Yogakurs med dans

Flying yoga

Vi tilbyr yogakurs i flying yoga.Over halvparten av oss vil på et eller annet tidspunkt i livet få vondt i ryggen. Årsaken kan være en uhensiktsmessig bevegelse, et tungt løft, en sittende livsstil eller helt enkelt fordi vi blir eldre. Er det noe man bør prioritere så er det å trene ryggen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 75 minutter

Yin yoga

Vi tilbyr kurs i yin yoga. Yin Yoga gir oss hvile, stabilitet og forankring. En klasse med rolige øvelser sittende eller liggende, mens kroppen støttes av store puter og pledd. Stillingene holdes lenge, da får de en effekt på et dypere plan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Yoga

Vi tilbyr yogakurs. Eget parti med ren styrke-, smidighet- og mentaltrening. I dansen er det viktig å ha god kroppskontroll og bevegelighet, og det får du her! Yoga er enkle kroppsøvelser som utføres rolig, slik at pusten går ledig og fritt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Biodanza - fellesskap og glede

Biodanza handler om å være menneske, og skape fred og kjærlighet mellom oss og alt levende gjennom å omfavne det som er godt og nærende i livet. Vil du føle at du hører til og blir annerkjent for den du er uansett hvor du kommer fra, og at du kan inkludere andre i ditt liv med tillit og aksept?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 8 ganger 1.500 kr

YogaLates

Vi tilbyr kurs i YogaLates. Yoga og Pilates henger nøye sammen med hverandres grunnprinsipper der kontroll over kroppens senter er viktig. Det tar med seg det beste fra begge treningsformer og er rettet mot de som ønsker å utvikle og forbedre styrke og bevegelighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 14 uker
Lillehammer Lillehammer 14 uker