Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Gjærbakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg Fra 1.080 kr

Julebakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 kveld Fra 550 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder Fra 1.050 kr

Tapas

Vi lager tapas. Her lager vi tapas 3 kvelder. Du vil få kyndig veiledning i kunsten å lage fristende fingermat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 kvelder Fra 810 kr

Magnesiumprotokollen og ren mat

Vi tilbyr et helgekurs i magnesiumprotokollen og ren mat. Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. nå inviterer de til et langhelg opphold som gir kunnskap og inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager fra 5.970 kr

Veganer i 28 dager

Dette kurset viser deg hvordan du får et plantebasert kosthold. Du lærer hvordan du kutter ut kjøtt og spiser deg mett på grønnsaker. Du får en daglig guide via email som gradvis leder deg mot et mer plantebasert kosthold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28 dager 599 kr

<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>