glade & robuste barn i SFO. Young Happy Minds gir deg som jobber med barn essensielle verktøy i livsmestring med utgangspunkt i positiv psykologi og vitenskapen bak lykke.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Konferanse - kvalitet i SFO

Vi tilbyr konferanse om kvalitet i SFO som avholdes ved Scandic Bergen City. Kurset vil rette oppmerksomheten mot de mulighetene det fysiske miljøet kan gi for å skape et godt og trygt lekemiljø for barn.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager Fra 3.500 kr  

Konferanse - kvalitet i SFO - streaming

Vi tilbyr konferanse om kvalitet i SFO som avholdes ved Scandic Bergen City, som styres digitalt fra studio på hotellet til deg. Kurset vil rette oppmerksomheten mot de mulighetene det fysiske miljøet kan gi for å skape et godt og trygt lekemiljø for barn.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager Fra 1.600 kr  

Lek og Liv i SFO - bestillingskurs

Vi tilbyr bestillingskurs om lek & liv i SFO. Leken er kjernen i SFO-tilbudet. Samtidig må vi forholde oss til mange rutiner og rammer som begrenser barns muligheter til utvikling og glede i leken.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Løft for barn inspirasjon og effektive verktøy SFO/AKS bestilling

Vi tilbyr bestillingskurs om løft for barn - inspirasjon og effektive verktøy for SFO-folket. Heldigvis finnes det gode veier å gå når målet er å skape et godt være- og lærested for barna med mye glede & trivsel. Slik kan din SFO bidra til livsmestringsfaget som er på vei inn i skolen.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Matglede i SFO - bestillingskurs

Vi tilbyr et praktisk og teoretisk mat- og ernæringskurs for SFO/AKS ansatte som bestillingskurs. Kurset strekker seg over 3 timer, etter endt kurs får dere med et kompetansehefte og en Nudi-sertifisering. Inkludert i kurset er et oppfølgingsbesøk på deres SFO/AKS eller oppfølging pr e-post.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr  

Nettkurs i førstehjelp for SFO/AKS

Hvis det er vanskelig å gjennomføre et fysisk kurs, så er nettkurs et alternativ! Ditt Barns Førstehjelp tilbyr nettkurs i førstehjelp til deg som forelder, og til deg som jobber med barn og ungdom. Vi tilbyr også nettkurs til din bedrift og for deg som ønsker kunnskap om førstehjelp til voksne.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Fra 299 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>