Fiskekurs

Her finner du forskjellige kurs i jakt og fiske. Du finner generelle fiskekurs og fisketurer, i tillegg til mer spesialiserte kurs som fluefiskekurs og fluebindingskurs. Jaktinteresserte finner kurs i jakt og jegerprøven.

Jakt og fiske ved Finnskogen

Jakt- og fiskemuligheten ved Finnskogen er svært gode.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Grue Grue

Enhånds fluekastekurs. Overhodekastet. Presentasjon med lengde.

Vårt fluekastekurs "Overhodekastet, Presentasjon med lengde", er et fluekasterkurs for de som har kastet litt med flue fra før av, og som ønsker å utvikle sine kasteferdigheter med tanke på å kunne kaste lengre med god presentasjon. Sentralt på kurset er dobbeltrekk og skyting av line!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer 1.850 kr
Oslo, Brekke Oslo, Brekke 3 timer 1.850 kr

Fluefiskekurs Jeløya; Etter sjøørret i saltvann

Har du lyst å utvide fluefiskehorisonten din til å inkludere fiske etter sjøørret i sjøen? Er du også litt nysgjerrig på valg av fisketeknikker og fluevalg, i tillegg til å lære å mestre fluekasting under vindfulle forhold? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 1 dag 1.500 kr

Kjentmansrunden

Ønsker du å se skjærgården og øysamfunnene gjennom en kjentmanns øyne? Vi tilbyr den beste formen for sightseeing, i båter man kjører selv og med lokalt følge som viser veien. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Lett havfiske - Havfiske med guide

Vi tilbyr lett havfiske. Lett havfiske eller fjordfiske som det også kalles, foregår fra båt innaskjærs. Fisket er artsbasert slik at kundene får prøve seg på forskjellige teknikker som gir spesifikke arter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Skjærgårdscamp for barn og ungdom

Vi tilbyr Skjærgårdscamp for barn og ungdom. Skjærgårdscamp handler om å lære om skjærgården og havet og ha det gøy mens man gjør det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 27.06.2024 (+5) 2 dager27.06.2024 (+5) 850 kr

Skjærgårdsliv for barn mellom 8 og 12 år

Vi tilbyr aktiviteter på Raet camping med Elise og Thomas for barn mellom 8 og 12 år. Bli med å utforsk den fantastiske skjærgården og omkringliggende naturen på Hove i Raet nasjonalpark. Vi kikker på fugler, teller arter, sanker tang, lærer om plast i havet og mye mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 27.06.2024 (+4) 5 timer27.06.2024 (+4) 450 kr

Snorklesafari

Bli med på Snorkel safari. Vi tilbringer noen herlige timer i sjøen og utforsker den unike verdenen under vann. Vår instruktør hjelper til med utstyr og grunnleggende teknikker, men det forventes at deltakerne er svømmedyktige og har brukt maske og snorkel før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 gang 750 kr

Lavterskel familiefiske på Trollvann

Vi tilbyr lavterskel familiefiske på Trollvann, hvor vi inviterer til opplæringsfiske etter abbor med enkelt utstyr. Vi fisker etter småabbor med enkelt, barnevennlig utstyr. SJFF stiller med noe fiskeutstyr til utlån og agn, men ta gjerne med hvis dere har eget utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 2 timer Gratis kr

Med fiskestang og kano i Indre Troms

Vi tilbyr tur med fiskestang og kano i Indre Troms. I ei uke padler vi på små og store vann med rikelig tid til å prøve fiskelykken og å slappe av rundt bålet mens villmarksfølelsen siger inn over oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bardu Bardu 8 dager 9.800 kr

Canoe & Fishing Experience 1 Day

Canoe & Fishing Experience 1 Day

Sted Neste kurs Varighet Pris
Røyrvik Røyrvik 1 day 1.000 kr

Fishing / Fly Fishing Mountain Trout

Although we cannot promise that you will get any trout, we have yet to be disappointed after a day fishing. Remember the quieter you are and with some patience, the more likely you will get the chance to get one.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Røyrvik Røyrvik 6-7 Hours 1.000 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier