Språkkurs

Her finner du alt fra språkkurs som klasseromsundervisning, privatundervisning, og selvstudium språkkurs. Hva med å ta et engelskkurs, tyskkurs eller spanskkurs med mp3 spilleren din eller på cd-rom. Lær engelsk, fransk, spansk, tysk, norsk eller det språket du ønsker mens du sitter på trikken, kjører bil eller slapper av hjemme i godstolen. Å lære språk er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Meld deg på et språkkurs i dag! Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

50 timer samfunnskunnskap (fast-track) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs (fast-track) i 50 timer samfunnskunnskap som er det mest fleksible og brukervennlige kurset med 50 timer samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Du lærer om norsk kultur, om arbeidslivet i Norge, skolesystemet, helsevesenet og mange, mange flere emner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 timer / 2 uker 4.500 kr

Forberedelse til Norskprøven - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i forberedelse til Norskprøven. I dette kurset vil du øve deg både til den muntlige og den skriftlige delen av prøven, med tilbakemelding fra lærer. Oppgavene er inspirert av den digitale norskprøven fra Kompetanse Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 eller 10 timer individuell veiled... fra 3.300 kr

Forberedelseskurs til skrivedelen i Test i norsk - høyere nivå

Vi tilbyr forberedelseskurs til Test i norsk på høyere nivå (Bergenstesten). Dette er et 2-dagers skrivekurs for deg som er på nivå B2 / C1 i norsk og ønsker å ta Bergenstesten. Det er totalt 9 klasseromstimer fordelt på 2 dager og 6 timer selvstudium.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 9 timer 5.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 9 timer 5.900 kr
Stavanger Stavanger 9 timer 5.900 kr

Free Introduction Course in Norwegian - online

Free online Introduction Course in Norwegian. Join our free, fun and educational introduction course to kick-start your Norwegian learning! You´ll get access to a series of 8 video lectures online. You will learn to use basic common words.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 video lectures online Gratis kr

Helsenorsk elementært nivå A2 - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i helsenorsk på elementært nivå A2. Kurset tar opp et vidt spekter av emner innen helse. Kurset passer for voksne innvandrere med helsefaglig bakgrunn eller unge som ønsker å kvalifisere seg for å jobbe i helsesektoren i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 4.890 kr

Helsenorsk mellomnivå B1 - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i helsenorsk på Mellomnivå B1. Kurset tar opp et vidt spekter av emner innen helse. Kurset passer for voksne innvandrere med helsefaglig bakgrunn eller unge som ønsker å kvalifisere seg for å jobbe i helsesektoren i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 måneder 9.980 kr

Helsenorsk øvre mellomnivå B2 - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i helsenorsk på øvre mellomnivå B2. Kurset tar opp et vidt spekter av emner innen helse. Kurset passer for voksne innvandrere med helsefaglig bakgrunn eller unge som ønsker å kvalifisere seg for å jobbe i helsesektoren i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 måneder 9.980 kr

Master the Stavanger dialect mellomnivå B1 - online

Have you ever struggled with the local dialect in Stavanger? Or have you been frustrated about the gap between what you learn in the classroom and what you hear people say? This online course will help you understand the street language and normal conversation in the Stavanger dialect.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr

Norskkurs avansert nivå C1

Vi tilbyr språkkurs i norsk på avansert nivå C1. Dette kurset er for deg som har fullført norskkurs på nivå B2 og snakker mer eller mindre flytende norsk med stort sett riktig grammatikk, men mangler ord og selvtillit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 måneder fra 2.390 pr mnd kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 måneder fra 2.390 pr mnd kr
Stavanger Stavanger 4 måneder fra 2.390 pr mnd kr

Norskkurs avansert nivå C1 - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert språkkurs i norsk på avansert nivå C1. Dette kurset er for deg som har fullført norskkurs på nivå B2 og snakker mer eller mindre flytende norsk med stort sett riktig grammatikk, men mangler ord og selvtillit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 måneder fra 2.490 pr mnd kr

Norskkurs for nybegynnere nivå A1

The A1 course is the beginning of your journey to learn Norwegian. You will be able to use the most common words and everyday phrases, as well as getting a technical understanding of the language. This level is the first building block towards mastering the Norwegian language.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Expected duration is 2 months 5.980 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Expected duration is 2 months 5.980 kr
Sandnes Sandnes Expected duration is 2 months fra 1.890 pr mnd kr
Stavanger Stavanger Expected duration is 2 months 5.980 kr

Norskkurs for nybegynnere nivå A1 - A2, nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i norsk for nybegynnere nivå A1 - A2. Du lærer å forstå, lese, skrive og snakke norsk. Du lærer også om det norske samfunnet. Kurset bygger på «Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne» og fører fram til de nasjonale norskprøvene, Norskprøve A1 / A2 og Norskprøve A2 / B1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 4.990 kr

Norskkurs for nybegynnere nivå A1 - nettkurs

The A1 course is the beginning of your journey to learn Norwegian. You will be able to use the most common words and everyday phrases, as well as getting a technical understanding of the language. This level is the first building block towards mastering the Norwegian language.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 måneder fra 2.490 pr month kr

Norskkurs grunnleggende nivå A2

Vi tilbyr språkkurs i norsk på grunnleggende nivå A2 som gir deg større ordforråd og en bedre forståelse av språket. Du vil fortsette å jobbe med grammatikk og tekniske sider av språket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Forventet varighet er 2 måneder fra 1.890 pr mnd kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Forventet varighet er 2 måneder fra 1.890 pr mnd kr
Sandnes Sandnes Forventet varighet er 2 måneder fra 1.890 pr mnd kr
Stavanger Stavanger Forventet varighet er 2 måneder fra 1.890 pr mnd kr

Norskkurs grunnleggende nivå A2 - nettkurs

Norskkurs nivå A2 vil gi deg større ordforråd og en bedre forståelse av språket. Du vil fortsette å jobbe med grammatikk og tekniske sider av språket, samt lære hvordan du kan kombinere flere ord for å danne bedre setninger og kommunisere med norsktalende i dagligdagse situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 måneder fra 2.490 pr mnd kr

Norskkurs mellomnivå B1 - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert språkkurs i norsk på mellomnivå B1. På dette kurset gir vi deg nøklene til å mestre det norske språket. Du vil jobbe med oppgaver, grammatikk og tekniske aspekter ved språket, for å forbedre dine muntlige ferdigheter samt lytte- og leseforståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 uker fra 2.490 pr mnd kr

Norskkurs mellomnivå nivå B1

Vi tilbyr språkkurs i norsk på mellomnivå nivå B1. På dette kurset gir vi deg nøklene til å mestre det norske språket. Du vil jobbe med oppgaver, grammatikk og tekniske aspekter ved språket, for å forbedre dine muntlige ferdigheter samt lytte- og leseforståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 måneder ta kontakt kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Forventet varighet er 16 uker fra 1.890 pr mnd kr
Stavanger Stavanger 3 måneder Ta kontakt kr

Norskkurs øvre mellomnivå B2

Vi tilbyr språkkurs i norsk på øvre mellomnivå B2. B2-kurset fokuserer på å videreutvikle forståelsen av det norske språket. Du vil forstå den tekniske delen av språket bedre, og du vil lære å takle vanlige språksituasjoner i Norge på en trygg og selvstendig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 måneder 7.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 måneder 7.900 kr
Stavanger Stavanger 4 måneder 7.900 kr

Norskkurs øvre mellomnivå B2 - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert språkkurs i norsk på øvre mellomnivå B2. B2-kurset fokuserer på å videreutvikle forståelsen av det norske språket. Du vil forstå den tekniske delen av språket bedre, og du vil lære å takle vanlige språksituasjoner i Norge på en trygg og selvstendig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder fra 2.490 pr mnd kr

Norskkurs øvre mellomnivå nivå B1 - B2, nettkurs

Vi tilbyr nettbasert språkkurs i norsk på øvre mellomnivå B1 - B2. Nettkurset i norsk som andrespråk er et kursprogram for deg som ønsker en fleksibel og rimelig måte å lære norsk på. Du får ubegrenset tilgang til læringsverktøyet og deltar i et virtuelt klasserom med kursholder hver dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 5.490 kr

Privatundervisning i engelsk (pakkeløsning)

Vi tilbyr privatundervisning i engelsk som pakkeløsning. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 64 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 64 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 64 timer fra 500 kr

Privatundervisning i fransk

Vi tilbyr språkkurs i fransk som privatundervisning. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 48 timer fra 500 kr

Privatundervisning i japansk

Vi tilbyr privatundervisning i japansk. Har du lyst til å lære japansk med en personlig sensei? Vi lager en individuell kursplan tilpasset dine behov, utfordringer og interesser. Kurset passer perfekt for deg som liker å studere på egenhånd, men ønsker noe hjelp fra en profesjonell lærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 64 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 64 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 64 timer fra 500 kr

Privatundervisning i kinesisk

Vi tilbyr privatundervisning i kinesisk (mandarin) med en personlig språklærer. Vi lager en individuell kursplan tilpasset dine behov, utfordringer og interesser. Kurset passer perfekt for deg som liker å studere på egenhånd, men ønsker noe hjelp fra en profesjonell lærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 48 timer fra 500 kr

Privatundervisning i norsk

Vi tilbyr privatundervisning i norsk. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 time fra 726 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 time fra 726 kr
Stavanger Stavanger 1 time fra 726 kr

Privatundervisning i portugisisk

Vi tilbyr privatundervisning i portugisisk. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 48 timer fra 500 kr

Privatundervisning i russisk

Vi tilbyr språkkurs i russisk som privatundervisning. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 48 timer fra 500 kr

Privatundervisning i spansk

Vi tilbyr språkkurs i spansk som privatundervisning. Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige spansklærer som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum fra 1 - 48 timer fra 500 kr
Stavanger Stavanger fra 1 - 48 timer fra 500 kr

Samtale & uttaletrening i norsk - mellomnivå B1

Vi tilbyr samtale & uttaletrening i norsk på mellomnivå B1. Et samtalekurs designet for å forbedre dine muntlige ferdigheter både grundig og raskt! Dette kurset vil bli ledet av en erfaren kursholder som har solid erfaring i å undervise i samtale- og uttaletrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Italiensk for barn med italiensk bakgrunn (3 -6 år)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for barn i aldersgruppen 3 - 6 år som har italiensk bakgrunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker fra 18.00 pr pers kr

Italiensk for barn med italiensk bakgrunn (7-13 år) på Zoom

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for barn i aldersgruppen 7-13 år som har italiensk bakgrunn. Kurset går 3 ganger i måneden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Italiensk for barn med italiensk bakgrunn (8-13 år)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for barn i aldersgruppen 9-13 år som har italiensk bakgrunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 uker fra 1.650 kr

Italiensk, nybegynnere - trinn 1 - ettermiddag

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for nybegynnere trinn 1. Trinn 1 tilsvarer språknivå A1 (Del 1)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.850 kr

Italiensk, nybegynnere - trinn 1 - ONLINE

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for nybegynnere trinn 1 ONLINE. Trinn 1 tilsvarer språknivå A1 (Del 1)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24 timer 2.450 kr

Italiensk, nybegynnere - trinn 1- formiddag

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for nybegynnere trinn 1. Trinn 1 tilsvarer språknivå A1 (Del 1)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 10 (B2, del 1)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr kurs i italiensk for viderekomne trinn 10.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 11 (B2, del 2)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr kurs i italiensk for viderekomne trinn 111.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 2 (A1, del 2) - ettermiddag

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr språkkurs for viderekomne trinn 2. På trinn 2 lærer du å snakke om fritiden og hva du driver med, å snakke om egne smak og preferanser, å uttrykke klokkeslett og datoer og å snakke om åpningstider til tjenester og butikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.850 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 2 (A1, del 2) - formiddag

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr språkkurs for viderekomne trinn 2. På trinn 2 lærer du å snakke om fritiden og hva du driver med, å snakke om egne smak og preferanser, å uttrykke klokkeslett og datoer og å snakke om åpningstider til tjenester og butikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 3 (A1, del 3)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr språkkurs for viderekomne trinn 3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650/2.850 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 4 (A2, del 1)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr kurs i italiensk for viderekomne trinn 5. På trinn 5 lærer du å avtale noe med noen og foreslå å gå ut til en annen. Du lærer dessuten å spørre om en tjeneste til noen annen og å beskrive en reise du har gjort.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650/ 2.850 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 5 (A2, del 2)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr kurs i italiensk for viderekomne trinn 5. På trinn 5 lærer du å avtale noe med noen og foreslå å gå ut til en annen. Du lærer dessuten å spørre om en tjeneste til noen annen og å beskrive en reise du har gjort.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650/ 2.850 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 6 (A2, del 3)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr kurs i italiensk for viderekomne trinn 7.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr
Hele landet Hele landet 12 uker 2.650 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 7 (B1, del 1)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr kurs i italiensk for viderekomne trinn 7.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr

Italiensk, viderekomne - trinn 9 (B1 del 3)

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr språkkurs i italiensk for viderekomne trinn 9 (del 3).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.650 kr

Konversasjonskurs i italiensk, lett nivå B1

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr konversasjonskurs på lettt nivå B1. Kurset fokuserer hovedsaklig på muntlig kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.850 kr

Konversasjonskurs i italiensk, mellomnivå B2

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr konversasjonskurs på mellomnivå B2. Kurset fokuserer hovedsaklig på muntlig kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.850 kr

Nettbasert nybegynnerkurs i italiensk - Ettermiddag

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for nybegynnere trinn 1. Trinn 1 tilsvarer språknivå A1 (Del 1)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 ganger 2.450 kr

Nettbasert nybegynnerkurs i italiensk - Formiddag

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr italienskkurs for nybegynnere trinn 1. Trinn 1 tilsvarer språknivå A1 (Del 1)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 ganger 2.450 kr

Privattimer i italiensk

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr privattimer i italiensk. Kurset fokuserer hovedsakelig på det som eleven har ønske om å gå gjennom eller repetere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 timer fra 380 kr

Privattimer i italiensk - på nett

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr privattimer i italiensk. Kurset fokuserer hovedsakelig på det som eleven har ønske om å gå gjennom eller repetere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 timer fra 360 kr

Språkkafè

Italiensk kultursenter i Bergen tilbyr språkkafè.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen fra 120 kr

Arabisk nybegynner

Vi tilbyr språkkurs i arabisk for nybegynnere. Kurset tar sikte på å lære deg nok til at du kan klare deg på egenhånd i et arabiskspråklig land. Du lærer å snakke og forstå enkel tale, lese enkle tekster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 13.05.2024 30 timer / 1 måned13.05.2024 2.950 kr

Engelsk konversasjon

Vi tilbyr språkkurs i engelsk konversasjon. Kurset skal hjelpe deg å bli tryggere i å prate engelsk dagligtale, samt øke ditt ordforråd. Kurset vil bli praktisk rettet. Vi blir mer og mer internasjonale i vårt samfunn og i nesten hvilket som helst yrke vil du ofte være nødt å kommunisere på engelsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 20 timer / 2 måneder 2.750 kr

Engelsk nivå A2 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i engelsk på nivå A2 som virtuelt klasserom. Målsettingen er å forstå setninger og vanlige uttrykk knyttet til de viktigste områdene av dagliglivet, f.eks. svært enkel informasjon om en selv og familien, innkjøp, nærmiljø og arbeidsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.09.2024 56 timer (3 måneder)03.09.2024 6.500 kr

Engelsk nybegynner trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i engelsk for nybegynnere på trinn 1. Kurset tar sikte på å lære deg nok til at du kan klare deg på egenhånd i et engelskspråklig land. Du lærer å snakke og forstå enkel tale, lese enkle tekster og å skrive enkel engelsk. I tillegg vil du lære en del om den engelske kulturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer / 2 måneder 3.990 kr
Sarpsborg Sarpsborg 30 timer 3.990 kr

Engelsk nybegynner trinn 1 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i engelsk for nybegynnere trinn 1 som virtuelt klasserom. Undervisningen gjennomføres i et virtuelt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilgang til det digitale klasserommet i god tid før undervisningen starter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 02.09.2024 56 timer (3 måneder)02.09.2024 6.500 kr

Engelsk nybegynner trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i engelsk for nybegynnere på trinn 2. På dette kurset legges det vekt på engelsk kultur og tradisjon og muntlige kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer 4.000 kr

Fellesforbundet - grunnleggende norskopplæring

We provide basic norwegian education. The course is free for you who are a member of Fellesforbundet and meet the criteria for scholarship in LO`s Utdanningsfond. Online teaching which is carried out in its entirety without a teacher present, via a digital platform.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 60 hours 4.000 kr

Forberedelse til norskprøven B1

Vi tilbyr kurs i forberedelse til norskprøven nivå B1. Dette kurset hjelper deltakerne til å bedre sine språkferdigheter og nå B1-nivå. Kurset har hovedvekt på den muntlige delen av læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, samt et ekstra fokus på arbeidslivsdomenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 80 timer Gratis kr

Forberedelse til norskprøven B1 (dagtid) - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert kurs i forberedelse til norskprøven nivå B1 på dagtid. På oppdrag for integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) kan vi tilby 80 timer gratis norskopplæring gjennom klippekortordningen. Opplæringen foregår 1 - 2 dager i uken på nett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer Gratis kr

Forberedelse til norskprøven B1 (kveld)

Vi tilbyr kurs i forberedelse til norskprøven nivå B1 på kveldstid. På dette kurset lærer du blant annet å lese og skrive tekster, grammatikk, uttale og lytteøvelser. Du får tilgang til et nettbasert program som du kan bruke for å øve deg før du skal gå opp til norskprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 80 timer / 5 måneder Gratis kr

Forberedelse til norskprøven B1 skriftlig (kveld) - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert kurs i forberedelse til norskprøven nivå B1 skriftlig på kveldstid. På oppdrag for integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) kan vi tilby 80 timer gratis norskopplæring gjennom klippekortordningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer Gratis kr

Fransk 1 - nettkurs

Vi tilbyr tilbyr språkkurs i fransk 1 som nettkurs. Fransk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 timer / 12 måneder 10.490 kr

Fransk 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i fransk 2. Fransk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 timer / 12 måneder 10.490 kr

Fransk konversasjon

Vi tilbyr språkkurs i fransk konversasjon. Kurset er for deg som kan lese en tekst på fransk og forstå meningen av teksten slik at det kan prates sammen om tema. Formålet med kurset er å utvikle ordforråd og uttrykk for å forstå bedre en "autentisk" fransk konversasjon om forskjellige vanlige tema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 18.04.2024 20 timer / 2 måneder18.04.2024 2.900 kr

Fransk nybegynner - trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i fransk på nybegynner nivå trinn 1. Dette er helt grunnleggende franskkurs basert på dem som ønsker å beherske dette muntlig i f.eks. turisme eller reisesammenheng. Kurset tar sikte på å lære deg nok til at du kan klare deg på egenhånd i et fransktalende land.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 22.04.2024 20 timer / 2 måneder22.04.2024 2.900 kr

Fransk nybegynner - trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i fransk for nybegynnere på trinn 2. Dette kurset er for deg som kan litt fransk fra før, enten du er selvlært eller har deltatt på tidligere kurs. Du skal lære å utvide ordforrådet, og å delta i en samtale på en enkel måte. I tillegg lærere du mer om fransk kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20 timer / 3 måneder 2.690 kr

Fransk oppfriskning

Vi tilbyr oppfriskningskurs i fransk. Kurset tar sikte på at du skal klare deg på egenhånd i et franskspråklig land. Du får oppfriskning i å snakke og forstå tale, lese tekster og å skrive enkel fransk. I tillegg vil du lære en del om den franske kulturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 20 timer / 2 måneder 2.750 kr

Internasjonal engelsk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om internasjonal engelsk. Internasjonal engelsk er programfag på lik linje med andre programfag som for eksempel fysikk, matematikk, samfunnskunnskap og økonomi, når det gjelder generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer 9.430 kr

Norsk - nettkurs

Vi tilbyr språkkurs i norsk som nettkurs. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i norsk og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 170 timer 14.720 kr

Norsk A1 - trinn 2

We provide norwegian course level A1 step 2. This is the second step in the beginners level for adults with some prior knowledge of norwegian or have attended level 1 earlier, who want to learn the written and spoken language.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer 2.750 kr
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer / 1 måned 2.890 kr
Moss Moss 30 timer / 1 måned 2.890 kr
Sarpsborg Sarpsborg 30 timer / 3 måneder 2.750 kr

Norsk A1 - virtuelt klasserom

We provide norwegian course level A1 - virtuelt klasserom. By raising your language skills, you strengthen your opportunities in norwegian society. You will be better equipped to take further education and you will have greater opportunities in the job market.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 48 timer / 4 måneder 4.380 kr

Norsk B1 - trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B1 trinn 1. Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk. I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer 3.400 kr
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer / 1 måned 3.570 kr
Moss Moss 30 timer / 1 måned 3.570 kr
Nord-Trøndelag Nord-Trøndelag 32 timer 2.950 kr
Sarpsborg Sarpsborg 30 timer / 1 måned 3.750 kr
Skien Skien 48 timer 6.800 kr

Norsk B1 - trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i norsk nivå B1 trinn 2. Dette kurset er en del av høyere mellomnivå og fortsetter fra norsk B1 del 1. B1 del 2 er norsk med samfunnsfag. Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer 3.400 kr
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer 3.400 kr
Moss Moss 30 timer 3.400 kr
Sarpsborg Sarpsborg 30 timer / 1 måned 3.570 kr

Norsk B2 del 1 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B2 - del 1 som virtuelt klasserom. Nivå B2 del 1 er et kurs på høyere mellomnivå - B2 del 1 og 2 har til sammen 64 timers undervisning. På dette kurset brukes bøkene "Stein på stein". Muntlig og skriftlig norsk, norsk historie, kultur og samfunnsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 32 timer / 2 måneder 2.950 kr

Norsk B2 trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i norsk B2 trinn 2. Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk. I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer 3.400 kr

Norsk B2 trinn 2 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk nivå B2 - trinn 2 som virtuelt klasserom. På dette nivået kan deltakeren forstå komplekse framstillinger, også faglige drøftinger innenfor eget fagområde og uttrykke seg klart og nyansert om et vidt spekter av emner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 32 timer / 2 måneder 2.950 kr

Norsk for fremmedspråklige - nivå A1

Vi tilbyr språkkurs i norsk for fremmedspråklige på nivå A1. Kurset tar for seg skriftlig og muntlig norsk, og dette læres ved å jobbe med ulike tema innenfor personlige relasjoner, hverdagsnorsk, det norske samfunnet og arbeidsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 48 timer 5.650 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 48 timer 5.650 kr
Ullensaker Ullensaker 48 timer 5.650 kr

Norsk for fremmedspråklige - nivå A2

Vi tilbyr språkkurs i norsk for fremmedspråklige - nivå A2. Kurset tar for seg skriftlig og muntlig norsk, og dette læres ved å jobbe med ulike tema innenfor personlige relasjoner, hverdagsnorsk, det norske samfunnet og arbeidsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 48 timer 6.800 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 48 timer 5.650 kr
Ullensaker Ullensaker 48 timer 5.650 kr

Norsk mellomnivå B1 del 1 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk på mellomnivå B1 - del 1 som virtuelt klasserom. På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 48 timer / 3 måneder 4.380 kr

Norsk påbygg - generell studiekompetanse - nettkurs

Vi tilbyr kurs i norsk påbygg - generell studiekompetanse som nettkurs. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg til teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i norsk Vg3 og / eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 170 timer 16.900 kr

Norskkurs litt øvet - nivå A2

Vi tilbyr språkkurs i norsk på litt øvet nivå A2. Undervisningen består av gruppearbeid, lytteøvelser, rollespill, muntlige øvelser / samtaler, presentasjoner og hjemmearbeid. Det forbereder deg til norskprøve nivå A1 - A2. Kurset tar for seg kapittel 10 - 16 i boken "På vei" (2018).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 48 timer / 5 måneder 6.800 kr
Oslo Oslo 48 timer 6.800 kr

Norskkurs mellomnivå B1

Vi tilbyr språkkurs i norsk på mellomnivå B1. Undervisningen gjennomføres i vanlig klasserom med lærer. Undervisningen består av gruppearbeid, lytteøvelser, rollespill, muntlige øvelser/samtaler, presentasjoner og hjemmearbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 48 timer / 5 måneder 6.800 kr
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 06.05.2024 80 timer / 4 måneder06.05.2024 Gratis kr

Norskkurs mellomnivå B2

Vi tilbyr språkkurs i norsk på mellomnivå B2. Kurset er for deg som vil bli mer selvstendig når du kommuniserer på norsk og har norskkunnskaper tilsvarende B1. Kurset vil forberede deg til å gjennomføre norskprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer 3.400 kr
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer / 1 måned 3.570 kr
Stavanger Stavanger 29.08.2024 32 timer / 3 måneder29.08.2024 2.950 kr
Trondheim Trondheim 26.08.2024 48 timer / 3 måneder26.08.2024 4.380 kr

Norskkurs nivå A1 - A2

We provide norwegian language course level A1 - A2. This course is specifically designed for those who are beginners and have little prior knowledge of the language. The teaching will consist of oral exercises.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 60 timer / 5 måneder 9.000 kr

Norskkurs nivå A1 - trinn 1

We provide norwegian language course level A1 step 1. This is the first step in the beginners level for adults with little or no prior knowledge of norwegian, who want to learn the written and spoken language.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer 2.890 kr
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer / 1 måned 2.890 kr
Hamar Hamar 32 timer / 1 måned 2.950 kr
Moss Moss 30 timer / 1 måned 2.890 kr

Norskkurs nivå A2

We provide norwegian course level A2. This is the laset step in the beginners level for those that have been through A1 - 1 and A1 - 2, or for those who speak and understand some norwegian.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 30 timer / 1 måned 2.750 kr
Drammen Drammen 28.08.2024 48 timer / 3 måneder28.08.2024 4.380 kr
Fredrikstad Fredrikstad 30 timer / 1 måned 2.750 kr
Hamar Hamar 27.08.2024 48 timer / 3 måneder27.08.2024 4.380 kr
Moss Moss 21.05.2024 30 timer / 1 måned21.05.2024 2.890 kr
Sandnes Sandnes 28.08.2024 48 timer / 3 måneder28.08.2024 4.380 kr
Tromsø Tromsø 28.08.2024 48 timer / 3 måneder28.08.2024 4.380 kr
Trondheim Trondheim 29.08.2024 48 timer / 3 måneder29.08.2024 4.380 kr

Norskkurs nivå A2 - nettkurs

We provide online norwegian language course level A2. Do you speak basic norwegian but need to learn more? This course will prepare you for the norwegian level A1 - A2 tests. The teaching will consist of oral exercises.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 48 timer 7.900 kr

Norskkurs nivå A2 - virtuelt klasserom

We provide norwegian course level A2 as virtuelt klasserom. By raising your language skills, you strengthen your opportunities in norwegian society. You will be better equipped to take further education and you will have greater opportunities in the job market.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 23.04.2024 42 timer / 1 måned23.04.2024 3.950 kr

Norskkurs nivå A2 - virtuelt klasserom

We provide norwegian course level A2 as virtuelt klasserom. By raising your language skills, you strengthen your opportunities in norwegian society. You will be better equipped to take further education and you will have greater opportunities in the job market.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.04.2024 48 timer / 2 måneder22.04.2024 4.380 kr

Norskkurs nivå B1 trinn 1 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B1 trinn 1 som virtuelt klasserom. På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.09.2024 32 timer / 2 måneder03.09.2024 2.950 kr

Norskkurs nivå B1 trinn 2 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B1 trinn 2 som virtuelt klasserom. På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.09.2024 32 timer / 2 måneder04.09.2024 2.950 kr

Norskkurs nivå B2 skriftlig - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B2 skriftlig som virtuelt klasserom. På oppdrag for integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) kan vi tilby 80 timer gratis norskopplæring gjennom klippekortordningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer

Norskkurs nivå C1 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr språkkurs i norsk nivå C1 som virtuelt klasserom. Norskkurs på høyere nivå C1 er for deg som har kunnskaper tilsvarende B2-nivå og som ønsker å bli en mer effektiv og avansert språkbruker som behersker kompleks tale og tekst på norsk. Kurset vil forberede deg til å gjennomføre norskprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.08.2024 48 timer / 2 måneder30.08.2024 4.380 kr

Norskopplæring klasserom

Vi tilbyr norskopplæring i klasserom for voksne innvandrere. Ved å heve dine språkkunnskaper styrker du dine muligheter i det norske samfunnet. Du blir bedre rustet til å ta videre utdanning og du får større muligheter på jobbmarkedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 80 timer Gratis kr

Norwegian A1

We provide norwegian language course A1. The course is suitable for those seeking a thorough and practical introduction to the norwegian language and who have little or no prior experience. Our norwegian courses will prepare you to take the norwegian language test.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 28.08.2024 48 timer / 3 måneder28.08.2024 4.380 kr

Norwegian A1 - nettkurs

We provide online norwegian language course level A1. Would you like to learn norwegian? Being able to communicate in the local language is essential for understanding the society and culture in the country you live in.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 48 hours 7.900 kr

Polsk nybegynner trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i polsk for nybegynnere trinn 1. Dette er helt grunnleggende polskkurs basert på dem som ønsker å beherske dette muntlig i for eksempel turisme eller reisesammenheng eller i kommunikasjon med polsktalende kollegaer, venner, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20 timer / 2 måneder 2.690 kr

Polsk nybegynner trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i polsk for nybegynnere på trinn 2. Dette er helt grunnleggende polskkurs basert på dem som ønsker å beherske dette muntlig i for eksempel turisme eller reisesammenheng eller i kommunikasjon med polsktalende kollegaer, venner, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 20 timer / 2 måneder 2.750 kr

Samfunnsfaglig engelsk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i samfunnsfaglig engelsk. Dette er nettbasert undervisning som gjennomføres i sin helhet uten lærer til stede, via en digital plattform. Du blir tilknyttet en veileder som kan gi tilbakemelding på skriftlige oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer 9.430 kr

Spansk 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i spansk 1. Spansk fremmedspråk er et fellesfag innenfor studiespesialiserende utdanningsprogram. Spansk snakkes av nærmere 400 millioner mennesker over hele verden. Det er offisielt språk i 21 land.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 timer / 12 måneder 10.490 kr

Spansk 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i spansk 2. Nettbasert undervisning som gjennomføres i sin helhet uten lærer til stede, via en digital plattform. Du blir tilknyttet en veileder som kan gi tilbakemelding på skriftlige oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 timer 10.490 kr

Spansk 3 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i spansk 3. Spansk 3 er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, programområde for samfunnsfag, språk og økonomi. Faget gir 1 språkpoeng. Faget gir ett helt tilleggspoeng og høyeste kompetansenivå innen fremmedspråk på videregående skoles nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 140 timer 10.490 kr

Spansk nybegynner trinn 1

Vi tilbyr språkkurs i spansk trinn 1 for voksne som ønsker å lære grunnleggende spansk. Du lærer å snakke og forstå enkel tale, lese enkle tekster og å skrive enkel spansk. I tillegg vil du lære en del om den spanske kulturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 20 timer 2.690 kr
Fredrikstad Fredrikstad 25.04.2024 20 timer / 2 måneder25.04.2024 2.900 kr
Moss Moss 20 timer / 1 måned 2.900 kr
Sarpsborg Sarpsborg 20 timer 2.690 kr

Spansk nybegynner trinn 2

Vi tilbyr språkkurs i spansk for nybegynnere trinn 2. Du lærer å bruke vanlige uttrykk og enkle setninger som gjelder konkrete situasjoner som: å presentere deg, forklare hva du gjør, spørre og svare på spørsmål om deg som person. Kurset vil ha hovedfokus på muntlige samtale og muntlige ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20 timer / 2 måneder 2.690 kr

Spansk oppfriskning

Vi tilbyr spansk oppfriskningskurs. Dette er et kurs for deg som har vært igjennom nybegynnerkursene og trenger en oppfriskning i grammatikk og muntlig kommunikasjon. Det er også et kurs for deg som ikke har vært på kurs men kan noe spansk fra tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 18.09.2024 20 timer / 2 måneder18.09.2024 2.900 kr

Spansk trinn 3

Vi tilbyr språkkurs i spansk på trinn 3. Du skal lære å utvide ordforrådet, og å delta i en samtale på en enkel måte. Vi starter på Unidad 6 i boken Caminos og har vært gjennom alle kapitlene bortsett fra Unidad 4 i to tidligere kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20 timer 2.560 kr

Spansk trinn 4

Vi tilbyr språkkurs i spansk på trinn 4. Dette er et kurs for deg som kan en noe spansk fra før. Kurset fokuserer på riktig uttale, spontane muntlige dialoger og grammatikk. Boken som brukes er Caminos 1 og vi starter med Unidad 7.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20 timer 2.690 kr

Arabisk språkreise til Kairo - voksne

Vi tilbyr arabisk språkreise til Kairo for voksne. Arabisk er verdens fjerde største språk. Vil du bli en av dem som behersker det? En språkreise til Egypt og hovedstaden Kairo leder tankene mot pyramider, eksotisk krydder, magedans, folkevrimmel og mumier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Egypt Egypt 2 eller 4 uker fra 8.300 kr

Engelsk språkreise for pensjonister - Chester

Vi tilbyr engelsk språkreise for pensjonister til Chester. Nord-England byr på spennende minnesmerker fra landets storhetstid under industrialiseringen, hyggelige mennesker, og flotte rekreasjonsområder, som i velkjente Lake District.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England, York England 2 eller 4 uker fra 6.425 kr
England, Chester England 2 eller 4 uker fra 9.200 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - Bristol

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Bristol. Med titusener av studenter er Bristol, som er Sør-Englands neste største by, blitt et pulserende samlingssted for mennesker fra alle verdensdeler. I Bristol er det lett å finne inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England, Brighton England 2 uker fra 12.800 kr
England, Cambridge England 2 uker fra 12.800 kr
England, Ilfracombe England 2 uker fra 12.800 kr
England, London England 2 uker fra 12.800 kr
England, Margate England 2 uker fra 12.800 kr
England, Oxford England 2 uker fra 12.800 kr
England, Sidmouth England 2 uker fra 12.330 kr
England, Torquay England 2 uker fra 12.800 kr
England, Bristol England 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - Cannes

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Cannes. Cannes er en av klassikerne på rivieraen, verdenskjent og glamorøs, et sted for livsnytere. Franskstudier på språkskolen her foregår på et høyt faglig nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - Dublin

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Dublin. Den grønne øya, som Irland gjerne kalles, er virkelig noe for seg selv. Joviale, uhøytidelige mennesker, frodig natur og et begrenset landareal som gjør at hele øya er tilgjengelig på relativt kort tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Irland Irland 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - New York

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til New York. New York må være en av verdens mest populære byer. ”The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA, San Diego USA 2 uker fra 12.800 kr
USA, San Francisco USA 2 uker fra 12.800 kr
USA, New York USA 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - St. Julians

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til St. Julians i Malta. Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart hav, ligger Malta - en europeisk øystat som har engelsk som ett av sine to offisielle språk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta Malta 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - Sydney

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Sydney. Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia, Cairns Australia 2 uker fra 12.800 kr
Australia, Sydney Australia 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for ungdommer - Vancouver

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Vancouver. Canada er et enormt stort land med fantastisk natur og en imponerende kulturell bredde, som har stått litt i skyggen av USA for mange nordmenn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada, Montreal Canada 2 uker fra 12.800 kr
Canada, Toronto Canada 2 uker fra 12.800 kr
Canada, Vancouver Canada 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for voksne - Cape Town

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Cape Town. Her møtes man av utrolige strender med fantastiske surfemuligheter, eksotiske safariopplevelser i noen av verdens største nasjonalparker og kulturopplevelser som vil gi uforglemmelige minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Afrika Sør-Afrika 2, 4 eller 6 uker fra 9.000 kr

Engelsk språkreise for voksne - Christchurch

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Christchurch. Kajakkpadling er populært i Christchurch, spesielt i den vakre fjorden Milford Sound, hvor fjellene går rett ned i vannet. Øystaten New Zealand er nesten så langt unna Norge man kan komme geografisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
New Zealand, Auckland New Zealand 2, 4 eller 6 uker fra 9.730 kr
New Zealand, Christchu... New Zealand 2, 4 eller 6 uker fra 9.730 kr

Engelsk språkreise for voksne - Dublin

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Dublin. Joviale, uhøytidelige mennesker, frodig natur og et begrenset landareal som gjør at hele øya er tilgjengelig på relativt kort tid - Irland byr på stor allsidighet og mange muligheter for studenter og kursdeltakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Irland, Cork Irland 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Irland, Galway Irland 2, 4 eller 6 uker fra 9.215 kr
Irland, Dublin Irland 2, 4 eller 6 uker fra 8.740 kr

Engelsk språkreise for voksne - Edinburgh

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Edinburgh. Skottlands begivenhetsrike historie og varierte natur gjør denne nordlige delen av Storbritannia til et spennende sted å reise til for å studere språk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skottland, Aberdeen Skottland 2, 4 eller 6 uker fra 9.130 kr
Skottland, Glasgow Skottland 2 eller 6 uker fra 7.315 kr
Skottland, Edinburgh Skottland 2, 4 eller 6 uker fra 8.855 kr

Engelsk språkreise for voksne - London

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i London. Byen ved Themsens bredder er en trendy verdensmetropol som aldri blir ferdig utforsket, og som byr på fantastiske opplevelser. Knappe to timers flytur fra Oslo ligger et eldorado for shopping, fascinerende arkitektur, kunst og kultur, mat og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England, Bournemouth England 2, 4 eller 6 uker fra 9.265 kr
England, Brighton England 2, 4 eller 6 uker fra 10.890 kr
England, Bristol England 2, 4 eller 6 uker fra 10.560 kr
England, Cambridge England 2, 4 eller 6 uker fra 11.000 kr
England, Canterbury England 2, 4 eller 6 uker fra 32.560 kr
England, Chester England 2, 4 eller 5 uker fra 9.200 kr
England, Exeter England 2 - 6 uker fra 14.190 kr
England, Manchester England 2, 4 eller 6 uker fra 11.330 kr
England, Margate England 2 eller 4 uker fra 7.810 kr
England, Oxford England 2, 4 eller 6 uker fra 13.310 kr
England, Portsmouth England 2 eller 6 uker fra 17.270 kr
England, Torquay England 2 eller 6 uker fra 15.030 kr
England, London England 4 eller 6 uker fra 14.860 kr

Engelsk språkreise for voksne - San Francisco

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i San Francisco. Et bra studiealternativ i California, er berømte San Francisco, med legendariske Golden Gate Bridge der man har utsikt over hele San Francisco-bukta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA, Boston USA 2, 4 eller 6 uker fra 14.345 kr
USA, Chicago USA 2, 4 eller 6 uker fra 13.860 kr
USA, Miami USA 2, 4 eller 6 uker fra 14.115 kr
USA, New York USA 2, 4 eller 6 uker fra 16.060 kr
USA, San Diego USA 2, 4 eller 6 uker fra 18.395 kr
USA, San Francisco USA 2, 4 eller 6 uker fra 14.565 kr

Engelsk språkreise for voksne - St Julians

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i St Julians. Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart hav, ligger Malta - en europeisk øystat som har engelsk som ett av sine to offisielle språk. Øya er et dykkerparadis som gjennom tidene har blitt styrt av mange ulike folkeslag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta, Gozo Malta 4 eller 6 uker fra 9.235 kr
Malta, Sliema Malta 2, 4 eller 6 uker fra 7.565 kr
Malta, St Julians Malta 2 eller 6 uker fra 7.885 kr

Engelsk språkreise for voksne - Sydney

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Sydney. Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon, og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia, Brisbane Australia 2 uker fra 12.045 kr
Australia, Cairns Australia 2, 4 eller 6 uker fra 9.610 kr
Australia, Sydney Australia 2 uker fra 12.480 kr

Engelsk språkreise for voksne - Vancouver

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Vancouver. Canada er et enormt stort land med fantastisk natur og imponerende kulturell bredde, som har stått litt i skyggen av USA for mange nordmenn. Det er det ingen grunn til. Fra Niagara Falls til Rocky Mountains, Canadas byer er moderne og velutviklede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada, Montreal Canada 2, 4 eller 6 uker fra 9.760 kr
Canada, Toronto Canada 2, 4 eller 6 uker fra 9.150 kr
Canada, Vancouver Canada 2 eller 6 uker fra 9.150 kr

Fransk språkreise for ungdommer - Paris

Vi tilbyr fransk språkreise for ungdommer til Paris. Innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter. Paris og ved de aller fleste andre destinasjonene våre i Frankrike, kan du også studere med støtte fra Lånekassen. Knapt noen by har vært så besunget og lovprist som Paris.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike, Antibes Frankrike 2 uker fra 12.800 kr
Frankrike, Biarritz Frankrike 2 uker fra 12.800 kr
Frankrike, Nice Frankrike 2 uker fra 12.800 kr
Frankrike, Paris Frankrike 2 uker fra 12.800 kr

Fransk språkreise for ungdommer - Vancouver

Vi tilbyr fransk språkreise for ungdommer til Vancouver. Innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter. Canada er et enormt stort land med fantastisk natur og en imponerende kulturell bredde, som har stått litt i skyggen av USA for mange nordmenn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Canada, Montreal Canada 2 uker fra 12.800 kr
Canada, Toronto Canada 2 uker fra 12.800 kr
Canada, Vancouver Canada 2 uker fra 12.800 kr

Fransk språkreise for voksne - Antibes

Vi tilbyr fransk språkkurs for voksne i Antibes. Antibes ligger på den franske rivieraen og er kjent for kjendiser, gourmetmat og kultur. Antibes er en relativt rolig by, og med de flotte stendene og de mektige alpene i bakgrunnen er det lett å bli forelsket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike, Aix-en-Prov... Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Amboise Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Angers Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Annecy Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Biarritz Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Bordeaux Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Cannes Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, La Rochelle... Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Lyon Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Montpellier... Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Nice Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Paris Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Rouen Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr
Frankrike, Antibes Frankrike 2 eller 4 uker fra 8.300 kr

Italiensk språkreise for pensjonister - Firenze

Vi tilbyr italiensk språkreise for pensjonister til Firenze. Firenze imponerer alle med sin skjønnhet. Alle inntrykkene når man beveger seg til fots gjennom byen: museer, palasser, kirker og broer, fontener, gateporter og trapper - svært mye er uimotståelig vakkert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 2 eller 4 uker fra 6.425 kr

Italiensk språkreise for voksne - Roma

Vi tilbyr italiensk språkkurs for voksne i Roma. Har du også hørt at Roma, også kalt «den evige stad», er en av de mest tiltrekkende storbyer i verden? Da er du ikke alene. I byen ved Tiberens bredder lever man midt blant noen av verdens mest kjente attraksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia, Bologna Italia 2 eller 4 uker fra 8.412 kr