Kurs i ashtanga yoga

Ashtanga yoga - Mysore style / ledet klasse - drop-in

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga - Mysore style hver morgen som drop-in timer. Hver morgen starter med klassisk yoga i Mysore-stil - den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga yoga på slik som det læres i Mysore, India.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 1 time 250 kr

Ashtanga yoga for nybegynnere med Simonsen og Medin

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga for nybegynnere med Ruth Elin Simonsen og Alexander Medin. Du vil lære deg grunnprinsippene innen Ashtanga Yoga, samt noen enkle øvelser og pusteteknikker du kan integrere for en mer balansert hverdag og lettere sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 6 dager fra 6.300 kr

Ashtanga Yoga Praksis med Ellen Johannesen

Denne langhelgen kommer en av Norges mest erfarne Ashtanga lærere, Ellen Johannesen, til Nøsen for å hjelpe deg og gi tips om hvordan du kommer i videre i din yogapraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 27.06.2024 4 dager27.06.2024 fra 5.100 kr

Ashtangayoga I-II

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga for nybegynnere nivå I-II . Ashtangayoga er en fysisk krevende yogaform hvor man opparbeider både styrke og fleksibilitet. En egen pusteteknikk (ujjayipust/meditativ pust) integreres i stillingene (asanas).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 9 kvelder 1.890 kr

Ashtanga Yoga

Vi tilbyr kurs i Ashtanga Yoga. Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. En egen pusteteknikk (Ujjay pust) brukes gjennom hele timen. Ashtanga yoga utvikler styrke, fleksibilitet og balanse, både fysisk og mentalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 1 semester 3.600 kr

Ashtanga yoga introkurs nivå 1 - voksne

Vi tilbyr introduksjonskurs i Ashtanga yoga nivå 1 for voksne. Ashtanga yoga er en dynamisk og fysisk yogatype. Gjennom trening i Ashtanga yoga utvikles styrke, fleksibilitet og konsentrasjon. Et viktig kjennetegn på Ashtanga yoga er vinyasa prinsippet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 15 uker 2.800 kr

Ashtanga yoga videregående nivå 2 - voksne

Vi tilbyr videregående kurs i Ashtanga yoga nivå 2 for voksne. I Ashtanga nivå 2 klassen går elevene gjennom mesteparten av første serien, med nødvendig instruksjon underveis. Vi åpner og avslutter med en kort chant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 15 uker 2.800 kr

Rocket Yoga

Rocket Yoga er en energisk, aktiv og varmende yogaform, hvor rytme og tempo er en viktig del. Vi flyter gjennom yogastillingene med å bruke ujjai pust og dristhi/fokus. Denne yoga formen er skapt av Larry Schultz og er en modifisert utgave av tradisjonell

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 11 timer

6 uker til vitalitet!

Et interaktivt online yoga kurs. Reduser stress, få mer energi & en bedre balanse i hverdagen! Ønsker du å etablere en varig morgen yoga praksis & samtidig lære enkle øvelser for å redusere stress?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker 4500 kr

Nybegynner kurs Ashtanga Yoga - nettkurs

Vi tilbyr nybegynner kurs Ashtanga . Lær Ashtanga som nettkurs. Yoga i rolig tempo og helt i din egen tid! Kurset går over 5 uker. Du får en grundig introduksjon til Ashtanga Yoga. Du lærer riktig pusteteknikk, solhilsen, de stående øvelsene og avspenning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 899 kr

Myk Ashtanga yogakurs

Vi tilbyr kurset Myk Ashtanga yogakurs. Ashtanga yoga er gjern en fysisk krevende yogaretning, men i denne klassen mykes den opp og tilpasses til ditt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 15 uker Fra 1.100 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier