Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Hvordan lage en enkel permakulturhage ved hus eller hytte

Kurset gir deg en kort og praktisk introduksjon til permakultur så du enkelt kan dyrke urter og litt grønnsaker og kanskje bli selvforsynt med Valdres hvitløk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 1 dag 950 kr

4-retters matkurs på Gladkjøkkenet - bedriftsinternt

Vi tilbyr 4-retters matkurs på Gladkjøkkenet i Hunsfos for bedrifter, med kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Finnes det noe hyggeligere enn å lage mat sammen? Inviter med deg kollegaer, venner eller planlegg bursdagsfeiring i vårt kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vennesla Vennesla 1 kveld Avtales kr

4-retters matkurs på Gladkjøkkenet - større grupper

Vi tilbyr 4-retters matkurs på Gladkjøkkenet i Hunsfos for større grupper, med kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Finnes det noe hyggeligere enn å lage mat sammen? Inviter med deg kollegaer, venner eller planlegg bursdagsfeiring i vårt kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vennesla Vennesla 1 kveld Avtales kr

Catering: Grill-catering til store selskap - bedriftsinternt

Uthuset driver også med catering, men kun til store selskap (minimum 80-100 personer). Det vi gjør mest er selvfølgelig å grille. Her er det ubegrensede muligheter, selv om mesteparten av grillingen til Craig er på amerikansk-vis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Teambuilding - Matkurs i Uthuset der gjestene lager maten selv

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs. Velkommen til Uthuset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Slakt og partering

Kurset tar for seg slakt og partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven selv under veiledning fra oss. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse! Det er mulig å få kjøpt kjøtt fra kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tjøme Tjøme 1 dag 1750 kr

Viltmatkurs

Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords. Middagen er gratis for gjesten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 kveld 3.500 kr

Froedrag - Jord, mikrober og tarmen

Jeg snakker om hvilken betydning bakteriene har hatt for menneskets overlevelse og utvikling, hva som skal til for å bygge en god tarmflora for et velfungerende immunforsvar og psykisk helse samt hvorfor jord er helt avgjørende for bærekraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Froedrag - Kosthold vs. diett

Hva er egentlig forskjellen på diett og kosthold? Hvordan kan vi sørge for at maten dekker næringsbehovene og samtidig ivaretar preferansene våre? Er bærekraftig og etisk mat nødvendigvis den sunneste? Dette foredraget skal være oppklarende i en jungel av råd og eksperter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. Ingenting er som takkebakst til jul! Fredag baker vi flatbrød, lørdag lomper/potetlefser og selskapslefser (tynnlefse). Kursleder kjøper inn ingredienser, utgifter til ingredienser kommer i tillegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 ganger 1.100 kr

Matberedskap og permakultur

Me tilbyr kurs i fermentering, sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen- mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein meir berekraftig kvardag med fermentering og sjølvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan kome deg gjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 09.10.2025 4 dager09.10.2025 5400 kr

Kurs i dyrking og bruk av urter

Dette er eit kurs som helst er om våren slik at ein kan komme i gong umiddelbart etter kurset. Du får ei kort innføring i korleis du lage din eigen urtehage. Det blir ein del teori om våre mest brukte urter «krydra» med litt historie om desse, og sist men ikkje minst får du ein gjennomgang om av kva

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vindafjord Vindafjord

<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>