Klatrekompaniet

Klatrekompaniet ble startet i 2001 og består av et fagmiljø av erfarne og høyt utdannede instruktører og guider. Som navnet tilsier ligger vår spisskompetanse innenfor klatring og det bratte friluftslivet. Vi leverer kurs og føring innenfor klatring, bre, ski og skred, i tillegg til andre klatrerelaterte tjenester som bla tilkomstteknikk. Vi har aktiviteter i hele landet. Hovedtyngden er i østlandsområdet, Jotunheimen, Hemsedal og Romsdalen.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Alpin skiferdsel

Vi tilbyr kurs i alpin skiferdsel. Målet med kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 3 dager 6.900 kr  

Alpintkurs

Vi tilbyr alpintkurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 21.06.2024 (+2) 4 dager21.06.2024 (+2) 6.900 kr  

Brekurs for klatrere

Vi tilbyr brekurs for klatrere. Målsettingen med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte i tomannslag på bre.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 19.07.2024 3 dager19.07.2024 6.500 kr  

Brekurs for nybegynnere

Vi tilbyr brekurs for nybegynnere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 21.06.2024 (+3) 3 dager21.06.2024 (+3) 6.000 kr  

Brekurs for skikjørere

Vi tilbyr brekurs for skikjørere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 3 dager 6.900 kr  

Fjellsportkurs

Vi tilbyr fjellsportkurs. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 23.06.2024 (+1) 5 dager23.06.2024 (+1) 9.800 kr  

Fjellsportkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr fjellsportkurs for bedrifter. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 6 dager Avtales kr  

Høgruta Jotunheimen - topptur på ski (3 etapper)

Vi tilbyr topptur til Høgruta Jotunheimen på 3 etapper - en topptur på ski gjennom hjertet av Jotunheimen nasjonalpark. Ruten går over breer og noen av de flotteste 2.000-metertopper Norge har å by på, inkludert Glittertind og Galdhøpiggen.

Sted Dato Varighet Pris
Luster Luster 4 dager fra 14 750 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>