Kurs i hagestell

Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker

Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.450 kr

Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging

Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 2 dager 3.450 kr

Økologisk planteoppal

Vi tilbyr kurset Økologisk planteoppal. Kurset økologisk planteoppal er et dagskurs på en uke dag og er primært tenkt for yrkesdyrkere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.250 kr

Planlegg din egen hage med en hagedesigner

Ønsker du å få inspirasjon til å utforme din egen hage eller terrasse? Eller er du bare interessert i hage? Da er dette kurset noe for deg. Du får personlig veiledning og får tilgang til masse materiale og en hel dag med en hagedesigner som du kan lære mye av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 6 timer 2000 kr

Kjøkkenhagen

Vi tilbyr kjøkkenhagekurs. Lyst til å starte med kjøkkenhage – eller bli bedre til å dyrke grønnsaker? På dette kurset skal vi lære om hvordan anlegge og drive en (økologisk) kjøkkenhage, uansett om det er to kvadratmeter eller to mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 17.03.2023 1 dag17.03.2023 2.200 kr

Beredskapshagen – egenberedskap – kurs

Du er en del av Norges beredskap. Hvordan vil du klare deg når samfunnet rammes av en stor hendelse eller krise? Klarer du deg uten internett, strøm eller vann i 72 timer? Hva gjør du om Norge blir rammet av en matvarekrise?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 3 timer 650 kr