Tandemhopp



Kursarrangør: Voss Fallskjermklubb
Sted: Bømoen flyplass, om lag 5 km fra Voss sentrum
          Hordaland, Voss
Kursadresse: Flyplassvegen 135, 5705 Voss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Vi hopper tandem fra 24. april til 05. september 2020
Pris: fra 4.890

Er du interessert å finne ut mer om det å hoppe fallskjerm? Kanskje du tenker på å ta kurs? Hva med å gi et tandemhopp i gave? Å hoppe tandem er en fantastisk måte å prøve fallskjermhopping på.

Som tandemelev har du muligheten til å ta de første stegene mot fritt fall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren, og spesialutdannet fallskjerminstruktør. Dere går igjennom hoppet sammen på bakken. Deretter tar dere plass i flyet som tar dere 4000 meter opp i lufta. Når dere forlater flyet vil dere være i fritt fall i 200 km/t som varer i om lag 45 sekunder.

Mange velger å melde seg på fallskjermkurs etter at de har hoppet tandem.

Voss Fallskjermklubb har god kapasitet på tandem, og kan stort sett ta imot bookinger på kort varsel, særlig i ukedager. I enkelte perioder er det stor pågang, så det lønner seg å booke en dato så tidlig som mulig. Skulle hopping bli avlyst vil vi finne en alternativ dato for å gjennomføre hoppet.


Når du har bestilt frittfallpakken, må du ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt i vindtunnelen. Vindtunell må avbestilles senest 24 timer i forveien. Denne pakken må betales fullt ut.

Mandag-fredag: Studentbevis og betalt semesteravgift / militærbevis må fremvises av den som hopper. Ikke tilgjengelig under Ekstremsportveko.

Rabatter tilgjengelig på tandemvideo pakken for grupper over 5 personer - ta kontakt for pristilbud. Inkludert i prisen følger opplæring på bakken, ulykkesforsikring og medlemskap i Norges luftsportsforbund ut året, samt rabattkupong på fallskjermkurs og et nytt tandemhopp ila samme sesong.. Film og evnt. bilder blir sendt på mail via WeTransfer samme dag.

Betingelser bestilling:
• For å bestille må en betale minimum et depositum på 500kr. Resterende beløp blir betalt på hoppdagen.
• En booking kan endres opp til 48 timer før avtalt hopp uten ombookingsgebyr.
• No-show belastes med depositumet til dekning av utgifter til fly og piloter.
• Voss Fallskjermklubb tar forbehold for gjennomføringen i forhold til vær og forhold som er utenfor vår kontroll. Det vil da bli satt opp ny tid, uten ombookingsgebyr.
• Normalt er det ingen refusjon av innbetalt beløp for tandem. Dersom det allikevel skulle være aktuelt belastes kr. 250 i adm. gebyr.
• For gavekort gjelder egne betingelser.

Krav til de som skal hoppe tandem:
• For å kunne hoppe tandem må man ha normal god helse.
• Man kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.
• Personer over 100 kg må individuelt vurderes av tandem instruktør før det gis tillatelse til å hoppe. Øvre vektgrense er alltid 110 kg. (Vekt inkluderer klær og sko som man hopper i)
• Aldersgrensen for å hoppe tandem er 18 år. Med skriftlig fullmakt fra foresatte, kan man hoppe når man har fylt 16 år. Last ned samtykkeskjema her.
• For tandemelever over 70 år skal legeattest fra fastlege fremlegges hvor det fremgår at eleven anses som skikket til å utføre hopp som tandemelev. Attesten kan ikke være eldre enn 3 måneder på hoppdagen.

Er du i tvil om du/ noen du ønsker å kjøpe gavekort til oppfyller kravene for tandemhopp, ber vi deg om å ta kontakt med oss i god tid før hoppet er planlagt å gjennomføres.

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å hoppe i fallskjerm

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Hans Petter etter tandemhoppet sitt:
"En super opplevelse dette er det råeste og gøyeste jeg noen gang har gjort. En fantastisk gjeng i et fantastisk miljø hvor sikkerhet og fokus er viktig. Dette er noe jeg vil prøve igjenn. er kjempefornøyd med denne opplevelsen."

Vis flere tilsvarende kurs: