Yoga og pilates kurs

Yoga og Pilates er ikke lenger bare eksotiske innslag for stive nordmenn. I dag finnes det mange forskjellige kurs og programmer innefor disse styrke og meditasjonsteknikkene. Her finner du disse i alle former for alle aldre og ferdighetsnivåer som for eksempel; ansurayoga, Hathayoga, yoga for gravide, poweryoga, yogadans, pilateskurs, pilates med ball, pilates for bedrifter osv. Med andre ord, her er det noe for deg, uansett ambisjonsnivå.

Yoga for bedrifter

Ønsker du å få ned sykefravær og hjelpe dine ansatte til både å prestere og leve bedre er Yoga et meget godt og billig tilbud. Vi tilbyr flere skreddersydde løsninger for å møte deres krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1390 kr

Yoga nivå 1

En time med både praksis og teori i et rolig tempo som hjelper deg med å utvikle en god base av fysiske stillinger og pusteteknikk. Kurset er for deg som er nybegynner, nylig ble kjent med yoga eller bare har grunnleggende kjennskap til yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 13 uker 2.000 kr

Brasil, Tabatinga - Eksotisk livsstilsreise og lokale perler

Vi arrangerer eksotisk livsstilsreise og lokale perler.langs vakre strender i Brasil. La energien stige med alle dine sanser aktivert. Se kolibrier, hør bølgesusen, kjenn sand mellom tærne og smak eksotiske frukter. Bli med på yoga, variert trening og opplev Christins lokale favoritter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Brasil Brasil 04.02.2024 13 dager04.02.2024 34.950 kr

Emiratene, Ras Al Khaimah Trening- yoga og livsstilsretreat

Vi arrangererer trening- yoga og livsstilsretreat til De forente arabiske emirater. Start nyåret med å ta vare på hele deg langs hvite sandstrender og magiske ørkensletter. Christin gir inspirasjon og verktøy til å skape gode hverdagsvaner for din fysiske og mentale helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 15.01.2024 9 dager15.01.2024 22.900 kr

Hellas, Karpathos -Livskraft og bevegelsesfrihet på gresk øyperle

Vi arrangerer tur med livskraft og bevegelsesfrihet på Karpathos, Hellas . Kathys Island inviterer til lave skuldre, dype pust og hjemmelaget gresk middelhavsmat. Løft din livskraft med yoga, solstråler og salte bad i Middelhavet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 11.08.2024 8 dager11.08.2024 21.800 kr

Hellas, Karpathos -Yoga, strandliv og egentid på vakker gresk øy

Lær mer om yoga og bli trygg i din yogapraksis i Hellas’ varme solskinn. La alle sanser nyte med salte bad og hjemmelaget og lokale smaksopplevelser på en helt egen yogaretreat med Henriette Lien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 07.07.2024 8 dager07.07.2024 22.900 kr

Italia ,Umbria - Naturlig vin & mat reise til Italia, Umbria

Lær å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 19.10.2023 8 dager19.10.2023 19 600 kr

Rundreise på Sri Lanka og øyhopping på Maldivene

Vi arrangerer rundreise på Sri Lanka og øyhopping på Maldivene. Den perfekte kombinasjonsreisen, med eksotiske opplevelser både over og under vann. Signe tar dere med på alt fra historie, kultur og safari på Sri Lanka til øyhopping, snorkling, sol og bad på Maldivene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sri Lanka Sri Lanka 11.11.2023 13 dager11.11.2023 38.800 kr

Spania, Murcia - Varme kilder, termalbad og yoga

På et ærverdig velværehotell får du varsom og virkningsfull yoga i varmt, mineralsk vann, rett fra kilden. Nyt en kortferie som vil gjøre deg godt lenge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 5 dager 13.200 kr

Tanzania, Zanzibar - Eventyrlige opplevelser, yoga og strandliv

Livskraft og helhetlig helse i magiske omgivelser er en drømmeferie som blir til virkelighet på Zanzibar. Eksotiske opplevelser, hvite strender, sol, turkisgrønt hav, salte bad og en varm bris som bringer med seg varme og myke dufter er bare noe av det som venter på deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tanzania Tanzania 17.10.2023 13 dager17.10.2023 29.200 kr

Thailand, Krabi - Trening med mening i deilig ferieparadis

Herlig trening på Thailands beste strender Ao Nang er stedet som er elsket av både strandløver og eventyrere. Her kan du kombinere herlige treningsøkter i vannkanten med soldyrking og opplevelser sammen med andre eventyrlystne jenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Thailand Thailand 22.10.2023 10 dager22.10.2023 29 990 kr

Thailand, Phang - Nga - Qigong, strandliv og spennende utflukter

Våkne opp til lyden av tropiske fugler og nyt en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene og vi møtes for Qigong. Nyt ferien din i et rolig område av Thailand.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Thailand Thailand 17.11.2023 17 dager17.11.2023 23.800 kr

Tropisk helsereise med yoga og ayurveda i Kerala

Vi arrangerer tropisk helsereise med yoga og ayurveda i Kerala, India. Din innside speiler din utside. Finn ro, hvile, og la deg selv få egenpleie i form av feriedager med yoga og ayurvediske behandlinger. Opplev de gode virkningene, og nyt yogaens hjemland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
India India 01.02.2024 11 dager01.02.2024 28.500 kr

Variert trening og eventyrlige opplevelser med storby & strandliv

Start nyåret med å ta vare på hele deg langs hvite sandstrender og magiske ørkensletter. Christin gir inspirasjon og verktøy til å skape gode hverdagsvaner for din fysiske og mentale helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 15.01.2024 9 dager15.01.2024 29.900 kr

Yoga og rundreise i eventyrlige Jordan

Vi arrangerer yoga og rundreise i eventyrlige Jordan. Overnatting blant beduiner, yoga under stjerneklar himmel, historiske steinformasjoner i rød ørkensand og arabiske netter på markedsplassen i Petra. Bli med Anne Siv på rundreise til magiske Jordan!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Japan Japan 07.10.2023 9 dager07.10.2023 25.200 kr

Yoga og vandring i vakre omgivelser - Altea, Spania

Gi deg selv en pleiende pause fra hverdagen, senk skuldrene og nyt tilværelsen i vakre omgivelser på Villa Dorothea Retreat i Spania. Du skal få spire og blomstre mens Bente og Ann-Christin gir deg en gavepakke med vandring og yoga for hode, hjerte og kropp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 27.04.2024 8 dager27.04.2024 19.900 kr

Flying yoga

Vi tilbyr yogakurs i flying yoga. Styrk kroppen og opplev de gode effektene av flying yoga. Særlig bra for stive hofter og vond rygg. Øvelsene vi gjør styrker kroppen på en annerledes, skånsom, effektiv og morsom måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 75 minutter

Kom til ro yoga

Kom til ro yoga er en rolig yogaform, etter yin yogatradisjon, som kan tilføre sårt trengt energi. Om du har kronisk stivhet og smerter i kroppen, føler deg trøtt, har humørsvingninger, og grubler mye, er dette noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Myk Ashtanga yogakurs

Vi tilbyr kurset Myk Ashtanga yogakurs. Ashtanga yoga er gjern en fysisk krevende yogaretning, men i denne klassen mykes den opp og tilpasses til ditt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 15 uker Fra 1.100 kr

Yin yoga

Vi tilbyr kurs i yin yoga. Yin Yoga gir oss hvile, stabilitet og forankring. En klasse med rolige øvelser sittende eller liggende, mens kroppen støttes av store puter og pledd. Stillingene holdes lenge, da får de en effekt på et dypere plan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Yoga flyt

En fysisk yogaklasse med fokus på dynamiske flytsekvenser i rolig tempo, for økt fleksibilitet og styrke i muskler og ledd. Det jobbes med holdning, pust og balanseøvelser for økt kroppsbevissthet, fokus og ro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 15 uker Fra 1.100 kr

Livsfokus - Retreat - Spania

Vi tilbyr livsfokus retreat i Spania. Du er hjertelig velkommen til å være med til vakre Villa Dorothea på en uforglemmelig yogareise hvor du får fordype deg i MediYoga. Du kan nyte solrike dager ved saltvannsbassenget eller på stranda i Villa Joyosa.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager Fra 14.950 kr

Stark, Vacker Och Fri - Retreat - Spania

Vi tilbyr Stark, Vacker Och Fri - Retreat i Spania.Retreat bara för kvinnor Följ med till Spanien och ge dig själv uppmärksamhet och omtanke i en hel vecka. När du ger dig själv acceptans och förlåtelse växer din självkänsla och kraft och en djupare läkning kan påbörjas. Du transformeras!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager Fra 14.950 kr

Yogaretreat - Spania

Vi tilbyr Yogaretreat i Villa Dorothea. Du er hjertelig velkommen til å være med til vakre Villa Dorothea på en uforglemmelig yogareise hvor du får fordype deg i MediYoga. Du kan nyte solrike dager ved saltvannsbassenget eller på stranda i Villa Joyosa.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager Fra 14.950 kr

Kriya Yoga Kurs

Vi tilbyr kurs i Kriya Yoga. Når vi tenker på Yoga i vesten i dag, tenker vi ofte på fysiske øvelser. Yoga er langt mer en bare fysiske øvelser. Yoga betyr forening, og handler om å komme fra det å oppleve oss selv som separerte til å oppleve oss som hele eller forenede med den store helheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 helger 35.000 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 09.02.2024 6 helger09.02.2024 35.000 kr

Yoga lærerutdanning med mindfulness & personlig utvikling

Vi tilbyr Yoga lærerutdanning med mindfulness & personlig utvikling. Utdanningen passer for deg som ønsker å kunne undervise yoga etter endt utdanning, men også for deg som ønsker å bruke utdanningen bare for egenutvikling og å fordype deg din egen yoga praksis og mindfulness/meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua Utdanningen går over 8 helger 8 hel... 35.000 kr

DETOX YOGA AND PILATES - HELGE WORKSHOP

Velkommen til Yoga og Pilates Senterworkshop helg. Vi ser frem til å arrangere en ny weekend med fokus på body og mind. Alle er velkomne på workshop som ikke krever noen forkunnskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 helg 2200 kr

HATHA YOGA OG YOGA FLOW - Drop-in

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før. Dette er et fantastisk klasser for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 200 kr

ONLINE YOGA OG PILATES

Når du registrerer deg vil du ha tilgang til vår online private gruppe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

PILATES - Drop-in

Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser, hvor målet er stabilitet og kroppskontroll. Alt skjer i takt med rolig innpust og utpust.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 200 kr

PILATES - ÅPENT NIVÅ

Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser, hvor målet er stabilitet og kroppskontroll. Alt skjer i takt med rolig innpust og utpust.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 699 kr

PILATES OG BABY

Gratulerer som mor! Pilates og Baby er derfor en time der både barn og mor står i fokus. Kom i gang med en mild treningsform rett etter fødsel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 13 ganger 2500 kr

PRIVATKLASSE - PILATES

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem. Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 650 kr

PRIVATKLASSE - YOGA

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem. Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 650 kr

YOGA FLOW - ÅPENT NIVÅ

Yoga Flow er en rolig time som integrerer en dynamisk yogaform, hvor vi ledet av pusten beveger oss gjennom en serie stillinger og jobber dypt med bindevevet, sener og ledd. Denne timen har også fokus på Avspenning, Meditasjon og Pusteøvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 699 kr

YOGA FOR GRAVIDE KURS

I dette klasser bruker vi Tradisjonelle Yogateknikker for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse,glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 13 ganger 2500 kr

YOGA OG PILATES KURS I STETTE

Yoga og Pilates klasser for alle, uansett erfaring med yoga eller pilates fra før. Dette er et fantastisk klasser for å starte opp med en praksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 15 ganger 3000 kr

Yoga kurs

Vi tilbyr yogakurs. Vi vil motivere og engasjere. I tillegg til flotte treningsfasiliteter, ønsker vi også å være en fasilitator for trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern Fra 649 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>


Område

Kategorier