Vi tilbyr grunnkurs i ansiktskontur, såkalte softlift behandlinger med HA-filler. Dette er et dagskurs bestående av teori og praksis med fillerbehandlinger i de dypeste lagene ned til det periostale hudlaget.
Vi tilbyr grunnkurs i rynkebehandling med HA-filler som et dagskurs med både teori og pratisk øvelse. Kurset er for offentlig godkjent helsepersonell, sykepleiere og leger.
Vi tilbyr grunnkurs i rynkebehandling med toxin/botox som et dagskurs med både teori og praktisk øvelse. Kurset tar for seg de vanligste dynamiske mimikk linjene: glabella/sinnarynken, panne og smilerynkene/kråketærne. Kurset er for offentlig godkjent helsepersonell, sykepleiere og leger.
Et injeksjonsteknikk kurs kun for lepper og linjer rundt munnen. Et påbyggingskurs for injektorer som ønsker å bli god på leppeforstørring, leppekant, røykelinjer samt en kombinasjon av disse for en naturlig resultat. Du lærer teknikker for å " konstruere/ forandre " lepper.
Vi tilbyr kurs i autisme, pedagogiske tiltak som virker. Kurset vil gi økt kompetanse på atferd, forståelsen av denne og tiltak for å bedre livskvalitet og hverdagen hos personer med autismespekterforstyrrelser, og deres omgivelser.
Vi tilbyr introduksjonskurs i ART - trening av barn og unges sosiale kompetanse. Kurset er ment å gi god innsikt i ART programmet og hvordan man lykkes med implementering, samt gi konkrete verktøy til barn for å mestre sin hverdag og til voksne for å forstå og arbeide med atferd som utfordrer.
Vi tilbyr kurs i nasjonale fag som r obligatorisk for å få autorisasjon i Norge dersom du har helsefaglig utdanning fra land utenfor EU / EØS- området. Ved ledig plass kan også helsepersonell som ikke er forpliktet til å gjennomføre kurset delta.
Vi tilbyr psykisk helsearbeid, fagskole - for helse og sosialpersonell med videregående opplæring. Utdanningen tilbys som deltidsstudie over 4 semestre (2 år). Det tilsvarer en normert studietid på ett år. Studiet inneholder 4 teorimoduler, 1 fordypningsmodul og 1 praksismodul.
Vi tilbyr fagskole i positiv atferdsstøtte PAS i møte med atferd som utfordrer. Utdanningen skal være yrkesrettet, tverrfaglig og praksisrelatert og ha et tydelig brukerperspektiv.
Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner. Arbeidet handler om å observere pasienten og utføre ulike medisinske tiltak, under krevende forhold. Likevel oppfatter mange ambulansearbeidere jobben sin som svært meningsfylt.
Vi tilbyr kurs i ambulansefag Vg2, grunnleggende helsefag. Grunnleggende helsefag er det første programfaget i studiet Ambulansefag Vg2. Kurset gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdom eller skader under transport.
Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner. Arbeidsdagen handler om å observere pasienten og utføre ulike medisinske tiltak, under krevende arbeidsforhold. Mange ambulansearbeidere oppfatter jobben sin som svært meningsfylt.
Kurset gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdommer eller skader under transport. Du vil lære hva forskjellige oppdrag byr på av utfordringer: hvordan du skal undersøke, hvordan du skal vurdere det du finner, og hvilke tiltak du skal sette inn.
Kurset Ambulanseoperative emner skal gi ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdom eller skader under transport. Hovedtema er operativ gjennomføring av oppdrag.
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og oppvekstfag. Med denne utdanningen kan du bygge på til fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider, ambulansearbeider eller autorisasjon som helsesekretær.
Helse- og sosialfag Vg1 er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og sosialsektoren. Du som har fellesfagene fra før kan velge å ta kun programfagene.
Vi tilbyr kurs i helsearbeiderfag Vg2, programfag. Utdanning som helsefagarbeider kvalifiserer deg til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Vi tilbyr kurs i helsefagarbeider. Som Helsefagarbeider er du kvalifisert til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, ved rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Denne utdanningen leder frem til at du kan søke autorisasjon som helsepersonell. Som helsesekretær kan du jobbe på legekontorer, sykehus, helsesentre, legevakter, NAV-kontorer og i bedriftshelsetjenesten. Vær oppmerksom på at du selv må skaffe deg praktisk erfaring fra for eksempel et legekontor.
Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Helseservicefag Vg2 er det andre året i utdanningen. I Vg3 kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.
Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Dette studiet er andre året i utdanningen, uten fellesfagene. I Vg3 kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.
Vi tilbyr utdanning til medisinsk sekretær som nettkurs. Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.
Vi tilbyr utdanning til medisinsk sekretær som nettbasert kurs med samlinger i Oslo. Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.
Kurset setter deg inn i de grunnleggende reglene som saksbehandling innen den kommunale helse- og omsorgssektoren. Det er økende krav til kommunens forvaltning og tjenesteyting på dette området, ikke minst siden samhandlingsreformen trådte i kraft.
Vi tilbyr kurs om velferdsteknologi. Velferdsteknologi gir deg kunnskap om teknologiens plass og muligheter innenfor helse- og omsorgs-feltet. Studiet passer for deg som ønsker ny, spennende og etterspurt kompetanse.
Vi tilbyr angsttilstander som nettkurs. Angst er et av de hyppigste symptomene man møter i allmennpraksis. Over en tredel av de pasientene som presenterer et psykiatrisk problem, klager over angst.
Vi tilbyr kurs om avføringsendringer som nettkurs. Avføringsforstyrrelser er en vanlig problemstilling i allmennpraksis. Symptomet kan skjule en lang rekke diagnoser fra trivielle til livstruende sykdommer.
vi holder kurs i basale smittevernrutiner på nettkurs. Kurset har som formål å sikre og dokumentere at helsepersonell har nødvendig kompetanse om basale smittevernrutiner som skal følges i arbeid med alle pasienter.
Vi tilbyr depresjoner som nettkurs. Kurset omfatter tilstandene depresjon, postnatal depresjon, posttraumatisk stresslidelse, søvnforstyrrelser og bipolar affektiv lidelse.
Vi tilbyr kurs om dyspepsi som nettkurs. Dyspepsi er plager fra øvre del av magen. Utfordringen for legen er å avklare hvilke diagnoser som er relevante, om det er nødvendig å henvise til endoskopi og hvilken behandling som skal gis til de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr grunnkurs i forebygging av tvang og makt ved utviklingshemning som nettkurs. Målet med kurset er å øke kunnskap, kompetanse og refleksjon hos helsepersonell som yter tjenester til personer med utviklingshemning, og gjennom dette forebygge bruk av tvang og makt.
Vi tilbyr kurs om gastroenterologi, voksne som nettkurs. Magetarmsykdommer i øvre og nedre del av fordøyelseskanelen er vanlige i allmennpraksis.
Vi tilbyr generell legemiddelhåndtering for helsefagarbeider som nettkurs. Med dette oppfriskningskurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i generell legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i dokumentasjon for sykepleiere som nettkurs. Det er et overordnet mål at kvaliteten på sykepleie og behandling av den enkelte pasient skal være best mulig ut fra tilgjengelige ressurser. Dokumentasjon av sykepleien er et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne, for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Dette er et teoretisk kurs som bør komplementeres med praktisk øvelse med HLR-dukke.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne for helsefagarbeider som nettkurs. Dette er et teoretisk kurs som bør komplementeres med praktisk øvelse med HLR-dukke.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne for sykepleiere som nettkurs. Basal hjerte-lunge redning (BHLR) har som mål å sikre tilstrekkelig sirkulasjon til hjernen ved hjertestans. Etter kurset kan du repetere / se på avgitte svar i din egen kursgjennomgang.
Vi tilbyr grunnkurs i kosthold og ernæring for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av sykepleier Anita Baadstø. Kursinnholdet er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, Kosthåndboken og artikler i Kommune-NEL som du får gratis tilgang til via lenker i kurset.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Kurset bygger på relevant lovverk og basiskunnskap om legemidler og sykdommer.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering til barn for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for medhjelper som nettkurs. Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen. Du får tilgang til artiklene via lenker i kurset.
Vi tilbyr nettkurs i samtykkekompetanse. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke? Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan. Kurset gir deg en innføring i dette viktige temaet.
Vi tilbyr grunnkurs i samtykkekompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke. Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i tvungen somatisk helsehjelp for helsepersonell som nettkurs. Pasient og brukerrettighetsloven kapittel 4 A regulerer muligheten for å kunne gi helsehjelp til personer uten samtykkekompetanse, som motsetter seg helsehjelpen.
Vi tilbyr grunnkurs legemiddelhåndtering for helsefagarbeider som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr grunnkurs, innføring i omsorgsyrket for assistenter som nettkurs. Dette kurset er utviklet for pleie- og omsorgspersonell som ikke har helsefaglig utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende palliasjon. Kurset starter med en pre-test bestående av tilfeldig utvalgte spørsmål fra kurset. Det er ikke noe minstekrav for å bestå denne testen. Hensikten er å gi deg et innblikk i kurset, og hva du selv kan fra før.
Vi tilbyr grunnleggende palliasjon for helsefagarbeider som nettkurs. Med prinsipper for grunnleggende palliasjon, iht. Nasjonalt handlingsprogram med retningslinjer for palliasjon i kreftomsorgen, 2015.
Vi tilbyr kurs om hudsykdommer som nettkurs. Pasienter med utslett og hudsykdommer er hyppig forekommende i allmennpraksis. Som regel dreier det seg om milde og forbigående tilstander, men alvorlige og livstruende sykdommer forekommer også.
Vi tilbyr kurs om hverdagsmestring som nettkurs. Innføring i hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering. Hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering er noen av tiltakene i reformen Leve hele livet. Målet er å øke mestring og livskvalitet og å forebygge funksjonssvikt.
Høyt blodtrykk, hypertensjon, er en risikofaktor for å kunne utvikle hjertekarsykdom. Særlig ved mild hypertensjon er det viktig å avklare pasientens kardiovaskulære totalrisiko, før beslutningen om eventuell behandling tas.
Vi holder kurs i infeksjonsmedisin som nettkurs. Klinisk emnekurs i infeksjonsmedisin Kurset gir en gjennomgang av de hyppigste symptomene og infeksjonssykdommene som allmennlegen kan møte.
Velkommen til NHIs innføringskurs i norsk allmennpraksis. Dette e-læringskurset gir deg en rask og praktisk innføring i hvordan det er å jobbe som allmennpraktiker i Norge.
Vi tilbyr kurs i klinisk beslutningslære som nettkurs. Klinisk beslutningslære er den prosessen hvor vi bestemmer hvem som behøver hva, når. Det handler om beslutninger som tas i møte med pasienten. Ofte er dette en nokså subjektiv prosess hos legen, men den er sjelden vilkårlig.
Vi holder kurs i koronavaksinasjon som nettkurs. For å oppnå et vellykket vaksinasjonsprogram er det avgjørende at helsepersonell har kunnskap om vitenskapsbaserte vaksinasjonsstrategier og hvordan best utføre en vaksinasjon.
Ikke alle har tilgang på NHIs kursplattform for helsepersonell. Derfor gjør vi innholdet i dette kurset om Koronavirus og smittevern tilgjengelig for alle – både helsepersonell og allmennheten.
Vi holder kurs i luftveisinfeksjoner og covid-19, sykdomslære og observasjonern som nettkurs. Kurset gir grunnleggende kunnskap i sykdomslære, relevante observasjoner, rapport og tiltak i forbindelse med virusinfeksjon i luftveiene..
Vi tilbyr kurs om magesmerter hos barn som nettkurs. Bak magesmerter hos barn skjuler det seg et mangfold av mulige diagnoser. Hvordan bør du utrede disse barna, hvilke diagnoser bør du vurdere og hvordan behandler du de ulike underliggende sykdommene.
Vi holder kurs i nevrologi som nettkurs. Det finnes mer enn 600 nevrologiske sykdommer. I dette kliniske emnekurset tar vi utgangspunkt i nevrologiske symptomer og tegn som allmennlegen kan støte på
Vi holder kurs i nye koronavirus, informasjon og råd til helsepersonel- nett. Kurset har som formål er å sikre og dokumentere at pleie- og omsorgspersonell i primærhelsetjenesten har lest og forstått sentral informasjon om utvidede smitteverntiltak i forbindelse med det nye koronaviruset SARS-CoV-2.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i medikamentregning for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for assistenter som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering med fokus på rus og psykiatri for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, relevant lovverk, Felleskatalogen, Norsk elektronisk legehåndbok (NEL), nhi.no.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Dette kurset passer også for hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved hjerte- og kar sykdom for sykepleiere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved hjerte-kar sykdom for helsefagarbeidere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr psykiatri som nettkurs. Kurset omhandler angstlidelser, depresjoner og psykoser.
Vi tilbyr kurs om psykoser som nettkurs. Kurset dreier seg om tilstandene schizofreni, paranoia, postnatal psykose og en sesjon generelt om psykose.
Vi tilbyr kurs om skulderlidelser som nettkurs. Kurset er godkjent som klinisk emnekurs i videreutdanningen og klinisk emnekurs i etterutdanningen i allmennmedisin av Legeforeningen, og det gir 15 kurspoeng.
Vi tilbyr kurs om smerter ved demens som nettkurs. Lindring av fysisk smerte må prioriteres like høyt hos personer med demens som hos andre, og en kompetent smertevurdering er en forutsetning for god smertebehandling.
Vi tilbyr søvn og insomni som nettkurs. Det skrives stadig om søvn i media og ikke alt er like presist. Langvarige problemer med insomni behandles best med ikke-medikamentelle tiltak - først og fremst søvnrestriksjon og stimulus-kontroll.
Vi tilbyr trygdemedisin som nettkurs. Dette kurset gjør rede for nåtidig faglig og etisk grunnlag for å forstå og gjøre en god trygdemedisinsk jobb.
Vi tilbyr kurs om tungpusthet som nettkurs. Pasienter med tungpusthet er en diagnostisk utfordring i allmennpraksis. Pustevansker kan skyldes sykdom og svikt i flere organsystemer. Er det hjertesykdom, lungesykdom, sykdom i andre organ.
Vi tilbyr kurs om ADHD, autisme og tourettes syndrom i skolen som webinar. En fellesnevner for mange av elevene med nevroutviklingsforstyrrelser som ADHD, Tourettes syndrom eller autismespekterforstyrrelser er vansker med skolegangen.
Vi tilbyr webinar i basispakke demens. Fem bolker a tre timer om det grunnleggende som du som helsearbeider trenger å vite om demens. Dette er et kurs som er ideelt for blant annet turnus-arbeidende. Hver bolk er tilgjengelig på video i fjorten dager etter gjennomføring.
Vi tilbyr dagsenterkonferansen - møteplassen for alle som arbeider med arbeid og aktivitetstilbud som webinar. Vi fokuserer på dagtilbudenes viktighet og rolle både for samfunnet og for de som er så heldige å benytte dem.
Vi tilbyr konferanse om de komplekse barnevernssakene som webinar. En konferanse om sakene som virkelig utfordrer barnevernstjenesten og samarbeidspartnere. De vanskelige sakene utfordrer barnevernet, psykisk helsetjeneste, oppvekstsektoren og politiet.
Vi tilbyr kurs om emosjonelt arbeid, selvivaretakelse og sykefravær for bedrifter. Ansatte som kontakt med vanskelige mellommenneskelige situasjoner, må ofte bruke egne følelser for å skape en stemning som gir fornøyde brukere og klienter.
Vi tilbyr foredrag om flyktningers psykiske helse som webinar. En fagdag for alle som følger opp flyktninger, innvandrere og andre som har opplevd flukt, vold og overgrep. Flyktninger har en ofte en krevende vei til Norge, preget av store påkjenninger og overgrep.
Vi tilbyr flyktningkonferansen 2022 som webinar. En konferanse om ivaretakelse av flyktninger, deres familier og deres psykiske helse. Krigen i Ukraina har gjort at Norge har økt sin beredskap for å ta imot flyktninger.
Vi tilbyr fagdag om forebygging av trusler og vold i møte med tjenestemottaker som webinar. Et webinar for alle som opplever truende situasjoner og vold fra tjenestemottaker. Ansatte som opplever truende situasjoner og vold fra tjenestemottaker er et økende problem i arbeidslivet.
Vi tilbyr webinar om forebygging og håndtering av seksuelle overgrep. De siste årene har sett en økt forekomst av særlig internett-relaterte overgrep, inkludert bruk og nedlasting av seksuelt overgrepsmateriale.
Vi tilbyr konferansen fra utenforskap til medborgerskap som webinar. En konferanse om sosial inkludering av rusavhengige. Hvordan er det mulig å bidra til sosial inklusjon og fjerne rus-stigmaet.
Vi tilbyr konferanse om gode bofellesskap for personer med utviklingshemming som webinar. Bofellesskap er mye diskutert som boform for personer med utviklingshemming. Både størrelse, eierskap, sammensetning og ikke minst innhold er debattert både faglig og politisk.
Vi tilbyr konferanse om helsefremmende og forebyggende arbeid for eldre som webinar. Denne konferansen er en videreføring av erfaringskonferansen som i 10 år ble gjennomført av nettverk for forebyggende og helsefremmende arbeid for eldre, og alle som arbeider med eldre er velkommen.
Vi tilbyr konferanse om helsehjelp og samfunnsvern, om å arbeide med de potensielt farlige som webinar. Nyhetsbildet preges av historier om personer som utfører voldelige handlinger, og der behandlingsapparatet har vært involvert. Upresise uttrykk som "tikkende bomber" slås sensasjonelt opp i media.
Vi tilbyr helsepersonellkonferansen 2022 som webinar. Vi gjentar suksessen fra i fjor - og samler helsepersonell fra hele landet til to dager om relasjonskompetanse, kommunikasjon og nye verktøy.
Vi tilbyr konferanse om IPS for andre målgrupper som webinar. Vi ser at mange etterspør mer informasjon om IPS metodikkens inntog for andre målgrupper, og setter derfor opp en 2-dagers konferanse for de som ønsker å dykke ned i nye anvendelsesområder.
Hvorfor faller så mange utenfor, og hva gjør vi med det? Vi viderefører konferansen som arrangeres for 6. år på rad! I fjor samlet vi over 600 deltakere til innsats mot ungt utenforskap. I år er vi klar med enda flere praktiske eksempler for å hindre at unge faller utenfor.
Vi tilbyr konferanse om mestring av stress, smerte og utmattelse som webinar. Et paradigmeskifte under vei. En konferanse for deg som jobber med pasienter med kroniske smerter, stressrelaterte plager og utmattelsestilstander.
Vi tilbyr konferanse om omsorg ved livets slutt som webinar. Dette er en konferanse som presenterer ulike vinklinger i arbeidet med døende og deres pårørende, og søker å gi rom for å reflektere rundt mange av de problemstillinger som drukner i en travel praksishverdag.
Vi tilbyr konferanse om psykisk helse og arbeid som webinar. Hvordan det er mulig å jobbe for at mennesker med psykiske helseutfordringer skal få eller beholde jobben sin? Arbeid er viktig for folks psykiske helse og bidrar til å forebygge psykiske problemer.
Vi tilbyr konferanse i samarbeid om god integrering som webinar. En integreringskonferanse med fokus på samarbeid mellom tjenester og sektorer. Samarbeid mellom sektorer og tjenester er nøkkelen for at den enkelte kan kvalifisere seg til ordinært arbeid og få arbeid etter endt introduksjonsprogram.
Vi tilbyr sykehjemskonferansen som webinar. Å arbeide på sykehjem er både givende og utfordrende. Vi har samle de gode eksemplene og de gode verktøyene for å skape sykehjem som også er gode, trygge og varme for de som dessverre ikke lenger kan bo hjemme.
Vi tilbyr webinar om ungdom og psykisk helse. Konferansen vil ta opp viktige tema: Kommunikasjon med unge, suicidalitet og tidlig intervensjon, bekreftelse av kjønn, isolasjon og ensomhet.
Vi tilbyr nettkurs i LGS Leaky Gut Syndrom (Lekk Tarm Syndrom). Vet du at lekk tarm er årsak til en rekke sykdommer og helseplager? På kurset i lekk tarm syndromet vil du lære om hva dette er og hva du kan gjøre for å behandle og forebygge det.
Vi tilbyr kurs på DVD om tolking av skolemedisinske laboratorieverdier - blodprøver. Hva betyr de ulike blodprøvene og hvordan skal de tolkes. De fleste pasienter/ klienter som oppsøker en naturterapeut/ alternativ behandler har først vært hos lege, hvor det har blitt tatt en eller flere blodprøver.
Vi tilbyr kurs på DVD om urinanalyser. Vi starter med å gå igjennom nyrenes fysiologi slik at du bedre forstår hva vi kan finne svar på gjennom en urinprøve. Du lærer å bruke teststrimler (urinstiks) og tolke resultatene fra disse.