Fallskjermkurs modul 1 - inkl. vindtunnel



Kursarrangør: Skydive Tønsberg
Sted: Jarlsberg flyplass og Gardermoen
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: 3170 Sem
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag 12.00: kursstart i vindtunellen på Gardermoen. Søndag kl 10-19: Bakkekurs på Jarlsberg flyplass, Tønsberg.
Varighet: i helg eller 4 dager
Pris: 17.990

Vi tilbyr fallskjermkurs modul 1 - inkl. vindtunnel. Møt opp på kurset med joggesko og ledige klær, helst idrettstøy. Spesielt vår og høst er det kjølig både på bakken og i lufta, så ulltrøye innerst er lurt. Noen dager trenger du tights eller stillongs under hoppdressen også.

Modul 1:
Kurset starter tirsdager kl 17:00. De 7 hoppene du trenger før du kan hoppe alene, er du vanligvis er ferdig med i løpet av fredag. Men vi anbefaler virkelig at du setter av lørdag og søndag også. Både for å få kontinuitet i hoppinga og få en god start, samt at været dessverre kan lage trøbbel torsdag eller fredag, slik at du ikke har fått fullført kurset ditt. Da er lørdag og søndag gode reservedager.

Følgende krav og betingelser gjelder for den som skal gå fallskjermkurs:
• Fylt 18 år eller fra 16 år med foresattes godkjennelse
• Du må ha med skriftlig aksept fra begge foresatte om du er mellom 16 og 18 år
• Du må undertegne egenerklæring på at du er fysisk normal og kjent med farene ved fallskjermhopping
• Godkjent legeerklæring (må fremvises ved fremmøte)
• Vekt: maks 100 kg. Er vi i tvil må du på vekta før du får hoppe!

Alle elever må signere på følgende egenerklæring:
Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimmelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.

Annet:
Du blir invitert til egen facebookgruppe for elever, og ikke minst får du en fadder som tar litt ekstra vare på deg. Vi har også en egen elevkoordinator (Paulina) som du kan ringe på 922 93 735 om du lurer på noe!

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å hoppe fallskjerm

Vis flere tilsvarende kurs: