Tandemhopp i fallskjerm - over hele ØstlandetKursarrangør: Utlevelser
Sted: Hele landet, Over hele Østlandet
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 3.500

Utlevelser hopper tandem i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker. Bli med vår erfarne tandempilot på en utlevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.

Innhold:
Etter hoppet vil du få forberedelsene til hoppet, utspranget, det frie fallet og landingen på film. Vi kan lande på nærmeste egnede område (hage, idrettsplass eller lignende). I tillegg til prisen vil det komme en utgift for flytiden til landingsområdet dersom du ønsker å lande på et annet sted enn der vi tar av.

Pris:
• Tandemhoppet: 3.500 kr
• Kameramann: 750 kr

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å hoppe tandem i fallskjerm

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Som en del av 50 års feiringen ønsket vi en luftig opplevelse for jubilanten. To dyktige instruktører fra Utlevelser gjorde dette til en fantastisk opplevelse for jubilanten og et spenstig innslag i selskapet. Kameramann og tandeminstruktør, med jubilant som passasjer, hoppet ut i 10.000 fot og landet i Holmenkollen og landet midt i selskapet med alle de inviterte som publikum. Rett etter landing kunne vi alle se hoppet på video. Dette er en fantastisk opplevelse og arrangement som vi virkelig anbefaler.
- Klaus Kromann, 50 års jubilant

Vis flere tilsvarende kurs: