Midgar Flyfish AS

Midgar Flyfish innhar spisskompetanse innen fluefiske, fluebinding, stangbygging og kurs i fluekasting. og fluefiske.

Midgar Flyfish har et rikholdig utvalg av fluer til et bredt og allsidig fiske i ferskvann og saltvann, det være seg fiske etter brunørret, laks, makrell, havabbor, sjøørret, røye eller harr! I tillegg til våre flotte fluer, har vi også noen stenger, sneller og liner av utsøkt kvalittet!

Vår kursholder i fluekasting, Dag Midtgård, har sin utdannelse som personlig trener fra Norges Idrettshøgskole, og har jobbet i 5 år som personlig trener i Sats. Har har derfor en god og allsidig kunnskap om bevegelseslære, anatomi og kasteteknikk.

Dag Midtgård har hatt fluekasterkurs siden 1993, jobbet som guide, og er selv en aktiv fluefisker etter laks, ørret og sjøørret i elv og i sjø.

På bakgrunn av dette er du sikret en god personlig oppfølging på våre kastekurs som er rettet mot fluefiskere som ønsker å lære fluekasting på en effektiv, morsom og lærerik måte.


Enhånds fluekastekurs. Hele landet.

Vi avholder fluekastekurs i forhold til kursdeltakerenes behov, ønsker og kasteferdigheter. Når vi avholder kurs utover våre allerede oppsatte kurs i Oslo, Moss, Fredrikstad, kan vi skreddersy kursinnholdet i samsvar med de kastetekniske ønsker våre kunder ønsker vi skal fokusere på, og demonstrere.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Enhånds fluekastekurs. Kom i gang med fluekasting!

Fluekastekurset “Kom-igang-med-fluekasting” er et grunnleggende fluekastekurs for dem som aldri har kastet med en fluestang før, og for dem som har kastet noe med flue, men som vil starte innlæringen av fluekasteteknikken for et overhodekast fra grunn av.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer 1.650 kr  
Moss Moss 3 timer 1.850 kr  
Oslo, Brekke Oslo, Brekke 3 timer 1.450 kr  

Enhånds fluekastekurs. Overhodekastet. Presentasjon med lengde.

Vårt fluekastekurs "Overhodekastet, Presentasjon med lengde", er et fluekasterkurs for de som har kastet litt med flue fra før av, og som ønsker å utvikle sine kasteferdigheter med tanke på å kunne kaste lengre med god presentasjon. Sentralt på kurset er dobbeltrekk og skyting av line!

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer 1.650 kr  
Moss Moss 3 timer 1.850 kr  
Oslo, Brekke Oslo, Brekke 30.06.2022 3 timer30.06.2022 1.450 kr  

Fluefiskekurs Jeløya; Etter sjøørret i saltvann

Har du lyst å utvide fluefiskehorisonten din til å inkludere fiske etter sjøørret i sjøen? Er du også litt nysgjerrig på valg av fisketeknikker og fluevalg, i tillegg til å lære å mestre fluekasting under vindfulle forhold? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 dag 1.850 kr