Fallskjermkurs

Mange tar fallskjermkurs for å overvinne sin egen frykt, mens andre ser på hopping som en idrett eller spenstig hobby. I denne kategorien finner du kurs for fallskjermhopping både for nybegynner eller de som hoppe aktivt. Det finnes hovedsaklig tre typer utdanning: AFF, AFF-FJC og line. AFF og line fører til status som selvstendig hopper (A-sertifikat), mens AFF-FJC er et kurs der du kun gjennomfører ett hopp. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Fallskjermkurs modul 1 - inkl. vindtunnel

Vi tilbyr fallskjermkurs modul 1 - inkl. vindtunnel. Møt opp på kurset med joggesko og ledige klær, helst idrettstøy. Spesielt vår og høst er det kjølig både på bakken og i lufta, så ulltrøye innerst er lurt. Noen dager trenger du tights eller stillongs under hoppdressen også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg i helg eller 4 dager 17.990 kr

Tandemhopp i fallskjerm inkl. video

Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm inkl. video. Lyst på en luftetur og et adrenalinkick av de sjeldne? Kjenne spenningen når du faller fritt mot moder jord? Dingle trygt under en fallskjerm? Da er et tandemhopp noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag fra 5,290 kr

Fallskjermkurs på Voss

Vi tilbyr fallskjermkurs på Voss. Akselerert Fritt Fall (AFF) er den mest effektive utdanningsformen innen fallskjermhopping. Har du drømt om å hoppe fallskjerm? Ta fallskjermkurs, og bli selvstendig hopper på 7 dager. Kurset vårt inkluderer også 10 minutter vindtunnelflyving hos Voss Vind.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 31.05.2024 (+10) 7 dager31.05.2024 (+10) 19.400 kr

Tandemhopp

Er du interessert å finne ut mer om det å hoppe fallskjerm? Kanskje du tenker på å ta kurs? Hva med å gi et tandemhopp i gave? Å hoppe tandem er en fantastisk måte å prøve fallskjermhopping på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss fra 4.890 kr

Fallskjermkurs - Accelerated Freefall Course (AFF-kurs)

Vi tilbyr Fallskjermkurs - Accelerated Freefall Course (AFF-kurs). Et AFF-kurs består av et detaljert grunnkurs og 7 hopp der man må ha ett godkjent hopp per nivå for å gå videre til neste nivå. Gjennom kurset bor elevene på hoppfeltet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 uke 15,490 kr

Fallskjermkurs - AFF Gull

Vi tilbyr Fallskjermkurs - AFF Gull. Den raskeste og billigste vei mot å bli sertifisert fallskjermhopper! AFF Gull består av 20 hopp. Gjennom kurset bor studentene på hoppfeltet i to uker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 uke 21,990 kr

Tandemhopp

Vi tilbyr tandemhopp. Er du interessert å finne ut mer om det å hoppe fallskjerm eller kanskje du tenker på å gå kurs. Å hoppe tandem, er en fin måte å prøve fallskjermhopping på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 2 dager Fra 4.390 kr

Tandemhopp - Større grupper - Utdrikningslag

Vi kan tilby en unik opplevelse for større grupper, firmaer, utdrikningslag og andre som ønsker å dele noe spesielt. Tandemhopp hos oss vil være den perfekte teambuildingaktiviteten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 2 dager Avtales kr

Fallskjermkurs

Vi tilbyr fallskjermkurs. På kurs hos oss lærer du deg å bli selvstendig fallskjermhopper. I NTNU Fallskjermklubb holder vi linekurs. På et linekurs vil du lære å foreta et såkalt lineutløst fallskjermhopp, det betyr at fallskjermen blir automatisk utløst av en line som festes inne i flyet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 uke 8.020 kr

Pakkekurs - Fallskjerm

Vi tilbyr kurs i pakking av fallskjerm. I forbindelse med Grunnkursets del 1 arrangeres det også et fallskjermpakkekurs. Dette er ikke obligatorisk, men vi anbefaler alle å ta dette kurset, da det gir en større trygghet hvis man har en inngående kjennskap til hvordan utstyret er pakket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Tandemhopping

Vi tilbyr tandemhopp. Ønsker du å hoppe tandem, eller vil du kanskje gi bort tidenes gave til en du er glad i? For å hoppe tandem må man være fylt 16 år. Er man under 18, må man ha attest fra foresatte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag fra 3.990 kr

Tandemhopp over hele Østlandet, bursdag, utdrikningslag, kick-off

Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker for bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. Bli med vår erfarne tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 - 3 timer Avtales kr

Tandemhopp i fallskjerm - over hele Østlandet

Utlevelser hopper tandem i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker. Bli med vår erfarne tandempilot på en utlevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3.500 kr