Kurs for hjem og hage

Her finner du kurs for hjem og hage innen kategoriene blomster, gjør det selv, og møbel og interiør. Få tips til hvordan du får blomster og hage til å gro, snekring og muring, og møbler og interiør slik at du kan lage ditt drømmehjem slik du vil ha det. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Blomstdekoratør - Inspirasjonskurs med tema fagprøve og vurdering

Vi tilbyr kurs i blomstdekoratør - Inspirasjonskurs med tema fagprøve og vurdering. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Blomsterdekoratør Grunnutdanning for voksne, deltid

Vi tilbyr blomsterdekoratør Vg2, komprimert kurs deltid. Kurset er beregnet på voksne som ønsker å starte utdanning fram mot fagbrev i blomsterdekoratørfaget eller unge som ønsker et alternativt løp til vanlig skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 år 70.000 kr
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 år 70.000 kr

Blomsterdekoratør kurs for fagansvarlige i bedriftene

Vi tilbyr kurs for fagansvarlige i bedriftene om kunnskapsløftet. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Blomsterdekoratør kurs for instruktører

Vi tilbyr kurs for instruktører i bedrift, lærere eller prøvenemnder. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Intensivkurs for praksiskandidater

Har du mange års erfaring i blomsterdekoratørfaget, men ingen formell utdanning, og ønsker et fagbrev? Da kan du ta fagbrev som praksiskandidat! Intensivkurset gir et godt innblikk i hva som kreves til en fagprøve og gjør deg godt forberedt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 uker 19.500 kr

Møbeltapetseringskurs

Vi tilbyr helgekurs i møbeltapetseringsfaget! Gjennom en intens helg vil deltakerne gjennom praktisk arbeid med et møbel få et innblikk i dette spennende fagets grunnleggende prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 3.000 kr

Planlegg din egen hage med en hagedesigner

Ønsker du å få inspirasjon til å utforme din egen hage eller terrasse? Eller er du bare interessert i hage? Da er dette kurset noe for deg. Du får personlig veiledning og får tilgang til masse materiale og en hel dag med en hagedesigner som du kan lære mye av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 6 timer 2000 kr

Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker

Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.450 kr

Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging

Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 2 dager 3.450 kr

Økologisk planteoppal

Vi tilbyr kurset Økologisk planteoppal. Kurset økologisk planteoppal er et dagskurs på en uke dag og er primært tenkt for yrkesdyrkere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.250 kr

Fagskole interiør

Vi tilbyr fagskolestudie i interiør. Du lærer hvordan du kan utarbeide interiørløsninger for privat og offentlig sektor. Dette studiet gir deg mange muligheter innen en bransje i vekst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 år 51.700 pr semester kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 51.700 pr semester kr

Hageprat med gartner Per - webinar

Vi tilbyr webinar i hageprat med gartner Per. Hei alle hageeiere! Har du noen gang tenkt at du gjerne skulle hatt en fagperson i nærheten som du kunne spørre om alt du lurte på i forbindelse med opparbeidelse og vedlikehold i hagen? Da kan vi ønske velkommen til gratis hagewebinar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.04.2022 (+1) 1 time04.04.2022 (+1) Gratis kr
Nettkurs / nettstudie 05.05.2022 1 time 05.05.2022 Gratis kr

Kjøkkenhagen del 1 - nettkurs via Zoom

Vi tilbyr kurs i kjøkkenhage del 1 som nettkurs via Zoom. Kurset handler om anleggelse og bruk av kjøkkenhage. Kurset passer for deg som har interesse for kjøkkenhage, enten du er nybegynner eller har drevet i flere år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.03.2022 (+1) 1 kveld30.03.2022 (+1) 500 kr
Nettkurs / nettstudie 26.04.2022 1 kveld 26.04.2022 500 kr

Kjøkkenhagen del 2 - nettkurs via Zoom

Vi tilbyr kurs i kjøkkenhage del 1 som nettkurs via Zoom. Vedlikehold og skjøtsel av kjøkkenhagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 kveld 500 kr

Planlegging og skjøtsel av grøntanlegg - deltid

Vi tilbyr fagskolestudiet i planlegging og skjøtsel av grøntanlegg som er en høyere yrkesfaglig utdanning for gartnere og anleggsgartnere. Studiet gir deg spesialkompetanse innen hageplanlegging, samt drift og skjøtsel av hager og uteanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Deltid over 2 år 13.200 kr

Planteinstallasjoner i innerom

Vi tilbyr kurs om planteinstallasjoner i innerom. Foredragsholder på kurset er Christiane Johannsen, sivilarkitekt MNAL hos Anderssen + Fremming AS. Husk å bestille middag og overnatting utenom dersom du ønsker dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 15.03.2022 2 dager15.03.2022 3.200 kr

Ville vekster i hager og grøntanlegg

Vi tilbyr kurs om bruk av ville vekster i hager og grøntanlegg. Det er stor interesse rundt bruk av ville planter både for hager og grøntanlegg. De ville plantene har gode egenskaper for å kunne overleve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 10.03.2022 1 dag10.03.2022 1.450 kr

Interiør - 1 år - heltid

Vi tilbyr utdanning i i interiør - 1 år - heltid. Interiør er en ettårig utdanning som gjør deg rustet til å arbeide som interiørdesigner, interiørkonsulent eller boligstylist!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 58.800 pr semester kr

Retail Design - 1 år - heltid

Vi tilbyr utdanningen Retail Design - 1 år - heltid. Retail Design er for deg som ønsker å jobbe med design, styling & interiørarkitektur i butikk for Norges største bransje! Ønsker du å jobbe kreativt for å skape gode og unike opplevelser i butikk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester 58.000 kr

 |  1 2   |  Neste side >>