Utlevelser-"Utendørs opplevelser" levert av markedets beste og mest kompetente instruktører og veiledere. Vi har et miljøfokus og leverer "Utendørs opplevelser" der friluftstradisjoner ligger i grunnen, og håper våre opplevelser er med på å gi et positivt møte med naturen og det moderne friluftsliv.


 |  1 2   |  Neste side >>

Fellestur gjennom Nordmarka

Vi tilbyr fellestur fra Mylla til Oslo. Turen er en kombinasjon av koselig padling i gjennom Nordmarkas flotte skogsterreng og noen utfordrende transportetapper av kano. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en villmarksprat eller har spørsmål om denne turen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 2.000 kr  

Kick off - bedriftsinternt

Vi tilbyr kick off for bedrifter. Et kick off arrangement skal gi de ansatte et positivt løft, både sosialt og faglig. Kick off baseres på teamarbeid og relasjonsbygging mellom medarbeiderne, og er et godt grunnlag når nye utfordringer skal mestres.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Med fiskestang og kano i Indre Troms

Vi tilbyr tur med fiskestang og kano i Indre Troms. I ei uke padler vi på små og store vann med rikelig tid til å prøve fiskelykken og å slappe av rundt bålet mens villmarksfølelsen siger inn over oss.

Sted Dato Varighet Pris
Bardu Bardu 8 dager 9.800 kr  

Seiling og klatring

Bli med på den store "Oslo opplevelsen" med seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre dyktige klatreinstruktører. Dere får være med på en klatretur til toppen av veggen kyndig veiledet av våre instruktører.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag  

Seiling og klatring - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftstur med seiling og klatring. Bli med på den store "Oslo opplevelsen" med seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre dyktige klatreinstruktører. Dere får være med på klatretur til toppen av veggen kyndig veiledet av våre instruktører.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr  

Seiltur i Oslofjorden - bedrifter eller vennegjenger

Vi tilbyr både dags- og kveldsturer med seilskuta Colin Archer i Oslofjorden for bedrifter eller vennegjenger. Under seilturen kan vi tilrettelegger mat og drikke etter behov, og vi kan arrangere tilleggsaktiviteter som f.eks klatring, rappellering, fisking mm.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag / kveld Avtales kr  

Tandemhopp i fallskjerm - over hele Østlandet

Utlevelser hopper tandem i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker. Bli med vår erfarne tandempilot på en utlevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3.500 kr  

Taubane / tyrolertravers

Vi tilbyr kurs i taubane / tyrolertravers. Sentralt i Nordmarka har Utlevelser en taubane over et vann i naturskjønne omgivelser. Vi rigger også opp taubane ved andre lokasjoner ved spesielle arrangementer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  
 |  1 2   |  Neste side >>