Scuola d`italiano

Scuola d´italiano underviser italiensk språk og kultur. Skolen tilbyr språkkurs i grupper på alle nivå og skreddersyr undervisning til enkeltindivider eller grupper. Vi arrangerer språkreiser og temareiser til Italia. Vi arrangerer matlagningskurs, vinkurs og kurs i italiensk kultur. Skolen holder til i Bygdøy allé og disponerer velutstyrte klasserom.

Gjennom alle våre italiensk-rettede aktiviteter og våre italienskspråklige lærere søker vi å være et ´lite Italia´ i Norge som kilde til kunnskap og inspirasjon for den som vil tilnærme seg det italienske. Vi gjør vårt beste for å skape en varm, vennlig og italiensk atmosfære hvor kursdeltagerne trives - og trivsel er en forutsetning for effektiv læring! Skolen ble grunnlagt i 1989 og vi har nå over 1000 påmeldinger til kursene våre hvert år.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Italiensk for viderekomne med Roberto Tartaglione, trinn 2 - 3

Vi tilbyr intensivt språkkurs i italiensk på viderekomne nivå, trinn 2 - trinn 3. Kurset fokuserer på raskt å utvikle evnen til å kommunisere muntlig. Du lærer et moderne italiensk og utvikler ordforrådet ditt, samtidig som grammatikken ikke blir glemt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 26.11.2019 3 uker26.11.2019 2.250 kr  

Italiensk for viderekomne med Roberto Tartaglione, trinn 4 - 6

Vi tilbyr intensivt språkkurs i italiensk på viderekomne nivå, trinn 4 - trinn 6. Kurset fokuserer på raskt å utvikle evnen til å kommunisere muntlig. Du lærer et moderne italiensk og utvikler ordforrådet ditt, samtidig som grammatikken ikke blir glemt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 25.11.2019 3 uker25.11.2019 2.250 kr  

Italiensk for viderekomne med Roberto Tartaglione, trinn 7 - 10

Vi tilbyr intensivt språkkurs i italiensk på viderekomne nivå, trinn 7 - trinn 10. Kurset fokuserer på raskt å utvikle evnen til å kommunisere muntlig. Du lærer et moderne italiensk og utvikler ordforrådet ditt, samtidig som grammatikken ikke blir glemt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 26.11.2019 3 uker26.11.2019 2.250 kr  

Italiensk konversasjonskurs

Vi tilbyr italiensk konversasjonskurs. Kurset passer for deg som opprettholde italiensk kunnskapene. Meningen er å snakke så mye som mulig og forbedre italiensk kunnskapen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner  

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag  

Italiensk nybegynnerkurs - del 2 (intensiv)

Vi tilbyr intensivkurs i italiensk for nybegynnere - del 2. Gjør som over 6.000 andre gjennom de siste 30 årene, og meld deg på et av våre italienskkurs! Hos oss finner du medstudenter i alle aldre og med de forskjelligste grunner til å lære italiensk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 12 timer 1.550 kr  

Italiensk oppfriskningskurs (grunnleggende)

Vi tilbyr oppfriskningskurs i italiensk på grunnleggende nivå. Har du vært borte fra italiensken en stund og ønsker en rask oppfriskning. Kanskje du ikke har vedlikeholdt italiensken i den siste perioden, eller kanskje det har gått mange år siden sist du lærte italiensk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 kvelder pr uke i 2 uker 800 kr  

Italiensk oppfriskningskurs (videregående)

Vi tilbyr oppfriskningskurs i italiensk på videregående nivå. Har du vært borte fra italiensken en stund og ønsker en rask oppfriskning. Kanskje du ikke har vedlikeholdt italiensken i den siste perioden, eller kanskje det har gått mange år siden sist du lærte italiensk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 kvelder pr uke i 2 uker 800 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>