Matkurs og kokkekurs i Hordaland

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Lær å bake Lottes flatbrød

Vi ønsker velkommen til flatbrødkurs i Bergen hvor du lærer å bake våre gode flatbrød. På kurset lærer du å bake flatbrød og vi avslører hemmeligheten bak Lottes Lefsebakeri sine sprøe og gode flatbrød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 550 kr

Lær å bake tynnlefser!

Vi ønsker velkommen til dette lefsekurset hvor du lærer å bake de gode Lottes Lefsene. På dette kurset gir vi bort hemmeligheten bak våre gode lefser. Lefsene våre har ord på seg for å være spesielt smakfulle, og har vært solgt hos Kolonialen fetevare, Fløyen Folkeresturant og Bergen Tracteursted

Sted Neste kurs Varighet Pris
Austevoll Austevoll 4 timer 990 kr
Bergen Bergen 4 timer 990 kr
Fjell Fjell 4 timer 990 kr
Os Os 4 timer 990 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Videregående sjokoladekurs

Vi tilbyr videregående sjokoladekurs. På dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), noen enkle og noen mer avanserte. Videre lager vi sommerfugler i sjokolade og deres egne sjokoladeplater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3,5 timer 1.295 kr

Kokkekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter. Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.200 pr person kr

Vin og dessert kurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vin og matkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 timer Avtales kr

Vin og ost - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vinkurs: Vin og Tapas - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Cakepops til jul - nettkurs

Julen er her, og vi lager våre cakepops som Rudolf! Steg for steg vil han tre frem, og Anne Brith viser deg alle triksene til en velsmakende og pen cakepop. Basisen i dette julekurset kan du bruke senere, for denne baksten kan varieres i det uendelige!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekake - nettkurs

Det dufter av deilig krydderkake når du i dette kurset skal lage julekake formet som et juletre. Anne Brith tar deg med steg for steg gjennom alt fra å lage deigen, til laging av pynten vi pynter juletreet med. Frist familie og venner med de herlige duftene, og bli med å lage juletrekake du også!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekonfekt - nettkurs

Anne Brith viser deg gjennom tydelige forklarte steg, hvordan du kan lage din egen fylte konfekt, slik at du også kan imponere med hjemmelaget konfekt til jul! Vi fyller med deilig salt karamell i vår julekonfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 99 kr

Julens 7 moderne slag - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens 7 moderne slag. Franske Makroner med sjokoladefyll, Juletrekake laget på krydderkake, Brune Pinner , Pepperkaker i flere varianter, Fylt konfekt med salt karamell , Pikekyss dyppet i sjokolade , Cakepops pyntet som Rudolf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 599 kr

Julens Brune Pinner - nettkurs

Dette er en av de absolutte bestselgerne til jul i konditoriet. Steg for steg viser Anne Brith deg hvordan du lager disse deilige brune pinnene. Vær forberedt på besøk på kjøkkenet, når duften begynner å spre seg utover i hjemmet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Franske Makroner - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lære å bake Julens Franske Makroner. På kurset lærer du hemmelighetene bak de perfekte franske makroner gjennom steg for steg beskrivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Perfekte Pepperkaker - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens Perfekte Pepperkaker. Julens kansje mest bakte slag er pepperkaker. Anne Brith deler sin egen herlige oppskrift, og viser deg steg for steg hvordan du lager de perfekte pepperkaker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Pikekyss - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens Pikekyss Søte, herlige, luftige pikekyss! Hva er egentlig hemmeligheten bak en perfekt marengs? Du får tipsene og triksene i dette kurset, gjennom steg for steg beskrivelser av Anne Brith fra Villa Perlesukker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Å lage den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i slik lager du den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk! I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake, med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Mat og vin i kombinasjon - bedrifter og større grupper

I løpet av kurset lærer du noen tommelfingerregler for hva slags vin du bør bruke til hvilken mat. Vi smaker på fem viner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1.690 kr

 |  1 2   |  Neste side >>