Tandemhopp over hele Østlandet, bursdag, utdrikningslag, kick-offKursarrangør: Klatrekompaniet
Sted: Hele landet, Over hele Østlandet
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 - 3 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker for bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. Bli med vår erfarne tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.

Innhold:
Etter hoppet vil du få forberedelsene til hoppet, utspranget, det frie fallet og landingen på film. Vi kan lande på nærmeste egnede område (hage, idrettsplass eller lignende). Målsettingen for opplevelsen er en ekstraordinær opplevelse som vi skreddersyr slik at den kan integreres i selskapet / festen. Vi filmer og viser ofte frem hoppet rett etter landing for selskapet slik at alle kan ta del i opplevelsen.

Målgruppe for kurset:
Bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Som en del av 50 års feiringen ønsket vi en luftig opplevelse for jubilanten. To dyktige instruktører fra Klatrekompaniet og Utlevelser gjorde dette til en fantastisk opplevelse for jubilanten og et spenstig innslag i selskapet. Kameramann og tandeminstruktør, med jubilant som passasjer, hoppet ut i 10.000 fot og landet i Holmenkollen og landet midt i selskapet med alle de inviterte som publikum. Rett etter landing kunne vi alle se hoppet på video. Dette er en fantastisk opplevelse og arrangement som vi virkelig anbefaler.
- Klaus Kromann, 50 års jubilant

Vis flere tilsvarende kurs: