Hanggliding kurs

I denne kategorien finner du kurs for hangliding over hele landet, både for nybegynnere og viderekommende. Et hangliderkurs består som oftest av både en teoretisk og praktisk del. Den praktiske elevutdanningen til Hangglider-sertifikat må du gjennomføre i en klubb med skoletillatelse som er tilsluttet Hang- og Paragliderseksjonen i Norges Luftsportsforbund. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Intensivkurs paragliding

Vi tilbyr intensivkurs i paragliding. Voss Hang- og Paraglidarklubb er Noregs største klubb med over 700 medlemar. Me har erfarne instruktørar som tek godt vare på kurselevane. Voss er ein svært godt eigna plass til paragliding og kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 03.06.2023 (+4) 9 dager03.06.2023 (+4) 11.900 kr

Kurs med organisert flyging

Vi tilbyr kurs med organisert flyging, PP3 Kurs. Me snakker om erfaringer og om det mentale og flyge i løft. Me har ein teori først og om da er godt vær stikker me og flyr sammen som gruppe. Vi ønsker da og hjelpe elever videre og dele våre erfaringer om termikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 500 kr

Nybegynnerkurs i speedflying

Vi tilbyr nybegynnerkurs i speedflying. For å delta på kurset må du være over 18 år. Det er viktig å være i god fysisk form og kurset krever gode skiferdigheter både i og utenfor løypene!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 04.02.2023 (+3) 9 dager04.02.2023 (+3) 11.900 kr

Speedgliding - Konverteringskurs

Vi tilbyr speedgliding - Konverteringskurs. Trygg og sikker flyging med speedglider. Kurset tar deg frem til flybevis SpeedPro 3 (SPG3)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 4 dager 4.900 kr

Kurs i hanggliding

Førde Luftsportsklubb arrangerer kurs i hanggliding. Et kurs i hangliding går over en lengre periode, beregn 7-9 helger, men dette er avhengig av været. I løpet av kurset skal du lære å starte, fly og lande på en sikker måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Førde Førde 9 helger