Studio Nille

I år er det 33 år siden Studio Nille ble startet av Pernille R. Holmene, den gang med lokaler i Prinsegata 33. I 1988 ble Christine Sletsjøe medeier og Christine og Pernille ble likeverdige partnere. Fra og med 1994 har ballettskolen vært en stiftelse der styret er sammensatt av 3 foreldrerepresentanter, 2 stiftere, 1 ansatte representant. Skolen har 600 elever og 8 ansatte, noe som viser at vi er en stor kulturinstitusjon i nærmiljøet.

Studio Nille er stedet for deg som vil ha en hobby og for deg som vil utvikle dansen til en mer omfattende interesse. Dansen gir deg muligheter til å oppleve noe mer enn bare å bli svett og sliten.

Vi har partier for barn, ungdom, voksne.

I tillegg til ordinær undervisning vil vi i undervisningsåret arrangere elevforestilling i desember, kompaniforestilling i løpet av våren. Vi gjennomfører enkelte prosjekt for skoleklassene i grunnskolene.
• Elevforestillingen er frivillig å delta på, men vi håper og har erfaring med at flest mulig ønsker å væ


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Afro-karibisk

Vi tilbyr dansekurs i afro-karibisk dans. En tradisjonell karibisk folkedans som stammer fra Afrika. Det finnes mange ulike stiler, men musikken som brukes er tradisjonell afrikansk og karibisk musikk.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Barnedans 4 - 6 år

Vi tilbyr barnedans. Barna lærer om kroppsbevissthet i forhold til seg selv, rommet og til hverandre. Lek som metode er stikkordet for disse partiene. Målet er å stimulere barnas kreativitet og fantasi, og ikke minst ivareta deres danseglede!

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Breakdance for barn

Vi tilbyr dansekurs i breakdance. Gatedansen oppsto i USA rundt 1970, da ungdommer begynte å eksperimentere med dans og musikk ute på gatene. Inspirert av rapmusikk ble gatedansen populær og utviklet seg raskt.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Contemporary

Vi tilbyr dansekurs i contemporary. Contemporary er en spennende sjanger som blander elementer fra jazzdans og moderne. Klassene fokuserer på uttrykk, flyt og musikalitet, og vi jobber både med eksplosive og lyriske bevegelseskombinasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Dancehall

Vi tilbyr dansekurs i dancehall. En street dance-stil som kommer fra Jamaica, en røff dansestil med stort fokus på energi, attitude og personlig uttrykk. Dancehall har tatt verden med storm, og stilen brukes bl.a. i musikkvideoer og sceneshow av de største artistene i verden.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Dancehall Fusion

Vi tilbyr dansekurs i dancehall fusion. En herlig blanding av dancehall og afro-karibisk dans som mikses med Ellen-Cathrines (pedagog) personlige stil. De ulike stilene møtes i et eksplosivt og spennende danseuttrykk med et høyt energinivå.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Dans og bevegelse

Vi tilbyr kurs i dans og bevegelse. Alle kan holde seg i form ved hjelp av dans. Ikke bare er det morsomt, det er også svært helsefremmende. Dans kan bedre din hukommelse og forhindre demens og det er noe alle kan kose seg med.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  

Dansekurs - Bollywood

Vi tilbyr dansekurs i Bollywood. En tradisjonell karibisk folkedans som stammer fra Afrika. Det finnes mange ulike stiler, men musikken som brukes er tradisjonell afrikansk og karibisk musikk.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik  
 |  1 2 3   |  Neste side >>