Havfiske i Bodø



Kursarrangør: Nordland Turselskap
Sted: Nordland, Bodø
Nordland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3-5 timer
Pris: Avtales

Vil du være med en av Nord-Norges mest velholdte fiskeskøyter på fisketur fra Bodø? Skipperen tar deg rett ut til en av de gode fiskeplassene utenfor byen. Kjenn gleden ved å slippe ut pilken og vente på napp.

Denne turen passer for mindre grupper som vil like en autentisk og rolig opplevelse på sjøen. Vi starter ofte med å kjøpe inn ferske reker på kaia før vi kaster loss fra Bodø sentrum. Om bord får du en gjennomgang av sikkerhet og hva som finnes av fasiliteter.

Båten vi bruker er ei velholdt skøyte og en av få båter som både har fiskekvote og løyve for å ta med turister. Skipperen er fisker og båtmekaniker og 20 sesonger på Lofotfiske bak seg. Det er betryggende å dra på havet med en sånn kar.

Ekkolodd om bord gjør at vi lett finner fisken. Når du hører skipperen sakke av farten og båten stopper, er det tid for å slippe ut pilken. Skipperen gir deg gode råd og en hjelpende hånd hvis du trenger det. Så er det opp til deg å bevise at du har `haill`.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Et annerledes julebord: vi har benyttet Ivar Sandland og Nordland Turselskap ved flere anledninger i forbindelse med vårt firmas interne arrangement. Med Ivars sans for detaljer, trygge utfordringer samt å formidle gode opplevelser, blir risikoen ved å legge julebord til Bremnes Fort, en gammel tysk bunkers, - en sanselig og stor opplevelse. For våre medarbeidere, ble årets julebord, det vi ønsket, - nemlig annerledes og minnerikt. Vi hos Antonsen sier samstemt:Takk Ivar!

Jan Antonsen, O. Antonsen kontormaskiner AS, Bodø

Vis flere tilsvarende kurs: