Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Mat Bevart - steg-for-steg-forklaringer på hermetisering Nettkurs

Mat Bevart er nettkurset for deg som vil lære konservering på en trygg, forståelig og hverdagsvennlig måte. Her får du steg-for-steg-forklaringer på hermetisering, trykkhermetisering, fermentering, tørking, salting og andre metoder som gjør at maten holder seg i årevis!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 time 3456 kr

Bestillingskurs - Melkesyregjærede grønnsaker

Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad

Bestillingskurs fermentering - for grupper, lag, foreninger m.m.

Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad Fra 1.600 kr

Ville vekster som mat - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr

Slakt og partering

Kurset tar for seg slakt og partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven noe selv også. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 1750 kr

Viltmatkurs

Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords. Middagen er gratis for gjesten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 kveld 3.500 kr

Mat og måltidsglede med Matjungelen - bestillingskurs

Vi tilbyr mat og måltidsglede som bestillingskurs. Kan det friste med ny inspirasjon, kunnskap og konkrete verktøy til arbeid med mat og måltidsglede? Da kan Matjungelen tilrettelegge både fysiske og digitale kurs, tilpasset deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Foredrag - Jord, mikrober og tarmen

Jeg snakker om hvilken betydning bakteriene har hatt for menneskets overlevelse og utvikling, hva som skal til for å bygge en god tarmflora for et velfungerende immunforsvar og psykisk helse samt hvorfor jord er helt avgjørende for bærekraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Foredrag - Kosthold vs. diett

Hva er egentlig forskjellen på diett og kosthold? Hvordan kan vi sørge for at maten dekker næringsbehovene og samtidig ivaretar preferansene våre? Er bærekraftig og etisk mat nødvendigvis den sunneste? Dette foredraget skal være oppklarende i en jungel av råd og eksperter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Gjærbakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg Fra 1.080 kr

Krinalefse

Vi tilbyr kurs i krinalefse. På dette kurset lager vi krina lefse, en tradisjonell nordlandsk lefse. Ta gjerne med egen takke

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 kveld Fra 500 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder Fra 1.350 kr

Kurs i dyrking og bruk av urter

Dette er eit kurs som helst er om våren slik at ein kan komme i gong umiddelbart etter kurset. Du får ei kort innføring i korleis du lage din eigen urtehage. Det blir ein del teori om våre mest brukte urter «krydra» med litt historie om desse, og sist men ikkje minst får du ein gjennomgang om av kva

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vindafjord Vindafjord

Kokkekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter. Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.200 pr person kr

<< Forrige side  |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>