Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Jeg snakker om hvilken betydning bakteriene har hatt for menneskets overlevelse og utvikling, hva som skal til for å bygge en god tarmflora for et velfungerende immunforsvar og psykisk helse samt hvorfor jord er helt avgjørende for bærekraft.
Hva er egentlig forskjellen på diett og kosthold? Hvordan kan vi sørge for at maten dekker næringsbehovene og samtidig ivaretar preferansene våre? Er bærekraftig og etisk mat nødvendigvis den sunneste? Dette foredraget skal være oppklarende i en jungel av råd og eksperter.
Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!
På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse. Det sies at veien til hjertet går gjennom magen – og smaken er viktig. På kurset matkompis lærer du å lage smakfull mat med en inspirerende vri.
Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.
Visste du at hver og en av oss kaster over 42 kilo mat hvert år? Det er mye mat som kunne og burde vært spist! Unge Kokker har et stort engasjement for å kaste mindre mat, og for oss er dette kurset viktig av flere grunner.
Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet. Etter kurset har deltagerne som matambassadører mulighet til å dele med andre hva de har lært. Blant annet gjennomføre matverksteder sammen med venner, hjemme, på fritidsklubben, eller en liten gruppe.
Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!
The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.
Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.
Vi tilbyr nettbasert kurs hvor du lærer å dekorere fine kaker. Enten du vil lære å pynte gullrotkake, pynte sjokoladekake, eller det som er din favorittkake, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.
Vi tilbyr nettbasert sykurs om lefsebaking med Margit Dale. Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!
Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.
Mat Bevart er nettkurset for deg som vil lære konservering på en trygg, forståelig og hverdagsvennlig måte. Her får du steg-for-steg-forklaringer på hermetisering, trykkhermetisering, fermentering, tørking, salting og andre metoder som gjør at maten holder seg i årevis!
Vi tilbyr mat og måltidsglede som bestillingskurs. Kan det friste med ny inspirasjon, kunnskap og konkrete verktøy til arbeid med mat og måltidsglede? Da kan Matjungelen tilrettelegge både fysiske og digitale kurs, tilpasset deres behov.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder vegan kost som onlinekurs. Utdanningen gir deg i tillegg til sertifisert kostholdveileder vegan kost en yrkestittel som inneholder spesialkunnskap innen bærekraftig kostholdsveiledning med fokus på miljø og helse.
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.