Sommerakademiet Karin Flatøy Svarstad

De gode opplevelsene!
Sommerakademiet ønsker velkommen til et variert og spennende program, med opplevelser og kunnskapsbaserte aktiviteter innen kunst, kultur, historie, handverk og natur i spesielle omgivelser på Vestlandet og i ”Vesterled” til Shetland og Orknøyene, Island, Færøyene, Ytre Hebridene, Isle of Man og Irland.

Sommerakademiet ble etablert av Karin Flatøy Svarstad og er organisert som en forening. Hovedbasen ligger i Galleri Frøya i Kalvåg, en perle, en ”sørlandsidyll” på Vestlandet. Stedet ligger i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane, mellom Florø og Måløy. Sol og regn gir skiftninger i været. Det værbitte landskapet vil fascinere deg der det ligger – helt ytterst ved kysten, i havgapet mot storhavet, med vill, vakker og varierende natur.


 |  1 2   |  Neste side >>

Kreativ toving div. teknikker

Vi tilbyr kurs i kreativ toving div. teknikker med Karin F.Svarstad. Sommerakademiet arrangerer i år en Kreativ veke i Kalvåg. Det blir muligheter til å delta på aktiviteter som korte kurs fra tre til 6 timer. En kan velge forskjellige aktiviteter hele uken om en ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 1 måned Ta kontakt kr  

Kultur- og strikketur til Shetland

Vi tilbyr Kultur, historie og håndverk med strikking som tema. Mye og oppleve å se på Shetland, mye historie som er knyttet til Norge. Et lærerikt og inspirerende besøk til disse øyene som kan anbefales på det varmeste.

Sted Dato Varighet Pris
Skottland Skottland 8 dager 3.000 depositum kr  

Kurs i tradisjonsmat

Sommerakademiet har tradisjonsmat som tema for aktiviteter på Sunnmøre denne høsten. Fylkeskommunen i Møre og Romsdal har tradisjonsmat som satsings område i fylket. Møre og Romsdal Bygdekvinnelag har samme satsingen på tradisjonsmat.

Sted Dato Varighet Pris
Sande Sande 30.10.2020 3 dager30.10.2020 1.000 kr  

Lappeteknikk

Vi tilbyr kurs i lappeteknikk med Lillian Nygård. Lillian Nygård fra Florø er medlem av Florø husflidslag og er instruktør på dette kurset. Hun har arbeidet med lappeteknikk i en årrekke og har hatt utstillinger og mange kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 3 dager 450 kr  

Malekurs, Akryl, diverse teknikker

Malekurs, Akryl, diverse teknikker med Ellen Hegg. Sommerakademiet er glad for å kunne tilby et meget spennende malerkurs med den anerkjente og dyktige kunstneren Ellen Hegg.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 4 dager 2.200 kr  

Smykkekurs

Vi tilbyr smykkekurs med Rønnaug Nyheim. Rønnaug Nyheim er opprinnelig fra Berle i Bremanger. Hun bor i dag i Kongsberg men er ofte i Bremanger. Rønnaug er utdannet innen forming og har arbeidet med smykkedesign i mange år.

Sted Dato Varighet Pris
Bremanger Bremanger 1 dag 450 kr  

Tovekurs - ullveka på Vestlandet

Vi tilbyr tovekurs med tema portrett på ullveka på Vestlandet.

Sted Dato Varighet Pris
Lindås Lindås 3 dager Ta kontakt kr  

Tur til Ytre Hebridene

Sommerakademiet tilbyr i år en spennende tur til Ytre Hebridene, et spesielt reisemål i Vesterled. Her oppleves gjestfriheten, det rike kulturlivet som Vesterled er viden kjent for, og ellers det som dette samfunnet har å by på av historie, handverk, kunst, mat og natur.

Sted Dato Varighet Pris
Skottland Skottland 7 dager 3.000 depositum kr  
 |  1 2   |  Neste side >>