Friluftslivskurs

I denne kategorien finner du kurs for friluftsliv, jakt, og fiske. Har du kanskje jegerinstinktet i deg? Gjør deg klar til jaktsesongen og meld deg på et kurs for jegerprøven. Kanskje du er mer interessert i fiske og har lyst til å ta et fluebindingskurs? I denne kategorien finner du også kano og kajakk kurs, brevandring kurs, og kurs i juving. Vi gjør oppmerksom på at klatrekurs, raftingkurs og kurs i elvepadling ligger i kategorien mosjon og idrett. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Fiskekurs på Sognsvann

Solemskogen JFF inviterer til fiskekurs på Sognsvann. Dette kurset passer alle som har lyst til å lære mer om fiskemetoder, kasting og hvordan lure fisken i marka. Barn og unge oppfordres til å søke. Ta med fiskeutstyr hvis du har, eller du kan låne av oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Oslomarka Oslo, Oslomarka 2 timer Gratis kr

Fiskesommer for unge på Trollvann (under 16 år)

Vi tilbyr fiskesommer for unge på Trollvann. Vi inviterer barn og unge med foreldre til å fiske etter ørret, abbor og karuss i Trollvanntjern på Kjelsås. Alle vil få god hjelp fra oss i Solemskogen JFF, slik at flest mulig av barna får fisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 4 1/2 time Gratis kr

Intro bukkejakt for kvinner

Vi tilbyr intro bukkejakt for kvinner i Sanderterrenget i Maridalen. Dette er introduksjon til bukkejakt på rådyr med postering og lokking tidlig på morgenen. Det skytes kun med rifle. Du må ha bestått storviltprøve, ha eget våpen, ammunisjon og ha gyldig jegeravgiftskort.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Maridalen Oslo, Maridalen 4 timer fra 400 kr

Intro rådyrjakt for kvinner

Vi tilbyr intro rådyrjakt for kvinner i Solemskogen. Hvert år arrangerer Solemskogen rådyrjakt bare for kvinner i eget terreng. Det blir drivjakt med på drevet halsende hund og vi har flere hundeførere med hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Maridalen Oslo, Maridalen 1 dag fra 400 kr

Introjakt på rådyr for ungdom

Vi inviterer til spennende introjakt på rådyr for medlemmer i Solemskogen JFF. Jakta vil forgå som drivjakt med løs hund og postering på merkede poster. Det er kun tillatt med hagle for de som deltar på introjakta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Maridalen Oslo, Maridalen 09.12.2023 1 dag09.12.2023 fra 400 kr

Introjakt på rådyrbukk for ungdom

Vi inviterer til spennende introjakt på rådyrbukk for våre ungdomsmedlemmer i flott terreng nær Solemskogen. Oppmøte blir klokken klokken 04:30 ved parkeringsplassen i Solemskogen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Maridalen Oslo, Maridalen 5 timer fra 400 kr

Jegerprøven

Velkommen til jegerprøvekurs hos Solemskogen JFF. Jegerprøvekurset i Oslo holdes av erfarne og godkjente instruktører på Tåsen skole. Samlingen på skytebanen og feltløype skjer på Løvenskioldbanen. Kurset går over 9 samlinger og den enkelte samling tar ca 3 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tåsen Oslo, Tåsen 9 samlinger á 3 timer fra 2.800 kr

Lavterskel familiefiske på Trollvann

Vi tilbyr lavterskel familiefiske på Trollvann, hvor vi inviterer til opplæringsfiske etter abbor med enkelt utstyr. Vi fisker etter småabbor med enkelt, barnevennlig utstyr. SJFF stiller med noe fiskeutstyr til utlån og agn, men ta gjerne med hvis dere har eget utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 2 timer Gratis kr

Villsvinjakt i Østfold for kvinner

Kvinneutvalget i Solemskogen JFF arrangerer jakt på Villsvin i Aremark for sine kvinnelige medlemmer. Dette er åtejakt der jeger og instruktør sitter på ett av fire tilgjengelige åter. Villsvin er nattaktive dyr og jakten foregår på kvelds og nattestid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aremark Aremark 1 helg fra 4.000 kr

Fottur, El-sykkel og bading i Cinque Terre - mat og vinreise

En drømmeferie som kombinerer tre dager på el-sykkel i det duvende Toskanske kulturlandskapet med fotturer i pittoreske Cinque Terre.Med utgangspunkt i firestjerners hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, før dere avslutter med noen rolige dager i vakre Cinque Terre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13 485 kr

Sykkeltur i Piemonte - mat og vinreise

Vi arrangerer sykkeltur i Piemonte . En fortryllende rundreise med overnattinger på vingårder, villaer og flotte hoteller. Piemonte er en italiensk region som byr på noe av det ypperste i Europa hva gjelder kulturelle og kulinariske opplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13. 585 kr

Sykkeltur i Toscana rundt - mat og vinreise

Dette er en tur for deg som ikke nødvendigvis er en erfaren syklist, men likevel ikke er redd for å bli litt sliten. Om du er romantiker, mat- og vinelsker, eller kanskje en kombinasjon av begge, er Toscana en drømmedestinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13.985 kr

Grunnkurs Hav - Våttkort

Vi tilbyr grunnkurs havpadling. Dette er et nybegynnerkurs som går over to dager i Smølas storslåtte skjærgård. Med overnatting i padlecampen eller på et av Smølas mange flotte overnattingssteder får du ei opplevelsesrik helg og en knallstart på padlekarrieren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Smøla Smøla 2 dager 2.000 kr

Guidet tur i fiskeværet Veiholmen

Vi tilbyr guidet tur i området rundt fiskeværet Veiholmen. Fiskeværet ligger langt ute i havet, men er beskyttet av holmer og skjær, perfekt for havkajakk. De store bølgene er ikke langt unna, men i sikker avstand. Opplev det magiske av lydene fra naturen og det krystallklare havet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Smøla Smøla 3 - 4 timer Voksne 600 / barn 400 kr

Teknikk-kurs i padling - Grupper

Vi tilbyr teknikk-kurs i padling for grupper, minimum 4 deltakere. Du lærer flere styreteknikker, øver på vanntilvenning og introduseres for rulla. Målet er å utvikle teknikken din og gjøre deg til en habil padler og utfordre deg i litt urolig sjø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Smøla Smøla Fra 700 pr pers kr

Alpinklatrekurs - vinter og sommer

Vil du klatre lange rygger og bestige utilgjengelige fjelltopper? Vårt alpinklatrekurs lærer deg bruk av tau og sikringsmidler slik at du får kompetansen til å gjennomføre slike turer. Du lærer hvordan bruke isøks, stegjern og tau effektivt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 5 dager 11.300 pr pers kr

Frikjøringskurs - ski

Vi tilbyr frikjøringskurs - ski. Toppturer har blitt den nye folkesporten i Norge, mye på grunn av friheten i å bevege seg opp snødekte fjell med lett skiutstyr. Men nedturen er den viktigste delen av turen, mener vi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik 3 dager fra 5.800 kr
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 3 dager fra 5.800 kr

Kilekaltrekurs

På dette kurset lærer du alt du trenger om tau og sikringer for å bestige luftige topper. Vi setter sammen kileklatrekurs på henvendelser fra deg. Ønsket gruppestørrelse er 2-4 personer. All klatring foregår med kiler og kamsikringer utendørs. Vi holder kurs i Lofoten, Narvik, og Oslo. Husk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik 2 dager Fra 3.200 kr
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 2 dager Fra 3.200 kr

Sportskaltring

Vi tilbyr kurs i sportskaltring. Vil du lære å klatre utendørs på sportsklatrefelt? Hvis du er nybegynner eller har klatret litt før, men vil bli trygg på utendørs klatring, så er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 2 dager Fra 2.800 kr

Elvepadling - Gøy på elva for firma og vennegjenger

For dei med lite tid , men vil ha ein lett innføring i elvepadling, og ha det gøy i kajak på elva. Samt plukka opp nokre padletips medan spenningen stiger... Overaskande gøy!i Ei kjekk og utfordrande økt i trygge rammer med dei beste og mest erfarne elvepadleinstruktørane på Voss!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 4 timer 1.575 kr

Elvepadling - nybyrjarkurs Grunnkurs elv 2 dager

Her får du lære det grunnleggende for å ta skrittet inn i elvepadlarens herlige verd. I løpet av kurset lærer du grunnleggende padleteknikk på elv. Du får opplæring i sikker adferd på elva, og masse moro! Kurset fører fram til våttkort i Norges padleforbund sin kurstige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 2 dager 3.700 kr
Voss Voss 2 dager 3.700 kr

Havpadling - eskimorullekurs

Vi tilbyr eskimorullekurs. På dette 4 timers kurset får du en god introduksjon til eskimorulla! Her går vi igjennom teknikk på land og øver på flatt vann. Me byrjar ca klokka 16. Det høver og ypperlig å lære seg rulla før eit Nybyrjarkurs, då får du nytta helga til å praktisere rulla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 1 dag 1.300 kr

Havpadling - grunnkurs (2 dager)

Vi tilbyr nybyrjarkurs i havpadling etter Norges padleforbund NPF sin mal. Me lærer og trener på diverse padletak og padleteknikk, egenredning, pakking av kajakk, sjøsetting ut og inn av kajakken, og koser oss på tur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lindås Lindås 2 dager 3.700 kr

Havpadling - introkurs (4-timer)

Ypperlig kurs for Utdrikningslag, bedriftsgrupper og andre som sliter litt med tida. Dette kurset rekker de fint etter jobben. Me legger opp til å gjere eit vanlig introkurs fyrst (NPF standard). Deretter padler me på ein liten tur og praktiserer padleteknikken og nyter naturen. Våttkort inkludert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 4 timer 1.575 kr

Havpadling med mer - event og arrangement for bedrifter

Vi kommer til deres arrangement og skreddersyr et opplegg for deres ansatte. Vi lærer og trener på diverse padletak og padleteknikk, egenredning, pakking, sjøsetting, og koser oss på tur. Vi kan også tilby opplegg utover det som f eks, rib-båt, villmarksleir, bålfyring, kokkekamp på bål +++

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland Tilpasses Avtales kr
Rogaland Rogaland Tilpasses Avtales kr
Sogn og Fjordane Sogn og Fjordane Tilpasses Avtales kr

aktiv jentetur til Geilo

Bli med på en helg full av luksus og egentid! Nyt god søvn, pustepauser og deilig mat. Kom hjem med ny treningsinspirasjon og kunnskap fra inspirerende foredrag om trening, å tro på seg selv og en kroppslig frihetsfølelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Norge Norge 03.05.2024 3 dager03.05.2024 4.450 kr

Aktiv sykkeluke i Kroatias vakre skjærgård

I 2024 tilbyr vi en helt ny sykkelrute, hvor vi har tatt det beste fra alle våre tidligere sykkelturer i Kroatias unike skjærgård. Her sykler vi oppover, nedover, bortover og skuer utover det nydelige landskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kroatia Kroatia 01.06.2024 8 dager01.06.2024 20.800 kr

Brasil, Tabatinga - Eksotisk livsstilsreise og lokale perler

Vi arrangerer eksotisk livsstilsreise og lokale perler.langs vakre strender i Brasil. La energien stige med alle dine sanser aktivert. Se kolibrier, hør bølgesusen, kjenn sand mellom tærne og smak eksotiske frukter. Bli med på yoga, variert trening og opplev Christins lokale favoritter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Brasil Brasil 04.02.2024 13 dager04.02.2024 34.950 kr

Cuba - Rundreise med kulturskatter

Vi arrangerer tur til Cuba - rundreise med kulturskatter. Velkommen til fargerike Cuba, med all sin glede og varme. Få en smak av det cubanske samfunn ved å møte cubanere i deres miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Cuba Cuba 28.02.2024 13 dager28.02.2024 39.900 kr

Emiratene, Ras Al Khaimah Trening- yoga og livsstilsretreat

Vi arrangererer trening- yoga og livsstilsretreat til De forente arabiske emirater. Start nyåret med å ta vare på hele deg langs hvite sandstrender og magiske ørkensletter. Christin gir inspirasjon og verktøy til å skape gode hverdagsvaner for din fysiske og mentale helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 15.01.2024 9 dager15.01.2024 22.900 kr

Eventyrlig kystvandring i Cinque Terre – de fem små byer

Herlig vandring på kyststier, blant vinranker og gjennom fargerike fiskelandsbyer. Nydelig utsikt og italiensk sjarme. Du får ferieminner du aldri glemmer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 08.07.2024 (+1) 8 dager08.07.2024 (+1) 24.900 kr

Eventyrlig reise på elvecruise i Asia - Kambodsja og Vietnam

Bli med på vår spennende ekspedisjon på den storslåtte floden fra Ho Chi Minh (det gamle Saigon) til Phnom Penh. I egen elvecruiseskip cruiser på Mekong, langs en legendarisk elv med fortryllende anløp mellom klassifiserte steder, århundregamle tradisjoner og kulinariske herligheter i Vietnam og Kam

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vietnam Vietnam 13.01.2024 14 dager13.01.2024 53.950 kr

Eventyrlig rundreise i Tyrkia med Kappadokia

Vi reiser tilbake i tiden og opplever spennende klippeboliger, underjordiske byer og et naturlandskap nesten fra en annen verden. Sammen med Anne Iljen besøker vi også pulserende Istanbul med shopping og båttur, og historiske Kusadasi – Ephesus med arkeologiske funn, templer og romersk teater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia 19.04.2024 11 dager19.04.2024 29.950 kr

Eventyrlige Egypt med Nilencruise og uforglemmelige opplevelser

Oldtidens perler i kombinasjon med spennende dager på Nilencruise og late dager i Hurghada. Bli med Renée å opplev en skattekiste av kulturell og historiske opplevelser, bli inspirert av nye smaker og nyt sol, varme og ikke minst noen bad i Rødehavet. Fantastiske opplevelser står i kø i vakre Egypt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Egypt Egypt 21.02.2024 11 dager21.02.2024 29.950 kr

Ferie og actionpregede aktiviteter - Gran Canaria

Gran Canaria er en favoritt for oss nordmenn i vintertiden, men øya har så mye mere å by på en sol og bad. Denne uken vil vi kombinere ferie med noen skikkelig kule aktiviteter som garantert øker adrenalinnivået. Så bli Anne Iljen å forkort vinteren med en forsmak på sommeren og actionpraget aktivit

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 06.02.2024 8 dager06.02.2024 19.900 kr

Fottur i høyfjell og regnskog på Atlanterhavets perle

Med hav og høyder i sikte kan du knyte på deg turskoene for vandring på «verdens tak». Vi går langs vanningskanaler, levadaer og grønne oaser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal 30.04.2024 8 dager30.04.2024 23.900 kr

Fra høyfjell til fjord, Norges vakreste tur på sykkelsete

Å sykle Rallarvegen gir deg noe av det fineste du kan oppleve av norsk natur. En dagstur til Blåisen, Flåmsbanen og kanskje en liten «flyvetur» med Nordens lengste Zipline for de som tør? Denne helgen er et kinderegg av aktiviteter i vårt vakre hjemland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Norge Norge 21.07.2024 5 dager21.07.2024 11.500 kr

Hyggelig høst i den herlige storbymetropolen

Velkommen til den perfekte ferien for deg som vil utforske The Big Apple. Shopping, museer, kule barer, utesteder og restauranter. Sug inn atmosfære du bare opplever i New York!

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA USA 27.09.2024 7 dager27.09.2024 26.300 kr

Isgrottetur og polar byferie på Svalbard

På Svalbard skal vi vandre i den arktiske naturen og dykke ned i en magisk isverden. Verdens nordligste by gir oss det beste av arktisk byferie og lokale tradisjoner. Hva med å oppdage den majestetiske naturen med hundeslede eller scootertur?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Longyearbyen Longyearbyen 17.03.2024 4 dager17.03.2024 13.950 kr

Italia, Pust ut og senk skuldrene i Italia

Vi over 60/ Reisegøy og Vilja inviterer deg med til Italia hvor du lærer å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 30.05.2024 8 dager30.05.2024 21.900 kr

Kilimanjaro - den ultimate fotturen til Afrikas høyeste fjell

Velkommen til en av de største "bucket list" reisemålene - Kilimanjaro. Vilja i samarbeid med Ekspedisjonsreiser inviterer deg til å bli med på denne ultimate reisen, ledet av norsk og tanzaniansk kvinnelig guide.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tanzania Tanzania 24.02.2024 12 dag24.02.2024 42.500 kr

Kroatia, Split -Skjærgårdscruise og sykkelferie i Kroatia

Du nyter båtlivet langs Kroatias kyst og sykler på nye kroatiske øyer hver dag. Vi veksler mellom latmannsliv ombord og aktive dager på sykkelsetet med mange opplevelser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kroatia Kroatia 8 dager 20.800 kr

Livslyst og bli ny-reise med Jasmin og Charlotte

Vi over 60, Reisegøy og Vilja inviterer deg med til Riga! Her skal dagene nytes og livet leves i nuet - i kjærlighet og takknemlighet for deg selv! I Jurmala får du påfyll for kropp og sjel, med innvendig og utvendig energi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Latvia Latvia 24.05.2024 5 dager24.05.2024 25.900 kr

Nordlys og polar byferie på Svalbard

Vi arrangerer tur med nordlys og polar byferie på Svalbard. På Svalbard får du oppleve både den magiske «blåtiden» og nordlyset. I verdens nordligste by, skal vi ut i naturen på hundeslede og oppleve den mektige naturen Svalbard byr på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Longyearbyen Longyearbyen 25.02.2024 4 dager25.02.2024 14.900 kr

Norge, Geilo - Avslappende juleferie i eventyrlig vinterland

Ro ned tempoet i førjulstiden med unik privat klassisk konsert med humoristiske innslag av Aksel Kolstad. Nyt egentid og velvære, eller litt sightseeing og shopping om du vil. Kom hjem med nye inntrykk, godt humør og nye venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager 11.250 kr

Opplev irsk gjestfrihet på vakre fotturer fra hav til hei

Den irske gjestfriheten er lik som landskapet i Irland, åpent og vakkert. Sammen med Signe besøker vi de berømte Aranøyene, Cliffs of Moher, går flotte turer i nasjonalparker, følger noen av Irlands berømte vandreruter, og avslutter i livlige Dublin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Irland Irland 08.09.2024 9 dager08.09.2024 23.950 kr

Opplevelsesrik påskeferie i Cape Town

Velkommen til det mangfoldige Sør-Afrika! Dette landet, kjent som "Rainbow Nation," har 11 offisielle språk og en rik blanding av kulturer. Sammen med Tutu vil du oppleve det pulserende Cape Town, en hel verden for seg selv!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Afrika Sør-Afrika 23.03.2024 12 dager23.03.2024 29.900 kr

Pust ut og nyt rolige dager i et sjarmerende kloster - Umbria

Lær å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 06.06.2024 8 dager06.06.2024 22.350 kr

Safari og yoga i Afrika med Henriette Lien

En reise til Kenya innfrir garantert alle dine safaridrømmer. Det er her du opplever de store dyreflokkene på konstant vandring, den flotte savannen med sine karakteristiske flate akasier trær. Du blir kjent med det ekte og eventyrlige Afrika, krydret med yoga, farger, lukter og smaker som vil gi de

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kenya Kenya 17.01.2024 13 dager17.01.2024 45.600 kr

Spektakulær vandring i de franske alpene

Velkommen til en «luksusvariant» av Tour Mont Blanc. For deg som drømmer om å oppleve det spektakulære alpinske landskapet rundt Chamonix og Mont Blanc. Vi bor på et flott spa-hotell i den sjarmerende fjellandsbyen Chamonix med daglige vandringsutfluker i fjellene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 16.06.2024 5 dager16.06.2024 17.900 kr

Store kultur- og naturopplevelser på New Zealand

Vi arrangerer tur store kultur- og naturopplevelser på New Zealand. Gjør deg klar for en eventyrpakke av en reise – nå drar vi til andre siden av kloden! Til urgammel regnskog, grotter med «stjernehimmel», levende kultur, vill og vakker natur - og spennende storbyer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
New Zealand New Zealand 14.02.2024 18 dager14.02.2024 79.600 kr

Tallinn, Estland - Julemarked og privat, klassisk pianokonsert

Ro ned tempoet i førjulstiden med unik klassisk konsert med humoristiske innslag. Nyt egentid og velvære, eller litt sightseeing og shopping om du vil. Kom hjem med nye inntrykk, godt humør og nye venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Estland Estland 4 dager 11.250 kr

Tanzania, Zanzibar - Nyttårsferie med yoga og strandliv

Lukk øynene og drøm deg til vakre, fredelige og autentiske Zanzibar. Solen og havbruset vekker deg, og etter morgenens yoga, pust og hvile er du klar for dagen i paradis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tanzania Tanzania 28.12.2023 10 dager28.12.2023 37.400 kr

USA, New York - Vårfølelse i byen som aldri sover

Vi arrangerer tur med vårfølelse til byen som aldri sover. Perfekt ferie for deg som vil utforske The Big Apple. Shopping, museer, kule barer, utesteder og restauranter. Sug inn atmosfære du bare opplever i New York!

Sted Neste kurs Varighet Pris
USA USA 03.05.2024 7 dager03.05.2024 21.900 kr

Vakkert, vennlig og velsmakende på den franske riviera

Nice og Antibes - i én og samme reise! La oss flanere langs Promenade des Anglaisog i Nice. Og i Antibes besøker vi den sjarmerende gamlebyen, badestrender og det imponerende Picasso-museet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 07.05.2024 5 dager07.05.2024 12.990 kr

Vandring i sjel og tanker - Pilegrimsled i godt selskap

Opplev gleden av å dele friluftsliv og vakre naturopplevelser samt bruk av kroppen under vandring sammen med likesinnede. Pilegrimsledet til Santiago gir deg god mestringsfølelse med lange vandreetapper flere dager på rad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 31.03.2024 9 dager31.03.2024 25.900 kr

Vandring i vakker spansk natur og gastronomiske opplevelser

La deg rive med blant vakker natur, spansk gastronomi og temperamentsfull flamencodans. Bli med Andalucia spesialisten, Gunvor på tur i hennes hjemlige trakter og bli kjent med det ukjente Spania, pittoreske landsbyer, lokale mattradisjoner og bli forelsket i eventyrlige Sevilla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 18.05.2024 8 dager18.05.2024 22.900 kr

Vandring på Balkan med serbisk og rumensk kultur

På et helt spesielt sted på grensen mellom Serbia og Romania kan du gå i urørt natur, frodige enger og til historiske termalbad. Her blir du kjent med den lokale historien og kulturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Serbia Serbia 17.04.2024 8 dager17.04.2024 22.500 kr

Vandringsreise til Amalfikysten for alle sansene

Velkommen til en reise med innblikk i italiensk kulturhistorie og gastronomi. Sammen vandrer vi den magiske «gudestien» mellom Agerola og Positano. Ute i Middelhavet skimtes Capri hvor vi senere ankommer med båten for en rundtur på øya.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 23.09.2024 8 dager23.09.2024 25.900 kr

Variert trening og eventyrlige opplevelser med storby & strandliv

Start nyåret med å ta vare på hele deg langs hvite sandstrender og magiske ørkensletter. Christin gir inspirasjon og verktøy til å skape gode hverdagsvaner for din fysiske og mentale helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 15.01.2024 9 dager15.01.2024 29.900 kr

Viljahelg - aktiv jentetur til Geilo

Vi ønsker å inspirere kvinner til å investere i seg selv – i egen økonomi, helse, energi - og til å ta egne valg. Bli med på en helg med kvinnekraft i fokus!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Norge Norge 03.05.2024 3 dager03.05.2024 4.450 kr

Yoga og rundreise i eventyrlige Jordan

Vi arrangerer yoga og rundreise i eventyrlige Jordan. Overnatting blant beduiner, yoga under stjerneklar himmel, historiske steinformasjoner i rød ørkensand og arabiske netter på markedsplassen i Petra. Bli med Anne Siv på rundreise til magiske Jordan!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Japan Japan 9 dager 25.200 kr

Yogareise til India med Holifestival i påskeferien

Bli med til fargerike India, der yogaen først slo røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger Nalanda Resort. Her kan du puste fritt og nyte en yogisk livsstil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
India India 21.03.2024 12 dager21.03.2024 29.900 kr

Zanzibar - Ferie med eksotiske opplevelser

Exotiska upplevelser, vita stränder, sol, turkost hav, salta bad och en härlig bris som för med sig varma och mjuka dofter är bara något av det som väntar dig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tanzania Tanzania 12 dager 29.200 kr

Sailing course for Dummies - Private tutoring.

If you are new to the sport of sailing, it is wise to test it out before you commit to a lengthy training session. We have taken this into consideration and offer a ‘Sailing for Dummies’ session where the student is taken out and shown the ‘ropes’ if you will.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 5000 kr

Falketind med fører

Falketind er en av de mer kjente toppene vi har! Den er definitivt å regne som en klassiker i norsk fjellsport. Allerede i 1820 ble denne toppen besteget første gang, en bestigning som regnes som den første alpine bestigningen i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 1 helg fra 3,190 pr pers kr

Mini brekurs

Vi arrangerer mini brekurs.Dette er et to-dagers brekurs i Koldedalen i Jotunheimen. Kurset gir en innføring i planlegging og ferdsel på bre.På kurset fokuseres det på det høy trivselsfaktor og læring ved praktisk trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 2 dager fra 2.400 kr

Randonee med guide fra Eidsbugarden

Eidsbugarden ligger i Jotunheimen, ved grensen til nasjonalparken. Med utgangspunkt i Eidsbugarden guider vi toppturer på ski i helger og høytider fra midt i februar til og med første helgen i mai. Dette gjør vi i samarbeid med Eidsbugarden hotell, Filefefjellstuene og JVB beltebiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 2 dager 1.100 pr pers pr dag kr

Randonee med guide i Jotunheimen

I samarbeid med Tyinholmen Høyfjellsstuer kan Tyin aktiv nå tilby en eksotisk Toppturer i høyfjellet legges tradisjonelt til senvinter og vår, men forholdene kan være fantastiske tidligere på vinteren med tørr lett puddersnø og trolsk lys fra en lav sol.opplevelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 1 dag 1.700 kr

Randonee-kurs (2 dager)

Her vil du lære om bruk av rando- og skredutsyr, sikker ferdsel på topptur samt teknikk både opp og ned. Hele kurset er praktisk lagt opp og vi kommer oss ut i fjellet så fort vi kan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 09.12.2023 2 dager09.12.2023 fra 3,490 kr

Skredkurs (2,5 dager)

Vi arrangerer grunnleggende skredkurs med Tyin Aktiv. Målet for kurset er å få en grunnleggende forståelse for turplanlegging, snøskred, terreng, andre faktorer som påvirker skredfaren og gruppedynamikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 2,5 dag fra 3.690 kr

Snøholstind med fører

Vi arrangerer tur til Snøholstind med fører. Snøholstinden ligger sentralt i Jotunheimen og er godt synlig fra Tyin. Den har kanskje en av de mest luftige og spektakulære eggene i hele Jotunheimen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 1 dag fra 3.390 kr

Toppturkurs på Tyin og i Jotunheimen!

Bli med på varierte dager i fjellet på Tyin og i Jotunheimen! Målsettingen med kurset er å gi deltagerne en innføring og kjennskap til fjellklatring og brevandring samt kjennskap til metoder for bevegelsesteknikk, sikringsteknikker på fjell og breis/snø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 3,5 dager fra 3.990 kr

Turer til Langeskavltind

Vi arrangerer turer til Langeskavltind. Langeskavltind er naboen til Uranostind og ligger på motsatt side av breen. Oppmøte kl. 08:00 ved Tyinholmen. Der har vi utdeling av utstyr, info om turen før vi kjører samlet i egne biler til Koldedalen (om ikke annet avteles).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 1 dag fra 1.490 kr

Uranostind med fører

Uranostind er en av de vakreste toppene i Jotunheimen. Fra Tyin ser toppen spiss og majestetisk ut med Uranosbreen på høyre side. Uranostind er også en av de beste utstiktstoppene i Jotunheimen. Fantastisk tur som er oppnåelig for de aller fleste!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 1 dag fra 1.490pr pers kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   |  Neste side >>


Område

Kategorier