Språkreisebyrået AS

Å dra på språkreise innebærer å kombinere det nyttige og det morsomme. Å studere språk der språket snakkes, er svært effektivt.

I en stadig mer åpen verden vil språkkunnskaper og kortere eller lengre opphold i utlandet telle positivt i mange sammenhenger. Språkreisebyrået sine språkskoler er alle internasjonale, noe som innebærer at du vil bli kjent med mennesker fra hele verden.

På alle språkreiser tilbyr skolene et fritidsprogram. Dette gjør at du i løpet av ditt språkkurs får anledning til å bli godt kjent med byen og kulturen i landet, samt delta på mange spennende sosiale aktiviteter. Våre tidligere kursdeltagere gir svært positive tilbakemeldinger på sine språkopphold.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Arabisk språkreise til Kairo - voksne

Vi tilbyr arabisk språkreise til Kairo for voksne. Arabisk er verdens fjerde største språk. Vil du bli en av dem som behersker det? En språkreise til Egypt og hovedstaden Kairo leder tankene mot pyramider, eksotisk krydder, magedans, folkevrimmel og mumier.

Sted Dato Varighet Pris
Egypt Egypt 2 eller 4 uker fra 8.300 kr  

Engelsk språkreise for pensjonister - Chester

Vi tilbyr engelsk språkreise for pensjonister til Chester. Nord-England byr på spennende minnesmerker fra landets storhetstid under industrialiseringen, hyggelige mennesker, og flotte rekreasjonsområder, som i velkjente Lake District.

Sted Dato Varighet Pris
England, York England 2 eller 4 uker fra 6.425 kr  
England, Chester England 2 eller 4 uker fra 9.200 kr  

Engelsk språkreise for ungdommer - Bristol

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Bristol. Med titusener av studenter er Bristol, som er Sør-Englands neste største by, blitt et pulserende samlingssted for mennesker fra alle verdensdeler. I Bristol er det lett å finne inspirasjon.

Sted Dato Varighet Pris
England, Cambridge England 2 uker fra 12.800 kr  
England, Ilfracombe England 2 uker fra 12.800 kr  
England, London England 2 uker fra 12.800 kr  
England, Margate England 2 uker fra 12.800 kr  
England, Oxford England 2 uker fra 12.800 kr  
England, Sidmouth England 2 uker fra 12.330 kr  
England, Torquay England 2 uker fra 12.800 kr  
England, Brighton England 2 uker fra 12.800 kr  
England, Bristol England 2 uker fra 12.800 kr  

Engelsk språkreise for ungdommer - Cannes

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Cannes. Cannes er en av klassikerne på rivieraen, verdenskjent og glamorøs, et sted for livsnytere. Franskstudier på språkskolen her foregår på et høyt faglig nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 2 uker fra 12.800 kr  

Engelsk språkreise for ungdommer - Dublin

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Dublin. Den grønne øya, som Irland gjerne kalles, er virkelig noe for seg selv. Joviale, uhøytidelige mennesker, frodig natur og et begrenset landareal som gjør at hele øya er tilgjengelig på relativt kort tid.

Sted Dato Varighet Pris
Irland Irland 2 uker fra 12.800 kr  

Engelsk språkreise for ungdommer - New York

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til New York. New York må være en av verdens mest populære byer. ”The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse.

Sted Dato Varighet Pris
USA, San Diego USA 2 uker fra 12.800 kr  
USA, San Francisco USA 2 uker fra 12.800 kr  
USA, New York USA 2 uker fra 12.800 kr  

Engelsk språkreise for ungdommer - St. Julians

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til St. Julians i Malta. Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart hav, ligger Malta - en europeisk øystat som har engelsk som ett av sine to offisielle språk.

Sted Dato Varighet Pris
Malta Malta 2 uker fra 12.800 kr  

Engelsk språkreise for ungdommer - Sydney

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Sydney. Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden.

Sted Dato Varighet Pris
Australia, Cairns Australia 2 uker fra 12.800 kr  
Australia, Sydney Australia 2 uker fra 12.800 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>