Kurs i vinyasa yoga

Myk Flyt Yoga

Vi tilbyr yogakurs i Myk Flyt Yoga. Timen vil bestå av mykgjørende og oppvarmende øvelser og vi jobber med vinyasa prinsippet, synkronisering av pust og bevegelse. Den vil inneholde variasjoner av solhilsen, stående, sittende og liggende øvelser, samt pusteøvelser og fokus på nærvær i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 75 minutter 250 kr

YOGA FLOW - ÅPENT NIVÅ

Yoga Flow er en rolig time som integrerer en dynamisk yogaform, hvor vi ledet av pusten beveger oss gjennom en serie stillinger og jobber dypt med bindevevet, sener og ledd. Denne timen har også fokus på Avspenning, Meditasjon og Pusteøvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 699 kr

Vinyasa Yoga

En deilig Yoga klasse med flytende overganger og dype posisjoner får deg til å føle ro samtidig som du bygger styrke. Gode forklaring gjerne diverse asanas som gir trygghet på korrekt plassering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 55 minutter

Vinyasa yoga transitions

We will focus on the “transitions” between the poses that make up a vinyasa yoga sequence. Often the practice is to rush into the poses, to experience them briefly. But the “moments in between” are equally important for achieving a state of flow during the practice

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 26.11.2023 5 dager26.11.2023 fra 6.100 kr

Yoga - Vinyasa Flow

Vinyasa Flow. Vinyasa Flow er en kreativ og flytende yoga klasse designet for å myke opp og styrke kroppen. Store deler av klassen er dynamisk og vektlegger koordinasjon av pust og bevegelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 1 semester 3.600 kr

Yogatimar - flyt 1

Vi tilbyr jivamukti yoga. Jivamukti yoga er ei dynamisk og fysisk vinyasabasert yogatime. Timen passar best for dei som har erfaring med vinyasayoga frå frå Flyt og Ashtanga. Drop-in 75 min.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik

Fascia Flow Yoga

Fascia Flow er en Vinyasainspirert yogatime med spesielt fokus på å trene bindevevet. Fascia Flow er en Vinyasainspirert yogatime med spesielt fokus på å trene bindevevet. Bindevevet er et sammenhengende nettverk som former oss, som holder oss sammen, og skaper sammenheng mellom alle delene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Fra 250 kr

Vinyasa yoga - medium / øvet nivå

Vi tilbyr yogakurs i vinyasa yoga på medium og øvet nivå. Dette er en sammensatt yogatime med tradisjonelle og utradisjonelle yogaposisjoner. Timen er dynamisk, men har også rom for å jobbe med teknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Vinyasa yoga - medium nivå

Vi tilbyr yogakurs i vinyasa yoga på medium nivå. Dette er en sammensatt yogatime med tradisjonelle og utradisjonelle yogaposisjoner. Timen er dynamisk, men har også rom for å jobbe med teknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Vinyasa yoga - nybegynnere

Vi tilbyr yogakurs i vinyasa yoga for nybegynnere. Dette er en sammensatt yogatime med tradisjonelle og utradisjonelle yogaposisjoner. Timen er dynamisk, men har også rom for å jobbe med teknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier