Blomsterkurs

Blomsterbukettkurs - Digitalt

Vi tilbyr digitalt blomsterbukettkurs. Endelig kan vi tilby vårt bukettkurs i digital utgave, uansett hvor du er! Vi har undervist i blomsterbindere i mange år og bukettkursene er av våre mest populære kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 490 kr

Blomsterbukettkurs - Noen hyggelige timer i og med blomsteråkeren

Binderikurs i august/september er noen av de fineste kursene vi har. Det er fordi dere får høste fra åkeren til deres egen bukett i den rikeste perioden, og vi ser igjen og igjen hvilken effekt åkeren har på folk, hvor glade de blir.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 !/2 time 950 kr

Blomsterbukettkurs - nybegynnere

Vi tilbyr blomsterbukettkurs for nybegynnere. Innføring i blomsterbinding og fråtsing i åkeren! Kurset er tilpasset nybegynnere ved at første delen av kurset er en teknisk gjennomgang og øvelse i spiralbinding, en teknikk som brukes av de aller fleste bukettbindere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 3 !/2 time 1.250 kr

Blomsterdyrking i hagen

Har du lyst til å dyrke snittblomster i din egen hage? Velkommen til en kveld tettpakket med blomster! Vi kan lære deg hvilke planter du bør velge, hvordan de bør stelles, og hvordan du til slutt kan høste til deilige, selvdyrkede buketter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 2 timer 800 kr

Blomsterkurs for barn

Vi tilbyr blomsterkurs for barn. Barn og blomster, en fin kombinasjon!. Vi har mange små besøkende som er glade i selvplukkfeltet vårt, og vi synes at barn bør få plukke mer blomster! Derfor holder vi et kurs som passer best for barn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca. 1 1/2 time 650 kr

Fokuskurs georginer - En dag fylt av georginer!

Dette er kurset for deg som elsker georginer! Vi merker en stor interesse for georginer nå, og ønsker å tilby en dag hvor vi virkelig fordyper oss i georginene, på den tiden av året når de er på sitt vakreste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø ca 3 1/2 time 1400 kr

Kveldskurs i blomsteroppsatser

Lær å lage frodige blomsterarrangementer som imponerer! Å lage blomsteroppsatser er noe av det morsomste vi vet og noe alle kan få til. Man har mye frihet og muligheter til å leke med farger, linjer og bevegelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 !/2 time 1.200 kr

Løkplanter i buketter

Vi har dyrket massevis av fantastiske løkplanter gjennom årene, og mange av de er mer enn verdig til å være fokuset i buketten. Både tulipaner, narsisser og andre løkplanter kan brukes, men de har noen særegenheter som er greit å vite litt om.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 1/2 time 1200 kr

Oppalskurs for blomsterglade

Dette kurset vil gi deg en god start på dyrkingsåret. Planteoppal er ikke bare enkelt, men veldig viktig for gode resultater i hagen. Vi går gjennom såing, prikling, potting, forteller hva som er viktig og hva som kan gå galt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 1/2 time 1.200 kr

Stauder i buketter - Bukettkurs med fokus på flerårige vekster

Staudene er en stor og vidunderlig plantegruppe som gir oss mye å jobbe med i blomsterverkstedet. Vi har våre favoritter både blant gamle og nye staudebekjentskaper og flere av de bringer det lille ekstra inn i bukettbindingen som man ofte ikke finner blant importerte blomster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 3 1/2 time 1250 kr

Vårbukett viderekommende

Dette kurset tar bukettbindingen et steg videre og fokuserer på farger og bruk av luft og linjer i vårbuketter. Hvordan kan vi dra linjene ut av buketten, og med det gjøre buketten større uten å være kompakt, mer livlig og levende og mer unik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 3 1/2 time 1250 kr

Kurs i dyrking og bruk av urter

Dette er eit kurs som helst er om våren slik at ein kan komme i gong umiddelbart etter kurset. Du får ei kort innføring i korleis du lage din eigen urtehage. Det blir ein del teori om våre mest brukte urter «krydra» med litt historie om desse, og sist men ikkje minst får du ein gjennomgang om av kva

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vindafjord Vindafjord

Blomsterdekoratør Grunnutdanning for voksne, deltid

Vi tilbyr blomsterdekoratør Vg2, komprimert kurs deltid. Kurset er beregnet på voksne som ønsker å starte utdanning fram mot fagbrev i blomsterdekoratørfaget eller unge som ønsker et alternativt løp til vanlig skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 år 82.500 kr
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 15.01.2024 1 år15.01.2024 82.500 kr

Blomsterdekoratør kurs for fagansvarlige i bedriftene

Vi tilbyr kurs for fagansvarlige i bedriftene om kunnskapsløftet. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Prøve-på-dag i Blomsterdekoratørfaget

Vi informerer om blomsterdekoratørfaget, utdanning, opplæring og arbeid. Alle får lage blomsterarbeider, som dere får med dere hjem. For deg som ønsker å bli bedre kjent med blomsterdekoratørfaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dager 500 kr
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 30.11.2023 1 dager30.11.2023 500 kr

Sertifisert blomsterdekoratør - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert blomsterdekoratør som onlinekurs. Kurset fokuserer på at du etter endt kurs skal kunne jobbe i butikk, på events eller messer med alt knyttet til Blomsterdekoratøryrket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 19.000 kr