Kurs i hagestell

Blomsterbukettkurs - Digitalt

Vi tilbyr digitalt blomsterbukettkurs. Endelig kan vi tilby vårt bukettkurs i digital utgave, uansett hvor du er! Vi har undervist i blomsterbindere i mange år og bukettkursene er av våre mest populære kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 490 kr

Blomsterbukettkurs - Noen hyggelige timer i og med blomsteråkeren

Binderikurs i august/september er noen av de fineste kursene vi har. Det er fordi dere får høste fra åkeren til deres egen bukett i den rikeste perioden, og vi ser igjen og igjen hvilken effekt åkeren har på folk, hvor glade de blir.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 !/2 time 950 kr

Blomsterbukettkurs - nybegynnere

Vi tilbyr blomsterbukettkurs for nybegynnere. Innføring i blomsterbinding og fråtsing i åkeren! Kurset er tilpasset nybegynnere ved at første delen av kurset er en teknisk gjennomgang og øvelse i spiralbinding, en teknikk som brukes av de aller fleste bukettbindere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 3 !/2 time 1.250 kr

Blomsterdyrking i hagen

Har du lyst til å dyrke snittblomster i din egen hage? Velkommen til en kveld tettpakket med blomster! Vi kan lære deg hvilke planter du bør velge, hvordan de bør stelles, og hvordan du til slutt kan høste til deilige, selvdyrkede buketter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 2 timer 800 kr

Blomsterkurs for barn

Vi tilbyr blomsterkurs for barn. Barn og blomster, en fin kombinasjon!. Vi har mange små besøkende som er glade i selvplukkfeltet vårt, og vi synes at barn bør få plukke mer blomster! Derfor holder vi et kurs som passer best for barn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca. 1 1/2 time 650 kr

Fokuskurs georginer - En dag fylt av georginer!

Dette er kurset for deg som elsker georginer! Vi merker en stor interesse for georginer nå, og ønsker å tilby en dag hvor vi virkelig fordyper oss i georginene, på den tiden av året når de er på sitt vakreste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø ca 3 1/2 time 1400 kr

Kveldskurs i blomsteroppsatser

Lær å lage frodige blomsterarrangementer som imponerer! Å lage blomsteroppsatser er noe av det morsomste vi vet og noe alle kan få til. Man har mye frihet og muligheter til å leke med farger, linjer og bevegelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 !/2 time 1.200 kr

Løkplanter i buketter

Vi har dyrket massevis av fantastiske løkplanter gjennom årene, og mange av de er mer enn verdig til å være fokuset i buketten. Både tulipaner, narsisser og andre løkplanter kan brukes, men de har noen særegenheter som er greit å vite litt om.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 1/2 time 1200 kr

Oppalskurs for blomsterglade

Dette kurset vil gi deg en god start på dyrkingsåret. Planteoppal er ikke bare enkelt, men veldig viktig for gode resultater i hagen. Vi går gjennom såing, prikling, potting, forteller hva som er viktig og hva som kan gå galt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 2 1/2 time 1.200 kr

Stauder i buketter - Bukettkurs med fokus på flerårige vekster

Staudene er en stor og vidunderlig plantegruppe som gir oss mye å jobbe med i blomsterverkstedet. Vi har våre favoritter både blant gamle og nye staudebekjentskaper og flere av de bringer det lille ekstra inn i bukettbindingen som man ofte ikke finner blant importerte blomster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 3 1/2 time 1250 kr

Vårbukett viderekommende

Dette kurset tar bukettbindingen et steg videre og fokuserer på farger og bruk av luft og linjer i vårbuketter. Hvordan kan vi dra linjene ut av buketten, og med det gjøre buketten større uten å være kompakt, mer livlig og levende og mer unik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø Ca 3 1/2 time 1250 kr

Farg blått med indigo og vaid

Kurs i farging med indigo ekte og vaid - farg ditt eget garn og få vakre blåfarger fra plantene indigo og vaid. Kursprisen inkluderer beis/hjelpemidler, fargemateriale og lån av utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 helg 2500 kr

Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker

Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.575 kr

Hvordan drive din grønne bedrift

Dette kurset tar for seg ´alt det andre´ enn dyrking . Det hagebruksfaglige fanger vi opp i dyrkingskursene våre. Her handler det om hvordan du skal starte opp og drive hagebruks bedriften din, lenger enn 5 år, som er den statistisk kritiske grensen der de færreste bedrifter fortsatt driver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.450 kr

Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging

Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager. Kurset skal gi deg inspirasjon til å sette i gang, viljen til å fortsette, og kompetanse til å ta hagen i bruk, -utvikle og leve med den lenge!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 2 dager 3.620 kr

BHG, AKS/SFO, GRS: Hvordan lage skolehage

Vi tilbyr kurs i BHG, AKS/SFO, GRS: Hvordan lage skolehage - økologi og demokrati i praksis. Blomstrende pallekarmer, velduftende urtestier, bugnende potetåkrer, jord på hendene og yrende mikroliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 timer 1.890 kr

Kjøkkenhagen

Vi tilbyr kjøkkenhagekurs. Lyst til å starte med kjøkkenhage – eller bli bedre til å dyrke grønnsaker? På dette kurset skal vi lære om hvordan anlegge og drive en (økologisk) kjøkkenhage, uansett om det er to kvadratmeter eller to mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.03.2024 1 dag08.03.2024 2.200 kr