Kurs i hagestell

Betraktning og beskjæring av frukttrær og bærbusker

Kurset kan passe for både yrkesdyrkere og hageeiere, og vil ta for seg grunnleggende ferdigheter i biodynamisk fruktdyrking. Det innebærer bl.a å betrakte trær og bærbusker for å finne den riktige beskjæring og gi busker og trær riktig form.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 05.03.2021 (+1) 1 dager05.03.2021 (+1) 800 kr

Det lille kjøkkenhagekurset

På det lille kjøkkenhagekurset går vi gjennom grunnprinsippene i en økologisk drevet kjøkkenhage. Vi følger vekstsesongen i sommerhalvåret på Gartneriet på Bygdø Kongsgård under ledelse av erfarne gartnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 27.04.2021 (+4) 5 ganger27.04.2021 (+4) 1.700 kr

Det store kjøkkenhagekurset

På det store kjøkkenhagekurset skal vi lære å planlegge, bygge opp og stelle en kjøkkenhage. Teori og praksis er basert på prinsipper både fra permakultur og økologisk- og biodynamisk hagebruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 16.03.2021 (+6) 10 ganger16.03.2021 (+6) 4.400 kr

Planlegg din egen hage med en hagedesigner

Ønsker du å få inspirasjon til å utforme din egen hage eller terrasse? Eller er du bare interessert i hage? Da er dette kurset noe for deg. Du får personlig veiledning og får tilgang til masse materiale og en hel dag med en hagedesigner som du kan lære mye av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 6 timer 1.500 kr

Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker

Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.450 kr

Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging

Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 2 dager 3.450 kr

Økologisk planteoppal

Vi tilbyr kurset Økologisk planteoppal. Kurset økologisk planteoppal er et dagskurs på en uke dag og er primært tenkt for yrkesdyrkere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.250 kr

Kjøkkenhagen

På denne workshoppen skal vi lære om hvordan å anlegge en kjøkkenhage. Vi starter med jordens sammensetning og hvordan å berike jorda over tid. Så snakker vi om alle mulige grønnsaker og frukt som kan / vil trives i Norge og hos deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 12.03.2021 (+2) 1 dag12.03.2021 (+2) 1.800 kr

Småbrukerkurs

Vi tilbyr småbrukerkurs. Lurer du på om du kan leve fra det jorda kan gi deg? Om du skal starte gårdskafe, avle på gamle saueraser eller rett og slett kose deg med en hønseflokk og en liten kjøkkenhage? Kom og finn det ut!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.800 kr