Italiensk språkreise - Brød, vin og språk i LuccaKursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Lucca i Toskana
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon
Varighet: 1 uke
Pris: Euro 580
Neste kurs: 06.04.2020 | Vis alle kursdatoer

Nå kan du dra på en ukes tur til Lucca i Toscana, lære italiensk med dyktige italiensklærere og kombinere det behagelige med det nyttige når lokale eksperter tar deg med inn i vinens verden med vinsmakinger og vingårdsbeøk, og i den Toscanske mattradisjonen med praktiske kurs der dere lager mat.

Program:
Programmet omfatter italienskundervisning i klasser fra kl 09:00 til 13:00 (med en halvtime kaffepause rundt kl 11) fra mandag til fredag, totalt 20 undervisningstimer på én uke. Om ettermiddagene er det vinsmakinger, olivenoljesmaking og matlagningskurs med vinkjennere og kokker - én dag blir det besøk til en vingård.

Programmet inkluderer:
• Språktest
• Språkundervisning
• 3 måltider
• Olivenoljesmaking
• 2 vinsmakinger
• Matkurs
• Guidet tur til byen
• Besøk til en vingård


Vårt program i detalj:

Mandag)
kl 08:30 - 13:00, Språktest og språkundervisning.
kl 16:00 - Velkomstmøte. Guidet bytur med fokus på tradisjonell mat og vin

Tirsdag)
kl 09:00 - 13:00, Språkundervisning.
Ettermiddagen: Matkurs, tradisjonell toscansk mat. Vi lager og spiser et tradisjonelt måltid ved å bruke lokale ingredienser.

Onsdag)
kl 09:00 - 13:00, Språkundervisning.
Ettermiddagen: Vinsmaking. Vi lærer å lese etiketten, deretter lærer vi å bruke sansene for å kjenne vinen, ved å se på fargen, kjenne på lukten og nyte smaken. Vi sammenlikner vinene og lærer hvilke viner som passer til hvilken mat.

Torsdag)
kl 09:00 - 13:00, Språkundervisning.
Ettermiddagen: Besøk til en vingård, der produsenter forklarer hvordan vinen lages, fra jorden til glasset. Deretter smaker vi på både rød og hvit vin.

Fredag)
kl 09:00 - 13:00, Språkundervisning.
Ettermiddagen: Olivenoljesmaking. Vi lærer hvordan velge og bruke ekstra virgin olivenolje, og vi smaker forskjellige typer. Middag på en lokal restaurant, med viner tilpasset maten.


Byen:
Lucca er en flott by med 90.000 innbyggere, en intakt bymur fra middelalderen og røtter tilbake til før-romersk tid. Byen ligger en 1/2 time fra sjøen og 1/2 time fra flyplassen i Pisa, som nok er den letteste innfallsporten til Lucca fra Norge. Eventuelt kan man fly til Firenze, Bologna eller Roma og ta tog eller leiebil videre. Kurset gjennomføres i gamlebyen innenfor bymuren og en kort spasertur fra togstasjonen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker italiensk språkreise med brød, vin og språk i Lucca

Forkunnskaper:
• Det er ikke nødvendig å kunne italiensk på forhånd for å delta

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer ikke fly og overnatting. Spør oss om overnattingsmuligheter.

Vis flere tilsvarende kurs: