Italiensk for viderekomne trinn 12 - nivå B2 del 3



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy allé 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 12:00 - 13:45
Varighet: 1 dag pr uke over 16 uker
Pris: 3.850
Neste kurs: 27.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr språkkurs i italiensk for viderekomne trinn 12 - nivå B2 del 3. Gjør som over 6.000 andre gjennom de siste 30 årene, og meld deg på et av våre italienskkurs! Hos oss finner du medstudenter i alle aldre og med de forskjelligste grunner til å lære italiensk.

Innhold:
Fra å lære enkle ord og uttrykk de første gangene på nybegynnerkurset, kan du gradvis utvikle språket ditt slik at du klarer deg godt på italiensk i flere og flere situasjoner. For de som kan noe italiensk fra før tilbyr vi en serie videregående kurs. Vi har delt kursene inn i trinn - fra trinn 1 nybegynnerkurs til trinn 9. Disse kursene tar deg tilsammen gjennom det aller meste av språket.

På trinn 2 lærer du f.eks å uttrykke deg i fortid og fremtid, mens du på de siste trinnene utvikler et mer raffinert språk, både mht ordforrådet og kompleksiteten i det du klarer å forstå og formidle. Etter trinn 3, 6 og 9 har vi lagt inn modningskurs der du får tid til å praktisere, jobbe med og bli tryggere på det du har studert så langt.

Lærer: Marco Catizone

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære italiensk for viderekomne

Nivå:
• Viderekomne trinn 12 - nivå B2 del 3

Kursmateriell:
Italiensk lærebok: Nuovo Espresso 4 (+ kr 450) ikke inkludert i prisen

Vis flere tilsvarende kurs: