Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Lær deg permakultur for hagebruk. Besøk oss for å oppleve kunst, aktiviteter og steminingen på gården, men får du det ikke til så kan du kjøpe her. Sikre deg en morsom og kreativ sommer med et kurs på Eker gård. Maleri - Mosaikk - Hage - Ville vekster
Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.
Vi tilbyr matkurs for bedrifter. Hensikten med kurset er å gi deltagerne en opplevelse av hva god mat og godt samvær rundt bordet kan bety for atmosfæren i gruppen. Alle får opplæring i hele menyen og vi ønsker at man skal prøve seg hjemme etterpå.
Vi tilbyr reise til Paris - the city of lights. Reis med oss og vi lover deg en uforglemmelig tur. Opplev Paris på sitt mest magiske - kulturen, maten, motene, alle de kulinariske godbitene. La deg overraske av de ukjente perlene som bare de lokale kjenner til.
Vi tilbyr matreise til Paris - Taste Paris i Grand Palais er en 4-dagers gourmet-mat festival for alle mat-elskere! Vårt team lager et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe. Få faglig påfyll og opplev samtidig Paris på sitt mest magiske.
Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.
Vi tilbyr kurs om foredling av hjorteviltkjøtt. Kurset arrangeres regionvis over 15 timer på to dager: Første dag fokuserer på etablering og drift av småskala foredlingsanlegg. Andre dag tar for seg praktisk nedskjæring av hjortevilt for salg.