Epeak arrangerer sykkelturer for alle. Om du reiser alene eller sammen med venner, om du er sofasliter eller aktiv mosjonist – vi har turer som passer for deg. Vårt fremste ønske er å formidle sykkelglede til alle deler av folket.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Berg & Daler - Sykkeleventyr

Et sykkeleventyr av de sjeldne, på veier ikke fullt så kjent for hvermansen, men med sykkelglede i bøtter og spann. Med fantastiske matopplevelser og en rekke ærverdige hoteller av ypperste merke, er dette en tur for livsnyteren.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 9 dager 31.895 kr  

Episke sykkeltur i Pokljuka - Verona

En drømmetur for sykkelromantikeren, hvor vi utforsker noen av Europas best skjulte perler, og supplerer med mer kjente ikoniske pass fra Dolomittene. En tur for entusiasten og sykkelromantikeren, med fokus på genuin sykkelglede i noen av Europas vakreste og best skjulte perler.

Sted Dato Varighet Pris
Slovenia Slovenia 11 dager 32.995 kr  

Fjorder & Fjell - Et nasjonalromantisk sykkeleventyr

Turen favner det flotteste og mest spektakulære av fjorder og fjell, og selv overnattinger og transportstrekninger blir opplevelser i seg selv. Her får du Trollstigen, Dalsnibba, Aurlandsfjellet, Ørneveien, Kongevegen, Panoramavegen, Jotunheimvegen m.m.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 9 dager 28.995 kr  

Fottur, El-sykkel og bading i Cinque Terre - mat og vinreise

En drømmeferie som kombinerer tre dager på el-sykkel i det duvende Toskanske kulturlandskapet med fotturer i pittoreske Cinque Terre.Med utgangspunkt i firestjerners hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, før dere avslutter med noen rolige dager i vakre Cinque Terre.

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 11.395 kr  

Gruseventyr i Alpene - Frankrike og Italia

En tur skreddersydd for grussykkelen. Med fire klatringer over 2 800 moh, og hele 140 km med sykling høyere enn 2 000 moh, er dette en tur du sent vil glemme. En tur som bringer grussykling til nye høyder

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 05.08.2022 10 dager05.08.2022 36.395 kr  

North Cape Epic - Terrengsykkeltur

En terrengsykkeltur med double- og single track, myr- og elvekryssinger, kun avbrutt av en pause med leirbål langs elvebredden. Terrengsykling på sitt vakreste, krydret med fiske av kongekrabbe, spennende overnattinger, midnattssol og reinsdyr.

Sted Dato Varighet Pris
Alta Alta 7 dager 25.550 kr  

Pyreneene - Berga - San Sebastian

En episk og strabasiøs sykkelferie i fantastiske Pyreneene. Med denne sykkelturen har vi hatt som mål å bringe deltakerne til ikoniske pass og skjulte perler, via smale landeveier med minimal trafikk.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 04.06.2022 13 dager04.06.2022 36.995 kr  

Skreddersydde kurs/tur for grupper og firmaer

Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>