Privatundervisning i engelsk for barn og unge - nettkursKursarrangør: Berlitz Language Services
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 10 timer
Pris: 4.720

Vi tilbyr online privatundervisning i engelsk for barn og unge. I vår tid er det lett for barn å lære et nytt språk i ung alder, men mange kommer likevel til et punkt i livet hvor man har behov for mer intensiv opplæring på fremmedspråket.

Kanskje trenger man ekstra undervisning i forbindelse med eksamen, kanskje må man ha et gitt resultat på en engelsktest (for eksempel TOEFL-testen) for å komme inn på studiene man har søkt på. Det kan være man trenger å lære et helt nytt språk på kort tid i forbindelse med at familien skal flytte utenlands, eller det kan være at man ønsker å bli flinkere i et språk bare fordi det er gøy.


Fordelene:
• Tilgang til levende undervisning med lærer, fra hvor som helst. Alt som kreves er en internettforbindelse, PC og hodetelefoner.
• Intensiv språkundervisning
• Alderstilpasset emner og kursmateriell
• Rask og effektiv undervisning basert på den anerkjente Berlitz-metoden: Å snakke og tenke på språket du lærer, allerede fra første dag
• Kvalifiserte instruktører, alle med morsmålskompetanse i språket de underviser i
• Stor fleksibilitet med tanke på timeplan
• Perfekt som forberedelse eller supplement til språkundervisning i den offentlige skolen


For å gjøre undervisningen så lærerik og avslappet som mulig for våre unge studenter, tilbyr vi kartlegging av deltakerens nivå i forkant av kurset, og skreddersyr kurset slik at innholdet passer deltakerens nivå, alder og språklige mål. Dette garanterer underholdende og motiverende undervisning.

Barnet ditt vil dra nytte av vår levende undervisning online, hvor han / hun vil møte høyt kvalifiserte instruktører i vårt virtuelle klasserom, Berlitz Virtual Classroom. Kurset gir deltakeren alle fordelene ved privatundervisning uten at han/ hun trenger å gå ut døren.

Målgruppe for kurset

Barn og unge som vil lære engelsk