Fiskekurs

Her finner du forskjellige kurs i jakt og fiske. Du finner generelle fiskekurs og fisketurer, i tillegg til mer spesialiserte kurs som fluefiskekurs og fluebindingskurs. Jaktinteresserte finner kurs i jakt og jegerprøven.

Med fiskestang og kano i Indre Troms

Vi tilbyr tur med fiskestang og kano i Indre Troms. I ei uke padler vi på små og store vann med rikelig tid til å prøve fiskelykken og å slappe av rundt bålet mens villmarksfølelsen siger inn over oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bardu Bardu 8 dager 9.800 kr

Kjentmansrunden

Ønsker du å se skjærgården og øysamfunnene gjennom en kjentmanns øyne? Vi tilbyr den beste formen for sightseeing, i båter man kjører selv og med lokalt følge som viser veien. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Lett havfiske - Havfiske med guide

Vi tilbyr lett havfiske. Lett havfiske eller fjordfiske som det også kalles, foregår fra båt innaskjærs. Fisket er artsbasert slik at kundene får prøve seg på forskjellige teknikker som gir spesifikke arter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Skjærgårdscamp for barn og ungdom

Vi tilbyr Skjærgårdscamp for barn og ungdom. Skjærgårdscamp handler om å lære om skjærgården og havet og ha det gøy mens man gjør det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 2 dager 850 kr

Snorkel safari

Bli med på Snorkel safari. Vi tilbringer noen herlige timer i sjøen og utforsker den unike verdenen under vann. Vår instruktør hjelper til med utstyr og grunnleggende teknikker, men det forventes at deltakerne er svømmedyktige og har brukt maske og snorkel før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 gang 650 kr

Felleskurs fluekasting - enhånds fluestang

En god forståelse av fluekastets grunnprinsipper er selve nøkkelen til fluefiske. Kurset tar sikte på å lære deg grunnteknikkene i enhånds fluekasting til og med dobbelttrekk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 27.04.2024 (+2) 6 timer27.04.2024 (+2) 1000 kr

Felleskurs fluekasting - tohånds fluestang

Vi tilbyr kurs i fluefiske med tohånds fluestang. Kurset vil gi deg den nødvendige grunnteknikk, slik at fluefiske med tohåndsstang kan utøves på egenhånd. Hovedfokus er "speykast/vannkast" Det vil bli gitt en meget kort introduksjon på overhodekast dersom det er av interesse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 05.05.2024 (+1) 6 timer05.05.2024 (+1) 1000 kr

Fisketur med dine kunder (Event)

Vi tilbyr fisketur for bedrifter og deres kunder. Glem innholdsløse middager og runder på byen med kunder eller ansatte. Gi dem heller en turopplevelse de garantert sent vil glemme! For bare en drøy times kjøring fra Oslo, kan vi tilby flott natur og fine fiskemuligheter i Numedalslågen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik Tilbud kr

Privatkurs fluekasting tohånds fluestang

Vi tilbyr kurs i fluefiske med tohånds fluestang. Kurset vil gi deg den nødvendige grunnteknikk, slik at fluefiske med tohåndsstang kan utøves på egenhånd. Hovedfokus er "speykast/vannkast" Det vil bli gitt en meget kort introduksjon på overhodekast dersom det er av interesse. Se info om pris!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 5 timer 2600 kr

Privatkurs fluekasting – enhånds fluestang

En god forståelse av fluekastets grunnprinsipper er selve nøkkelen til fluefiske. Kurset tar sikte på å lære deg grunnteknikkene i enhånds fluekasting til og med dobbelttrekk, spey-kast og lange kast.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 5 timer 2600 kr

Fiskekurs på Sognsvann

Solemskogen JFF inviterer til fiskekurs på Sognsvann. Dette kurset passer alle som har lyst til å lære mer om fiskemetoder, kasting og hvordan lure fisken i marka. Barn og unge oppfordres til å søke. Ta med fiskeutstyr hvis du har, eller du kan låne av oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Oslomarka Oslo, Oslomarka 2 timer Gratis kr

Fiskesommer for unge på Trollvann (under 16 år)

Vi tilbyr fiskesommer for unge på Trollvann. Vi inviterer barn og unge med foreldre til å fiske etter ørret, abbor og karuss i Trollvanntjern på Kjelsås. Alle vil få god hjelp fra oss i Solemskogen JFF, slik at flest mulig av barna får fisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 4 1/2 time Gratis kr

Lavterskel familiefiske på Trollvann

Vi tilbyr lavterskel familiefiske på Trollvann, hvor vi inviterer til opplæringsfiske etter abbor med enkelt utstyr. Vi fisker etter småabbor med enkelt, barnevennlig utstyr. SJFF stiller med noe fiskeutstyr til utlån og agn, men ta gjerne med hvis dere har eget utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 2 timer Gratis kr

Canoe & Fishing Experience 1 Day

Canoe & Fishing Experience 1 Day

Sted Neste kurs Varighet Pris
Røyrvik Røyrvik 1 day 1.000 kr

Fishing / Fly Fishing Mountain Trout

Although we cannot promise that you will get any trout, we have yet to be disappointed after a day fishing. Remember the quieter you are and with some patience, the more likely you will get the chance to get one.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Røyrvik Røyrvik 6-7 Hours 1.000 kr

Enhånds fluekastekurs. Overhodekastet. Presentasjon med lengde.

Vårt fluekastekurs "Overhodekastet, Presentasjon med lengde", er et fluekasterkurs for de som har kastet litt med flue fra før av, og som ønsker å utvikle sine kasteferdigheter med tanke på å kunne kaste lengre med god presentasjon. Sentralt på kurset er dobbeltrekk og skyting av line!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer 1.850 kr
Oslo, Brekke Oslo, Brekke 3 timer 1.850 kr

Fluefiskekurs Jeløya; Etter sjøørret i saltvann

Har du lyst å utvide fluefiskehorisonten din til å inkludere fiske etter sjøørret i sjøen? Er du også litt nysgjerrig på valg av fisketeknikker og fluevalg, i tillegg til å lære å mestre fluekasting under vindfulle forhold? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 1 dag 1.500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier